שנה בלי....

joessi

New member
שנה בלי....

בדיוק בימים אלו אני "חוגגת" שנה בלי סקס. הגעתי לכאן במיקרה (אני בחופשה בארץ ומשעמם לי) וישבתי אתמול בלילה לקרוא כמה מהסיפורים המדליקים ורק רציתי להגיד לכם שהיו לי בזכותם שתי אורגזמות מדהימות... נ.ב סיפור הסנדביץ בסנטראל פארק היה מדהים

Sefy

New member
... I´ve got 7 more months on you

About 19 months this month without any, although I can´t really say
I want to "celebrate" it unless it´s ending it

Black Scorpio

New member
מזוכיזם לשמו ../images/Emo186.gif

אף פעם לא הבנתי למה זה צריך להיות כך אני מאמין שבהודו בתור פקירים שתיכן תסתדרו טוב שנה בלי מין ואני מאושפז!!! תבדקי בגינס אולי זה שיא

joessi

New member
לא בדיוק

זה התחיל בקטע של אולי כדאי לעשות הפסקה קטנה "לטהר" את הגוף, בדיקת איידס ושטויות והיום אני חיה בחול והצרפתים לא ממש עושים לי את זה... ואז פשוט התרגלתי ואני מחכה למשהו או למישהו שיהיה כמו מסיבת הפתעה. עכשיו שאני בחופש, בארץ...... אני מקווה שזה ישתנה ומישהו או מישהי יצליחו להפתיע אותי

alonals

New member
ברוכה הבאה

היי אשמח לפטפט איתך... משהו אינטימי יותר...

joessi

New member
אין כמו הישראלים

וכן יש טיהור הגוף, לפחות בהרגשה כי לא הכל החיים זה סקס נטו יש גם אהבה ופתאום חשבתי לעצמי איך זה לשעות סקס עם מישהו שאוהבים ושלא מצאתי את התשובה, גם לא בארכיון של נשמתי החלטתי לחכות כדי לדעת אם זה באמת יותר כיף ומענג כי עונג בסיסי אפשר גם לבד... אז היום אני טהורה, אולי מידי אבל אני יודעת שאני לא מתייבשת!!!! סתם

Charnibog

New member
למה?

למה לך להית "טהורה"? ,החיים עצמם מלאי קשיים וטלאות למה לא להנות כשניתן בין עם זה לאכול אוכל משובח או לקיים יחסי מין רק לשם הכייף. LIFE SUCKS AND THAN U DIE אז למה שלא נהנה לכמה רגעים.

joessi

New member
אני לא יודעת

מה איתך אבל החיים שלי נהדרים גם ככה והם בכלל לא קשיםוכמה שסקס מוסיף והוא משחרר ומטעין וכל המילים שרק אפשר הוא לא מה שעושה את החיים

Charnibog

New member
אף אחד לא אמר רק סקס

דיברתי בכלליות על הנאות החיים הרבות ואת לא יכולה להגיד לי שסקס זה לא אחת מהן.

Sefy

New member
TwoThings

It may not be the place for it, but SEX isn´t everything in life and I personaly prefer Love and Romance over sex, any day, any time Secondly, i´m not a girl, i´m a guy Thirdly, are you that hooked on sex that you can´t see anything else except that ? is sex the entire essense of your life, what about love and romance ? I guess i´m talking on the wrong forum

אני חושבת שהטעות שלך היא בסיסית

תראי מתוקה גם אני החלטתי להכנס לקטע של טיהור ומציאת אהבה וגילוי של עצמי בתוך אהבה באופן כללי ובסקס, אבל החלטתי להתחיל בקטן, אמרתי לעצמי חודש בלי וזהו. וגם זה היה קשה אבל עמדתי בזה. אבל אחרי חודש נורא הייתי צריכה להרגיש שוב מגע אנושי וזה לא סתם מתוך חרמנות (למרות שיש לה חלק לא מבוטל), זה בעיקר בגלל שאני בן אדם של מגע וחשוב לי להיות קרובה פיזית לאנשים. אני חושבת שאת מפעילה פה את חוק מרפי- ככל שתחפשי אהבה יותא כך קטנים הסיכויים שלך למצוא אותה וגדלים הסיכויים שלך להכנס ללחצים ודיפרסיות. את צריכה למצוא לא בהכרח מישהו שאת אוהבת, תתחילי במלצוא מישהו שבאמת באמת נוח לך איתו. אני למשל החלטתי להפסיק לשכב עם כל מה שבא לי עליו באותה שנייה ואני עכשיו בקשר מעולה של יזיזות עם מישהו שהוא ידיד שלי כבר 8 שנים (זה קטע נורא חמוד כי כשהיינו בכיתות ו´-ח´ כולם אמרו לי שהוא מאוהב בי ואני לא רציתי להקשיב כי היינו ידידים נורא טובים, והיינו מדברים שעות בטלפון למרות שהוא גר מטר ממני...). וטוב לי איתו כי הוא יודע מה טוב לי, כי הקשר המיני והחברי בינינו מתבסס על היכרות ורצון הדדי לגרום אושר, לא על מערכת חוקים מחייבת ולא על הגדרת רגשות שהם לא מוגדרים מספיק גם ככה. שיהיה לך הכי בהצלחה בעולם אבל אני חושבת שהחיפוש שלי (כעיקרון של חיפוש) הוא טעות. תני לעצמך לזרום קצת עם החיים מדי פעם...ותזכרי ש...זה בסך הכל סקס...

hary_i

New member
התנזרות מסקס...

אצלי הרבה זמן לא היה סקס ולא בגלל התנזרות...

darom99

New member
שנה בלי

מה דעתך לנסות עם גבר בן 40 אקדמאי מתורבת סתם בשביל החוויה?

למעלה