שנה אחרי...

BaBy BoY14

New member
שנה אחרי...

היום ה-31/1/2004... מחר שנה אחרי היום בו הייתה לי אהבה בפעם הראשונה בחיים שלי..הפעם הראשונה שהתאהבתי הפעם הראשונה שידעתי מה היא אהבה שהרגשתי שתמיד יש לאן לחזור.. והיום שנה אחרי אני לבד עדיין לבד.. לא בכיתי שנה שלמה כבר המון זמן שלא בכיתי ולא חשבתי על זה אבל התאריך מעורר בי צמרמורת..

PEACE FOR ALL

New member
וואו..

גרמת לי להרגיש הרבה דברים עכשיו. הייתי כותבת לך "אני מבינה אותך", אבל זו בכלל לא הכוונה שלי. אני בכלל לא בטוחה שאני מבינה אותך. פשוט... גרמת גם לי לצמרמורת משום מה. קשה לי לנסח את מה שאני רוצה להגיד. "לבד" זו לא הגדרה נכונה. זה שאין לך אהבה כרגע, לא עושה אותך ל"לבד". יש עוד אפלי דברים אחרים בחיים חוץ מאהבה. אהבה היא רק חלק מזה. אין לך מה להרגיש לבד. אל תסתכל על המצב ככה. אל תציין שנה של "עדיין לבד". להפך - תציין לעצמך שנה מאז שהרגשת אהבה בפעם הראשונה. כמו שכתבת בתחילת ההודעה. תהפוף את התאריך הזה למשהו נפלא. יהיו לך עוד אלפי הזדמנויות להרגיש אהבה, ואלפי הזדמנויות להרגיש נאהב. תחייך. כמה שרק אפשר. ומצטערת על הרגשנות שלי. באמת הייתי חייבת להגיד לך את זה. :)

BaBy BoY14

New member
לבד..באהבה..חברים וידידות-בכלל לא..

אני שמח שאמרת את מה שהיית חייבת להגיד...וזה גרם לי להרגיש טוב יותר..תודה...

האהבה הראשונה.

תמיד זוכרים אותה וכשהיא נגמרת תמיד נצמדים לנוסטלגיות שלה ... אין צורך לבכות , יש צורך לומר תודה שהייתה לי אהבה וחוויתי אותה ועכשיו אני מוכן לאהבה חדשה....... ולהיות פתוח להצעות מבנות וכמובן להציע בעצמך ...... אתה לא "לבד" כל עוד יש לך את עצמך וכל עוד טוב לך עם מי שאתה , וכשתהיה הבחורה וכשתהיו "ביחד" תאמין לי תברך על כל דקה שהיית צריך לכות עד שהמתאימה הגיעה...

וונקי

New member
../images/Emo24.gif

אין כמו אהבה ראשונה

sh53

New member
היתה לך שנה של המון חוויות ונסיונות

שנה של התבגרות והבנת דברים שקשורים לרגש וללב. שנה של חוויות חדשות שקודם לא חווית. שנה של דברים חיוביים בחייך - כמו התחלת לשדר, לכתוב ספר וכו'
יש המון דברים חיובים שחלו בחייך דווקא בשנה זו, אז כדאי לזכור אותם. המון אנשים לא נשארים עם האהבה הראשונה שלהם, האהבה הראשונה כואבת, אבל יש בחייהם עוד המון אהבות - וגם בחייך אתה תכיר ותאהב בנות אחרות שתחזרנה לך באותו מטבע - אהבה.

למעלה