שנאת חינם?

avitano

New member
שנאת חינם?

אני מבקש בכל לשון של בקשה לא לפרסם ולפתוח שרשורים שבאים להסיט / להחרים / לגרום למתח כל ארגון כלשהו שקיים, קיים למען מטרה כלשהי ספציפית אין כאן לשום אדם זכות לבקש מאנשים אחרים להסיר עצמם מארגון כלשהו או להחרים את אותו ארגון לא מעוניינים? אל תצטרפו לארגון - אף אחד לא מכריח אתכם אתם לא שמים לב, אבל חוץ מרע, שום טוב לא יוצא מזה בסופו של דבר כולנו יהודים, כולנו מאמינים כל אחד בדרכו אף אחד לא מגדיר שרק מה שאורתודוקסי הוא נכון ורק הדרך שלנו היא הנכונה אף אחד כאן לא שופט ולא רשאי להחליט החלטות שכאלה כרגע השרשור נמחק - אין טעם להמשיך בו. קראתי אותו פעמיים ולא מצאתי שום אבל שום סיבה לפרסומו יש נהלים וחוקים לפורום, תכבדו אותם גם אם אתם לא מכבדים אנשים אחרים או את עצמכם תודה.

ספר ריק

New member
"אין כאן לשום אדם *זכות לבקש* מאנשים אחרים

*להסיר עצמם* מארגון כלשהו או להחרים את אותו ארגון" רק תקרא את המשפט שכתבת ותראה כמה הוא חכם. אם מישהו מארגון חברותא הוא חבר ממש ממש טוב שלך-אתה מוזמן לספר את זה לכולנו. אבל כל ניסיון שלך להעמיד את השרשור שפתחתי כעובר על חוקי הפורום, נופל אל מול המציאות. הלכתי להקיא.

avitano

New member
אתה יכול להקיא מחוץ לפורום

אתה סכסכן ומחרחר ריב אני לא חלק מחברותא, אין לי שם חברים ואני לא מגיע למפגשים שלהם אבל אני יודע לכבד אנשים אחרים אתה חצוף שאין כמותך אף אחד לא מחזיק אותך כאן בכח, אתה מוזמן לעזוב. וכן, אין לשום אדם זכות לבקש מאחרים לעזוב ארגון כלשהו משפט הגיוני לא. לא זכותך לבקש על גבי הפורום מאנשים אחרים לעזוב ארגונים כלשהם כן זכותך לבקש מהם באופן פרטי בבית שלך. ותתחיל להרגע.

ספר ריק

New member
זה בסדר, גם אם אני אקיא בפורום אתה תשים לב

לזה רק בעוד שבועיים כשתחליט שהגיע הזמן להשתין שוב לכיוון הכותבים בפורום תחת ניהולך. אני לא יודע לכבד אנשים? מי שלא יודע לכבד אנשים, זה ארגון שרגע אחד מנופף בשם של הרב שרלו כתומך בארגון, וברגע אחרי מקים מניין גאה בניגוד לרוחו של הרב. כואב לך לשמוע את זה? מדובר בעובדה. אם אני מנסה לשפר את התדמית של ההומוסקסואלים הדתיים בקרב הציבור האורתודוקסי, אני ממש לא רואה עצמי סכסכן ומחרחר ריב. אם אני קורא לאנשים ברי דעת ובוגרים לשקול ולהחליט האם הם רואים לנכון לפרוש מארגון חברותא, מסיבות אותן אני מנמק, אין שום סיבה שבעולם שתמנע ממני לעשות זאת. זה לא נוגד שום חוק. שום תקנון. זה הבסיס לחופש הביטוי! אני לא מתיימר לקבוע שהאמת נמצאת אצל האורתודוקסים / הנוצרים או האתאיסטים. אני כן חושב שמצב שבו ארגון מציג עצמו כמשרת את ההומוסקסואלים האורתודוקסים, אך בו זמנית יוזם פעילויות שנוגדות את רוח הרבנים באותו ציבור, הוא מצב שדורש ממני להבהיר לאותו ארגון שלא עוד.

