שנה אזרחית...

אשרת

New member
שנה אזרחית...

שמחה ומוצלחת לכל באי הפורום
ובהצלחה לנו בבחירות הבאות אלינו לטובה (או שלא...)

Red R

New member
שנה טובה! ../images/Emo65.gif

שנה טובה ומאושרת לכל גולשי הפורום בואו רק נקווה ש2006 תהיה טובה יותר מ 2005 שנה טובה! או כמו שאומרים אצלנו ein gutes Jahr

kitiaria

New member
שנה טובה !!

והלוואי ובבחירות המפלגה תצליח הרבה יותר ממה שמקווים הרי בפעם הקודמת "שינוי" הצליחה מעבר למצופה!!

אנדרי ז

New member
שנה טובה לכולם!

טוב לצאת מהבועה פעם בשנה וליהנות מחג שלא קשור לשום דת. רק בשביל זה שווה לחגוג עד הבוקר!

ביאטה

New member
אולי נשלח פאפארצי ?

אנדריי ספר לנו איפה אתה רוקד עד אור הבוקר כדי שנוכל להביא למחר תמונות עסיסיות של האנשים מ"אחורי הפורום"... הלוואי שתהיה זו שנה של שינוי אמיתי !

אנדרי ז

New member
אני לא איש של ריקודים

אחרי שהתפוצצתי מהאוכל התאילנדי אני מקווה להחזיק מעמד עוד שעתיים מול הטלוויזיה. רוצה לשלוח פפראצ'י לצלם אותי נוחר?

ביאטה

New member
נחירות לא רואים בתמונות...

אני חושבת שבסיטואציה זו, כבר יש לפורום פאפארצ'י אחת....

בני ברק

New member
על מה השימחה?

רק בגלל שאין שום קשר לדת....שווה לחגוג עד הבוקר. הניכור של מצביעי מפלגת שינוי מעבירה אותם על דעתם. מה כל כך רע בחג החנוכה? כל כך קשה לך להדליק נר חנוכה?וואוו,איזה מסכן היהודי צריך להדליק נר חנוכה... כל החגים של אומות העולם תחגוג והעיקר להיתנכר לחג היהודים. בושה בשבילך. בבריטניה כך לפי חדשות 10 חוגגים נוצרים את חג החנוכה....ואידך זיל גמור.

ronen1981

New member
אני הדלקתי אתמול נרות לחנוכה.

לא זוכר מתי פעם אחרונה יצא לי להדליק (אי שם לפני מספר שנים).

אשרת

New member
ומי אמר שאנחנו לא מדליקים נרות

בחנוכה אה?! מה אתה ישר קופץ ונדלק? אתה כל כך מלא בסטיגמות על אנשי שינוי שאתה לא נותן לאמת בכלל לעניין אותך, אה?

בני ברק

New member
אני התייחסתי לנושא ספציפי מאוד

אנדרי אמר שסוף סוף חג שאין לה זיקה לדת, על זה אני כתבתי את הדברים שלי. אני לא ראיתי את אנדרי כותב כמה הוא נהנה להדליק נר חנוכה. אני ראיתי שהוא כתב הוא נהנה בסילבסטר רק בגלל שזה לא חג דתי. לא מעניין אותו הסילבסטר או החג של הנוצרים...מעניין אותו שזה חג שאין לו זיקה לדת...אויי סוף סוף הוא יכול לשמוח... אני מקווה שהוא מדליק נרות חנוכה בשימחה כמו ששמח בסילבסטר, ולפחות בגלל הסיבה שזה חג יהודי! אני לא מתבייש ביהדותי. ולא בתורה ובמיצוות.

אנדרי ז

New member
לא אמרתי שאתה צריך להתבייש

הדבר היחיד שאני מתבייש בו הוא שינאת הזרים של העם הזה. החג שנחגג הלילה הוא מאחד גדול של האנושות, ונחגג גם במקומות בפירוש לא נוצרים כמו יפן, טאיוואן, סינגפור, הודו ועוד. רק מדינה "מערבית" פרימיטיבית אחת מתעקשת להתעלם ממנו, כדי חס וחלילה לא לעשות משהו שגם הגויים עושים. ולגבי חנוכה: אכלתי כמה סופגניות (קלוריות, אתה יודע...) ואשרת דווקא נוהגת להדליק חנוכיה. אני לא אוהב להתקרב לגפרורים, אני מקווה שתואיל לסלוח לי על כך.

avi deror

New member
חברים קצת כבוד לדת שלנו לא תזיק../images/Emo13.gif

אני אומנם חילוני וכך גם משפחתי אני נוסע בשבת מדליק אש וכו... אבל בתור ישראלי ויהודי יש לי כבוד לדת שלנו שהרי אם אנו לא נשמור ונכבד את הדת שלנו אז מי כן?? היהדות זה לא רק חרדים לבושים בשחור ש "משריצים ילדים כהגדרתכם" (לא אוהב את המושג הזה) אלה גם דברים נפלאים וטובים אחרים. לשנוא את היהדות זה קיצוני בזכות זה אנו חיים כאן בארץ הזאת. וכמו שאמרתי קצת כבוד לדת שלנו לא תזיק לאף אחד

goanin

New member
../images/Emo52.gif לי אין כבוד לדת שלנו

יש לי בהחלט כבוד למורשת והמסורת היהודית המפוארת. ויש הבדל בניהם! אני גאה להיותחלק מהעם היהודי. וחלק מהעניין הוא לחגוג את החגים שחגגו אבותינו (הם חשבו שיש אלהים והם לקחו הכל מה זא כבד). מבחינתי הדלקת נרות חנוכה זא דבר מדהים. אני לעולם לא אוותר על המסורת הזו. אני וילדיי לעתיד (חמישה בעזרת אללה) נשיר שירים סביב החנוכיה ונסובב סביבונים. חגי ישראל בשבילי הם דבר יפה וחשוב. ואין לזא כלל קשר לאמונה באלים או אלילים או לא יודע מה. אז סייגו את הדברים שלכם חילונים. גם חגים בינלאומיים מותר לציין, כהשתיכותנו לעולם המערבי המתקדם. שום קשר לדת

avi deror

New member
תשובתך בתוכן תגובתך

" (הם חשבו שיש אלהים והם לקחו הכל מה זא כבד)" האמירה שלך לא מעידה על כסוד לדת ואפילו לא על איזה שהוא ניצוץ של קשר לשורשיות שלנו.לא ביקשתי ממך לצום ביום כיפור (גם אני לא צם) וגם לא ביקשתי שתאכל מצות בפסח. ביקשתי שלפחות נדע לכבד את הדת שלנו כי אין מישהו אחר שיכבד אותה זה הכול מצידי תאכל מה שבא לך תתלבש איך שבא לך תסגוד למי שבא לך, אבל לכול הפחות אל תשמיץ את היהודות בפומבי עוד לא ראיתי נוצרי (לא הדוק) שיצא נגד הנצרות וגם לא מוסלמי שהוא לא דתי שיצא נגד האיסלם אבל לשנוא את היהדות זה ממש נהפך לטרנד.

goanin

New member
ההלכה האורתודוכסית

שונאת יותר מדי. אותי כהומוסקסואל. אותך כחילוני (בהמה משוכללת בצורת אדם). אין כבוד. יורק להלכה בפרצוף! מסורת? כן! כנראה ההגדרה שלך לדת היא ההגדרה שלי למסורת.. סבבה אני מסכים אתך.

למעלה