שנה וחצי

שנה וחצי

של "שקט" של ישיבה מהצד של לחכות לו שיזוז...הוא של חלומות על הסכם שיעשה ביחד... שנה וחצי בה לא שמעתי עצות מכאן ולשם מאיש שנה וחצי ללא תביעות מכל סוג ... ניראה כי היגיע זמן להחליט כשעורכת הדין כבר שואגת על הפרעה להליכים על צפי לנזקים בינהם קבלת מזונות לא ריאלים(קטנטנים) איבוד סמכות עניינית סחבת מיותרת ועוד... הייתם מעיזים לחכות כך עוד שנה וחצי (
) או יותר או עד בכלל? או מתחילים את "המלחמה" ומסיימים את כל העסק המעייף הזה כבר.
מראה... הכי הכי כנה.
לא תמימה ובכל זאת חלומו
לא קטנה... {וכבר כן שומעת דעות לכאן משם ולאי שם...}

לחוצ לי

לנתק את חבל הטבור לחוצ לי אנרגטית לחוצ כי נאמר לי אמש דווקא מפיו של גבר גרוש שאני שטותניקית שאפגע מזה מאוד כלכלית(כי אין קבלת כספים רטרואקטיבית) כי אשאל בבית משפט למה ואיך זה שחיכיתי עד היום ועוד לחש שכשיגיע יום שאתחיל לאמר לילדיי עכשיו אין עכשיו לא חודש הבא , וכיו"ב הכעס שלהם עלי כמי שהם רוצים כאמא דואגת, מגוננת, נלחמת על שיהייה להם הכל יגמור אותי...רק אז אצטער מאוד מאוד על ההילוך האיטי שלי.

יכולה רק לומר לך

שעברה רק חצי שנה והיום הודעתי לו חד משמעית שיש לו עד יום ראשון לחתום על ההסכם! הסחבת הזו אינה בריאה

שירלי6

New member
אוף.

זו התגובה שניה שלי היום עם אותה כותרת. לא כי מאנפפת. אלא כי לפעמים אין תשובה חד משמעית. לפעמים עצם ההתמודדות עם השאלה..מבאסת. יכולה לומר לך שאני שלוש שנים חיכיתי. ולא פעלתי. ולא שמעתי לעצות. נתתי עוד ועוד זמן. חוץ מחוב שהלך ותפח.. ותסכול זה לא הועיל לכלום. לפעמים פשוט אין ברירה. צריך לשלוף את הכפפות..ולהתשמש בהן

קטי30

New member
שנה וחודשיים../images/Emo4.gif

כלום לא זז ועד שזז זה נתקע תאמיני לי מבינה על מה את מדברת ירדתי במזונות לסכום דבילי הסכמתי לכל הג'ננה באים לסגור והופ' הוקוס פוקוס שוב הכל נתקע הפסקתי להלחם נמאס לי לבזבז ת'אנרגיות שלי אני מאמינה שכשזה יבוא זה יבוא לפעמים זה גם סוג של ניצחון לא הייתי רוצה שזה ימשך מי מיאתנו רוצה אבל לפעמים אין ברירה להבריא מהמלחמה הזאת זה יבוא עם הזמן עם השיחרור עם התרת הספקות ברגע שנדע איפה אנחנו עומדות ושנהיה "חופשיות" (את יודעת למה אני מתכוונת) חופשיות לחיות את חיינו ונסגור את הפרק את העבר מאמינה שעם השיחרור יעלמו הרבה מהתחושות מהמלחמות מהלחצים והבעיות.
מRאה יקרה לך ולי מתוקה. ואם כבר לנצח אז: "תמיד עשיתי מאמץ, אפילו כשכל הסיכויים היו נגדי. אף פעם לא הפסקתי לנסות, אף פעם לא הרגשתי שאין לי סיכוי לנצח" ( ארנולד פלמר ) רק ככה נוכל לחגוג את הניצחון האמיתי
יום נפלא שיהיה לך

קטי30

New member
ספרי לי על זה../images/Emo24.gif

מדקלמת לא רק לילדים גם לעצמי "סבלנות סבלנות לא קונים בכל חנות סבלנות ילדים(גם מבוגרים) זה מפתח לחיים" אבל אחרי אתמול ומה שהוא עשה לי
בחיי הולכת להוציא את הכפפות (ולא של החורף
) כי יש גבול לכל תעלול אז הזמן הוא יעשה את שלו אבל אתמול הלכתי בגישה שגאד דמייט אני הולכת לעזור לו
היום אני במוד דיי קרבי עליו על שיגעונותיו על ועל עצמי על זה שהוא מצליח ככה להרתיח אותי. אבל מהנסיון שלי לצערי גם זה לא יעזור עם האטום הזה
יום טוב מתוקה

מזל חי

New member
למה לא? תשתקי עוד שנה וחצי

ככה זה עובד! את שותקת אז תשתקי עוד ואם התעוררת הגיעה הזמן להתעורר מהחלום את המציאות שלך את בונה או שלו בעצמך יללה להתעורר ולזוז..כלום לא זז לבד

יערית

New member
אז איך מסיימים בכל זאת

וממזערים את הנזק? לפעמים מתוקה אין ברירה,כשאין פרטנר אמיתי לסיים הליכים או להתחיל אותם,צריכים לנקוט בדרכים לא קובנציונאליים ואידיאליים. את כבר במקום אחר,הוא לא יודעת,כל הסחבת הזו בשביל מה? {לי ברור שיש כאן אקט של הענשה בקטן,ככה מרגיש לי כשיש סחבת על לא כלום}.

מאמינה..

שלפעמים דלת לא נסגרת מעצמה..צריך לקום ולסגור אותה.. חלונות.. זה כבר אופציה אחרת..שנלקחת בחשבון..

לא יודעת

אבל"מלחמה"עושה לי לא טוב בבטן כי יודעת שתמיד מפסידים במלחמה. שני הצדדים. לא יותר טוב שיחה ידידותית על כוס קפה?עם הרבה ניירת וסיכומים? מה שכן אפשרי לעשות באותה פגישה זה ציון הדד ליין. שמעבר לתאריך הזה,עורכי הדין נכנסים. ועוד הערה קטנה ששולחת לך לפרטי...

היה נעים...(להתמסר)

את השלב הזה כבר מזמן עברנו...קפה, עוגת גבינה פרורים, אפילו הזמנתי אותו לשיכר מיוחד שיחייך קצת בפעם אחרת...) הוא כבר שלח אותנו לעורכי הדין בימים האחרונים, זה שם!אהה ואני מרגישה שנגולה אבן מעל ליבי דווקא. זו לא אני כשאני לא באקשן, כנראה...
למרות שלעיתים זה נראה מפחיד.... ככה------------------->>> נתמודד!!!
להת'

הברונקו

New member
הסכם שלנו

אצלי הכל חדש..אבל הסכמנו לנסח הסכם על הדירה..שתימכר..ואז תהיה חלוקה. הילדים גדולים ומילא מחליטים מה מי איפה ומתי..אז סיכמנו להתגרש קודם עם הסכם חלוקה של הדירה ...כשתימכר..עד אז הסתדרנו כל אחד.

למעלה