די אחים שלי היקרים.‏ ‏

די תפסיקו עם המחמאות האלה,‏ לא נח לי להיות בפורום שרבים שם.‏ תקשיבו ראשית אפשר לעשות זאת במסרים.‏ שנית,‏ זכות המנהל להוריד וזכות הכותב לכתוב.‏ 3.‏ אני אוהב את אחי הגדול ספר ריק ומעריך את דיעותיו ואם הוא כתב דברים אז הוא כתב את זה על סמך יידע,‏ לא סתם באויר,‏ אני בטוח שהוא צודק בדבריו,‏ פשוט לא הגבתי על שרשור זה בגלל שאיני יודע מי זה חברותא ומי זה הרב שרלו ‏,‏ פשוט אין לי מושג בזה,‏ אני גולש כאן בתפוז ומרגיש כמו משפחה אחת גדולה של תפוז ולא נעים לי שרבים אצלינו במשפחה ‏.‏ הרב שרלו שימשיך לשיר לו,‏ תקשיבו חברים אני אוהב אותכם כנפשי ומאודי בבקשה תסתדרו במסרים.‏ אז ביי בינתיים אוהב אותכם ושוב פעם אוהב אותכם.‏ ביי ‏.‏ ‏

ספר ריק

New member
../images/Emo24.gif אני מסכים, לא הייתי צריך להגרר לרמה

כזאת. ואני גם מתנצל ופונה אל avitano להסתכל מעבר למילים הקשות אל התוכן מאחוריהן: היה חשוב לי להביע בנחרצות את חוסר השקט מכך שלא מתאפשרת הבעת דעה. אני חושב שקריאה לאנשים למחוק עצמם מרשימת התפוצה של ארגון מסויים, עקב עקרונות שאני מציג, אינה מהווה סיבה למחיקת דבריי. אני מסתכל על המאבק הזה כמועיל לציבור ההומוסקסואלי הדתי, ולא להפך. אני חושב שהבסיס לכך שיכבדו וירצו לקבל את ההומוסקסואלים בציבור האורתודוקסי, זה שארגון שפועל בניגוד לדעת הרבנים לא ייקבל תמיכה ולא יישתתפו בפעילויותיו דתיים אורתודוקסים. בצורה הפשוטה ביותר.

avitano

New member
בסופו של דבר

מה שזה גורם זה שבן אדם זר נכנס לפורום ומה שהוא רואה שגם כאן יש סכסוכים במקום אחדות זה לא משנה מה חברותא כן או לא אין לא לך לא לי ולא לאף אחד אחר לשפוט אותם על התנהלותם אף אחד מאיתנו לא יודע מה הולך בתוך הארגון וצריך לכבד את הארגון על תרומתו ופעילותו אני לא יודע אם אתה יודע אבל הארגון הזה נתן בית חם להרבה אנשים תמך בהם ואפילו הציל אותם בדיוק כמו שהו"ד נותנים בית חם להומואים דתיים והמטרה שלהם היא כתף תומכת ולא מלחמה פוליטית לא אתן מקום לשרשורים שגורמים לקרע במקום לאחדות זה הכל ולגבי התנצלותך, היא כמובן מתקבלת

ספר ריק

New member
אתה מזכיר לי פולנייה שרוצה לטייח את כל

הדברים הבעייתיים אצלה בבית, כדי שכולם יהיו בטוחים שהכל מתנהל על מי מנוחות. אני לא צריך לדעת מה הולך בתוך ארגון כזה או אחר, בשביל שתהיה לי הזכות לקרוא לאנשים למחוק עצמם מרשימת התפוצה של אותו ארגון, בשל עקרונות בעייתיים אותם הוא מייצג. בתור אדם שחשובה לו התדמית של הומוקסואלים בקרב הציבור האורתודוקסי, זכותי המלאה לקרוא לאורתודוקסים לפרוש מארגון שמכתים את ההומוסקסואלים הדתיים. אתה רוצה לדבר על עובדות ולהפסיק לדבר באוויר? 1. הארגון מעודד מניינים גאים 2. המניינים הללו הם בניגוד לרוחם של הרבנים האורתודוקסים
מסקנה: הארגון פועל בניגוד לרבנים והצגתו כמשרת את כלל ההומוסקסואלים הדתיים פוגעת בנו. (וזו רק דוגמא אחת). הארגון הזה יכול להמשיך לתת בית חם לעוד המון אנשים, אבל זה לא סותר את הנזק שנגרם כתוצאה מהמדיניות העכשווית שלו, אשר בה זכותי להלחם. את הקרע לא אני הוא זה שיוצר, כי אם הארגון אשר גורם להצגת הו"דים כציבור של מי שאינו מעוניין בסמכות הרבנים. אז די לטייח! קצת חופש ביטוי לא יזיק.

avitano

New member
אחלה שאני מזכיר לך...

