לעם ישראל

אין סתירה קלה בין שני המשפטים האלהשנה אזרחית טובה
לעם ישראל![]()
לאאין סתירה קלה בין שני המשפטים האלה?
איזו סתירה?! אצה לא משתמש בתאריך הלועזי?אין סתירה קלה בין שני המשפטים האלה?
משתמש, כאשר ומאחר ואין לי ברירה. זה לא אומר שאני מרגיש, כיהודי, עניין לחגוג לוח שנה שמבוסס על חייו של אדם שבשמו נרצחו עשרות אלפי יהודים אם לא יותר לאורך ההיסטוריה. שני דברים שונים שגם אם אין לנו ברירה אלא להשתמש בלוח השנה הזה, חשוב להקפיד על שמירת הפער וההבדל ביניהם.איזו סתירה?! אצה לא משתמש בתאריך הלועזי?
אין צורך לחגוג, כן יש צורך לציין.משתמש, כאשר ומאחר ואין לי ברירה. זה לא אומר שאני מרגיש, כיהודי, עניין לחגוג לוח שנה שמבוסס על חייו של אדם שבשמו נרצחו עשרות אלפי יהודים אם לא יותר לאורך ההיסטוריה. שני דברים שונים שגם אם אין לנו ברירה אלא להשתמש בלוח השנה הזה, חשוב להקפיד על שמירת הפער וההבדל ביניהם.
גם את זאת אעשה בשמחה ולא חסרים חברים שעבורם זה משמעותי, אך לא, בשום פנים ואופן: "לעם ישראל". זה אירוע שלא שייך לעם הזה ולא צריך להיות שייך לו.אין צורך לחגוג, כן יש צורך לציין.
שייך לעם, העם מציין את התאריך הלועזי יום יום בחיו, וגם את החגים הישראלים מציינים בלו"ז הלועזי. חבל לטחון מים.גם את זאת אעשה בשמחה ולא חסרים חברים שעבורם זה משמעותי, אך לא, בשום פנים ואופן: "לעם ישראל". זה אירוע שלא שייך לעם הזה ולא צריך להיות שייך לו.
לא מכיר שחוגגים חגים ישראלים לפי תאריך לועזי. אכן טחינת מים, בבחינת זר לא יבין זאת. ברוך ה' יהודים רבים מאוד יראו בזה דבר חריג. אלו שעדיין לא, נקווה שגם הם יחזרו הביתה בקרוב. נסתפק בכך.שייך לעם, העם מציין את התאריך הלועזי יום יום בחיו, וגם את החגים הישראלים מציינים בלו"ז הלועזי. חבל לטחון מים.
נו, זה הרי בדיוק מה שאני אומר.בטוחה שאינך מכיר חגים ישראלים לפי תאריך לועזי. אשאל אותך שאלה.
מתי טו" בשבט, האם טענה בטו בשבט, ערב יד' בשבט או ב2 בפברואר?
עכשיו כשמדורו מחוץ לתמונה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.