ברכות חמות לשמה אזרחית...
שופעת בריאות, שלום ואושר לכולנו. מי ייתן וכל מה שטוב יעצר על מבטן בתינו. ומתנה קטנה : Σ' αγαπώ Ρεμος Αντώνης & Πρωτοψαλτη Άλκηστις Μουσική/Στίχοι: Θεοφάνους Γιώργος Ψάχνω κάτι καινούριο να πω να μην το 'χω ξανακούσει ούτε και εγώ Κάτι να σε εντυπωσιάσει στον αέρα ένα σημάδι σου να πιάσει Ψάχνω κάτι καινούριο να πω να μην το 'χω ξανακούσει ούτε κι εγώ Ψάχνω κάτι καινούριο να πω να μην το 'χω ξανακούσει ούτε κι εγώ Μα κολλάω και πάλι σ' όλα κείνα που έλεγε γελώντας η Μελίνα Βρήκα κάτι λοιπόν να σου πω που είναι πάντα καινούριο κι απλό Σ' α.....γα πώ σ' αγαπώ για το τώρα, το πριν, το μετά και το πάντα Σ' α....γα....πώ η καρδιά μου τρελάθηκε, βαράει σαν ξεκούρδιστη μπάντα Σ' αγαπώ θα με βρεις το πρωί όταν όλα τα φώτα θα σβήσουν Θα 'μαι δω κι όλα πάλι ξανά όπως τελειώνουν έτσι θ' αρχίσουν Ψάχνω κάτι καινούριο να πω να μην το 'χω ξανακούσει ούτε κι εγώ Μα νομίζω τίποτα δεν μου ανήκει τα κρατάει καλά κρυμμένα η Αλίκη Ψάχνω καινούριο να πω να μην το 'χω ξανακούσει ούτε κι εγώ Ψάχνω κάτι καινούριο αλλά τριγυρνώ συνεχώς στα παλιά Με τη βάρκα του Μάνου σ' ένα κύμα το γαλάζιο του Οδυσσέα σ' ένα ποίημα Ψάχνω κάτι καινούριο να πω που είναι πάντα καινούργιο κι απλό אני מחפש לשיר שיר חדש, שיר שגם אני טרם שמעתי שיר שירשים אותך ויקלוט כבר באוויר סימנים ממך אני מחפש לשיר שיר חדש, שיר שגם אני טרם שמעתי. אני מחפש לשיר שיר חדש, שיר שגם אני טרם שמעתי אך אני נתקע בכל אלה ששרה צוחקת מלינה (מרקורי) אז מצאתי שיר לשיר לך, שיר שתמיד הוא חדש ופשוט אני אוהב אותך, אני אוהב אותך על ה"עכשיו", ה"לפני", ה"אחר כך", ה"תמיד" אני אוהב אותך, ולבי פועם כמו תזמורת שכליה לא כוונו. אני אוהב אותך, תמצאי אותי בבוקר כשכל האורות כבים אהיה שם וכמו שהכל מסתיים כך שוב יתחיל אני מחפש לשיר שיר חדש, שיר שגם אני טרם שמעתי רק נדמה לי שכלום לא שייך לי, אליקי שומרת עליהם מוסתרים היטב אני מחפש לשיר שיר חדש, שיר שגם אני טרם שמעתי אני מחפש שיר חדש אבל אני מסתובב שוב ושוב בין (השירים) הישנים אני מפליג על גל אחד עם סירתו של מנוס (חג'דקיס) על הגל הכחול של אודיסאוס (אליטיס) באחד משיריו אני מחפש שיר חדש לשיר, שיר שהוא תמיד חדש ופשוט.