אז זה מה שאני סבבה? אין קשר לטיוח אפשר לדבר אבל לא להכפיש וזה מה שנעשה כאן זה קל לצאת עם "חופש הביטוי" אבל גם קל להוציא דיבה תוך כדי יש לך עקרונות אבל אתה כופה אותם על ארגון שלא שייך אליך לדעתך הם עושים נזק, לדעתי לא אפשר לדון על כך, אין שום בעיה אבל אין זכות לצאת בהאשמות ויריות ובבקשות לעזוב את הארגון או למחוק מרשימת תפוצה וכו' צריך לדעת איפה הגבול... ואין מה לעשות, כל עוד אני מנהל כאן לא אוכל לשקוט כשמכפישים ארגון שבסופו של דבר עושה יותר תועלת מנזק וכן נותן בית חם ותמיכה לאנשים. ולא אין לי שום קשר לארגון הזה

אהבת חינם !

אהלן, לאופיר יקירינו ולחברי הפורום שבוע טוב ומבורך, ראשית כל אנחנו בארגון הו"ד מבקשים מכל חברי הפורום להתבטא בלשון נקיה וידוע כי "דרך ארץ קדמה לתורה" יש מקום להעלות דיונים ולהביע ביקורת במידה והיא עניינית ונעשית מתוך כבוד הדדי. חלק מהסיבות של סגירת פורום וואלה ז"ל היו הפרה בוטה של הדיסקרטיות חברים נוספים הואשמו על לא עוול בכפיהם והיו עוד דברים מכוערים שנעשו שלא נפרט אנחנו בטוחים כי אף אחד לא מעוניין להגיע לימים אפלים אלו אז בואו נשתדל כי הפורום הזה חשוב לכולנו ! במקום לקיים דיון ישיר ומהותי על נושאים שבמחלוקת לצערנו הגדול חלק עד עצם היום הזה מתעסק בניגוח אישי מחפיר ו/או פועל ממניעים תמוהים ובאופן לא ראוי וחבל כולם ידעו שיש נושאים שבמחלוקת בין הו"ד ואחרים ורק כדי לא לפגוע בקהילה בניגוד לארגונים אחרים ואף על פי שנעשו דברים לא ראויים (בפרט "החרמות" למיניהן) - ארגון הו"ד ראה תמיד אך ורק את טובת הקהילה לנגד עיניו. בפרט, העדפנו שלא לדון בפומבי בדברים שלהערכתנו עלולים לפגוע אנו מקווים שכולנו נלמד לקח מהעבר וכמו שכתבנו לא אחת כאן בפורום אנחנו קוראים לשיתוף פעולה ואיחוד כוחות, לו יהי. יחד עם זאת, יש מקום להביע ביקורת, כל עוד הדבר נעשה בכבוד הדדי ובענייניות ואנו קוראים לכל חברי הפורום לנהל כאן דיונים מהותיים ולעסוק בשאלות העומדות על הפרק. כל טוב שבוע מוצלח לכולם
צוות ארגון הו"ד

'ואהבת לרעך כמוך' הוא כלל גדול התורה

אחיי ורעיי יקיריי, לא לנו המחלקת, לא לנו הפירוד כן לנו האחדות. כן לנו האיחוד כולם אהובים, כולם ברורים כולם קדושים, כולנו חברים אנא אחיי בוא נשמור על תרבות הדיבור וכל אחג יכבוש את ייצרו ויהיה גיבור נשמור יחד על תרבות הכתיבה ונגביר בינינו את האהבה והאחווה כאן בפורום שלנו ישכנו השלום והרעות בפורום שלנו תשכון החברות לכל אחד יש זכות להביע דעתו יעשה זאת בלי לפגוע חלילה בזולתו גם אם הדבר אינו לטעמנו וזה טבעי נדע להסביר את עמדתנו למשעי יש לנו מנהל, אופיר - איש יקר ומקסים כשפוגשים אותו רואים כמה הוא מדהים זכיתי לראותו במפגש של הו"ד, איש חכם ונבון וזה רק מקצת משבחים שמורת לומר בפניו וזה נכון. גם את החברים החדשים והיקרים הספקתי להכיר שהכניסו רוח חדשה ורעננה והשתלבו באופן מהיר אז אנא אחים חביבים בוא נשמור על דרך ארץ ולא ניתן ליצר או לשום גורם אחר לעמוד לנו בפרץ חיזקו ואימצו ידידיי יקיריי ונמשיך לכתוב יישר כח לכולם ושיהיה לנו אך טוב.

למעלה