שנה אישית 2

ירין1000

New member
שנה אישית 2

שלום סכום שם פרטי:5 סכום שם משפחה: 4 תאריך לידה 14.2.1976 מפברואר למיטב הבנתי אני נכנסת לשנה אישית 2 מה אומרת שנה זו מבחינת זוגיות בכלל ועלי בפרט. אשמח אם תוכלי לפרט לי גם האם זוגיות עם בחור בשם ס.שם פרטי 6 ס.שם פרטי אמצעי שלא משתמש בו ביום יום 8 ס.שם משפחה 6 ת.לידה 28.7.1973 יכולה להיות טובה בשבילי. ב. באיזה תחום עיסוק היית ממליצה לי לעסוק? תודה רבה ירין

Paul Even Paz

New member
היי ירין

בהתאם למזלות יש ביניכם איזון, כלומר הבחור משלים את החוסר שלך ולהיפך. לפי השמות אתם מיועדים אחד לשני ובהחלט יכולים להקים משהו עתידי. גם כאן רואים השלמה של זה עם זו. ביניכם קיימת ידידות והתאמה. מה שמקשה עליכם זו "מלחמה" במגבלות, יתכן מסיבות של אנוכיות או בריחה מהמציאות. לא לפתח רגשי גאווה של האחד כלפי השני. אגב אם מישהו מכם אוהב אלכוהול מוטב שיצמצם ומהר. שנה אישית 2 אומרת שאת צריכה להמשיך קשרים שפיתחת בשנה קודמת ולטפח את הקשרים החברתיים. את צריכה לרסן את התגובות הרגשיות, כלומר לא להיות רגישה מדי, לפתח את הביטחון העצמי ולנסות להימנע מחילוקי דיעות. מזל טוב, פאול

ירין1000

New member
שנה אישית 2../images/Emo20.gif

שלום לעינת אני ממתינה לתגובה ממך בקשר לזוגיות וכן לפירוט לגבי לימודים. כמו כן אשמח אם תוכלי גם את לפרט מה אומרת שנה אישית 2 תודה,ירין

עינת

New member
ירין ../images/Emo140.gif

אשמח לענות לך אם תבחרי שאלה אחת שהרי איני עורכת מפות מלאות במסגרת הפורום.
שפע ו
עינת

ירין1000

New member
זוגיות

עינת בקשת שאתמקד בנושא אחד בלבד אז האם תוכלי לומר לי מה אומרת שנה 2 מבחינה זוגית, מה דעתך על הזוגיות עם הבחור שצויין מבחינה נומרולוגית? האם זה הרמוני? תודה

עינת

New member
היי ירין|4u

ראשית בדיקת ההתאמה בינך ובין הבחור העלתה התאמה מופלאה והרמונית ועל כן מה שנותר לי הוא לאחל לכם הרבה הצלחה. שנה 2 היא שנה של זוגיות,של שותפויות.זו שנה שמלאה בתהפוכות רגש ולכן השתדלי לפתח שליטה עצמית יעילה כדי לא לפול לפח של סערות רגשיות. אגב שימוש באמצעי מניעה הכרחי בשנה זו כיוון שאם לא,הריון בטוח. שתהיה לך שנה נפלאה.
שפע ו
עינת

למעלה