שנה חדשה, אישה חדשה

Rifted puppet

New member
שנה חדשה, אישה חדשה

אחרי נסיון... איך לומר? ייחודי, עם הקשור ברוחות ובראייתן, אחרי עצות מהפורום הזה (עזרתם לי המון כשפניתי אליכם), חשבתי שהכל נגמר עם ראיית המתים הזאת. אבל מסתבר שלא. טוב, אני אסביר- פעם הייתי בפורום הזה בניק אחר (so charming), כי ראיתי "אנשים", כאלה שרק אני רואה, לעיתים תכופות מדי. מישהי המליצה לדבר איתם, לבקש מהם לעזוב. וזה מה שעשיתי. בסופו של דבר זה עבד, למרות שאני חייבת לציין שזה הפתיע אותי מאוד. שלשום הייתי עם כמה חברות טובות בים בלילה. לפני שהלכנו התקלחתי, בערך בשעה תשע וחצי, כשיצאתי מהאמבטיה ונעמדתי מול המראה, ראיתי אותה. את אותה אחת, אותה זו שממנה ביקשתי ללכת. אישה גבוהה, יפה, עם שיער ג'ינג'י. ראיתי אותה רק לשניה, אז חשבתי שפשוט... דמיינתי או משהו. התעלמתי ממנה. בערך ב12 בלילה, בים. אני ועוד שתי חברות עמדנו ודיברנו והסתכלנו על הים (השאר לא היו ליידנו), כשלפתע ראיתי את מי אם לא אחת מה"חברות הוותיקות" שלי. פעם, כשהייתי רואה אותם הרבה, הייתה בעיקר אישה ג'ינג'ית יפה, לבושה שמלות וויקטוריאניות. (כן, זה נשמע מופרך לחלוטין). הפעם היית מישהי אחרת. היה לה שיער כהה, היא הייתה נמוכה יותר וקצת יותר מציאותית (הראשונה נראתה כמו בובת חרסינה, כמו הזיה. זו מוחשית יותר) מהקודמת. כמו פעם, ראיתי אותה טובעת. אבל הפעם זה היה שונה. שמעתי אותה צורחת. אף פעם לא שמעתי אותם קודם. רק ראיתי אותם, וניסיתי להתעלם. הפעם יכולתי לראות ולשמוע אותה. בהתחלה חשבתי שהיא אמיתית (בכל זאת, אני רואה אישה מוחשית למדי טובעת ושומעת אותה צורחת). הסתכלתי על החברות שלי, דשלא הראו שום סימני פאניקה. שאלתי אותך אם הן רואות שם משהו. הן אמרו שלא. לקחתי את החברה שיודעת על מה שהיה פעם הצידה ואמרתי לה מה הולך שם. היא נלחצה והלכנו להסתכל. עמדנו שפם כמה דקות, אני מנסה להסביר לה איפה והיא מתאמצת לראות, עד שהתייאשנו והיא אמרה שהיא לא רואה כלום. אני לא מפחדת מזה יותר, אני פשוט לא מבינה את זה. אני לא רוצה לדבר איתם שוב ולבקש מהם להסתלק. קודם כל זה מתיש ומתסכל לדבר איתם, וההרגשה היא שאת משתגעת לחלוטין, ודבר דשני- אני לא רוצה להפטר מהם, אני רוצה להבין. טוב, אני יודעת שזה נשמע מופרך ואידיוטי, אבל אתם פורום רוחות, אז אני מצפה לקצת אמון ורצינות (ולא "את מזדהה עם פיבי ממכושפות" ו"את צריכה פסיכיאטר" למיניהם). מי שיש לו איזה הערה שנונה ומיותרת על העיניין- שישמור אותה לעצמו בבקשה.

Dark faith

New member
אני אגיד לך תאמת...

אני מאוד מאמינה לך. אני חושבת שאני המלצתי לך לדבר איתם, ולבקש מהם לעזוב... אני חושבת שקיבלת מתנה נפלאה, את היכולת לראות אותם, ועכשיו אפילו לשמוע אותם. לפני דעתי יש לך רמה רוחנית מאוד גבוהה. אני אישית ממליצה, פשוט לנסות לדבר איתם, להבין מה הם בדיוק רוצים ממך. אני לא חושבת שהם סתם מתגלים בפנייך- אני חושבת שיש סיבה. ואת הסביה הזאתי את חייבת לפענח. שהיה בהצלחה! ותעדכני אותנו!

Gabriella 58

New member
אני חושבת את אותו הדבר.

יש לך אפשרות לראות דברים שרק אנשים מעטים יכולים. זה לא נשמע לי דמיוני בכלל ודרך אגב גם אני לא סובלת תשובות ציניות ששולחות אנשים לפסיכיאטר. זה פורום של רוחות וכאן עוסקים בדברים שלא בדיוק מסתדרים בראש לכל מיני אנשים. אז מי שלא נראה לו מוזמן להכנס לפורומים אחרים שיתאימו יותר לטעמו. טוב.. חוץ מזה מה שגם אני רציתי להגיד זה שלדעתי הרוחות מתגלות בפנייך בגלל שיש להן משהו להגיד. אולי תנסי להבין מדוע את רואה אותן ומה הן מנסות לומר.

I am a freak

New member
אממממ....

"זה מתיש ומתסכל לדבר איתם..." אף אחד לא אמר לך שזה יהיה קל- אף אחד לא הבטיח לך גן של שושנים. את קיבלת מתנה- ואת רואה את זה כעול וכמעמסה- זו כבר בעיה שלך, כי זו השקת העולם שלך. אבל, כמו שאת בטח מבינה, לא קיבלת את זה סתם- יש לזה מטרה כלשהיא- ואם את מתכחשת לייעוד שלך- רוב האמונות אומרות שתסבלי [רוב הדתות/קבוצות/דתות]. ההחלטה בידייך- אבל אם החלטת שאת לא מעוניינת בזה יותר- תהי בטוחה שלא יהיה לך קל להיפטר מזה- אם בכלל.... הפריק.

למעלה