שנאתם פעם מישהו?

תמי 80

New member
שנאתם פעם מישהו?

עד לפני חצי שנה הכל היה טוב, אהבתי את כולם....עכשיו אני שונאת כל כך הרבה אנשים.... לא יודעת אם שונאת אבל הם עושים לי כל כך רע שאין לי שום עניין לראות אותם או להתעסק איתם....אנשים רעי לב אינטרסנטים ובעיקר בורים כפריים.... ואני בסך הכל רוצה שקט....רוצה סיבות לקום בבוקר, רוצה חיים חדשים... רוצה את אבא שלי בחזרה....אני שונאת את כל מי שהעליב אותו ופגע בו ועכשיו עושה לי את אותו הדבר....שונאת את כל מי שדחף אותו למעשה במודע או לא במודע...אבל אבא שלי כבר לא איתי....ואני כבר לא אוכל לחבק אותו לעולם....ואני מתגעגעת ואוהבת ומרחמת עליו....כי היה לי אבא נהדר, איש טוב ומקסים, היה לי אבא יקר....ועכשיו אני לבד בעולם, בלעדיו, רק עם חבורת נחשים שלא יכולים להצביע על עצמם בתור אשמים...ואני פשוט שונאת אותם.

sunshine2004

New member
כן... ../images/Emo10.gif

אבל גיליתי שזה נכנס לתוך חיי היום יום שלי ולוקח אותי למקומות שאני לא רציתי להיות שם... כאילו נתתי כוח למי שאני שונאת אותו, להשפיע עליי...והיום אני לא רוצה לתת לאף אחד את הכוח על הרגשות שלי... יש לנו את זכות הבחירה להרחיק אנשים שאנחנו לא רוצים מחיינו בשלב זה או אחר...אני משתמשת בזכות הזאת... מה שכתבת...זה מאוד טרי...יש שלבים שעוברים ואני יודעת שזה לא פשוט... ואפילו אם הוא לא כאן פיזית...הוא עדיין איתך...וכמה שנראה לך שאת לבד...את לא... מקווה שתמשיכי לכתוב כאן...

magenta73

New member
את כועסת

את כואבת. זה הגיוני, זה אנושי. את מחפשת אצבע מאשימה. ממה שהבנתי בין המילים, את לא ממש שלמה עם מה שקרה, והאמת, מאוד קשה להשלים עם דבר כזה. אבל אל תקחי על עצמך את הכעס על אבא שלך. ואל תקחי על עצמך את האחריות, בצורה עקיפה או לא, כי זה מה שאת עושה. את כביכול משעתקת את ההרגשה של אבא שלך, ואת איך שאנשים התייחסו אליו, כרגע, אלייך. יש מיקרים שאין אשם אחד, אם בכלל. בכל מקרה, אל תתני לאנשים להשפיע עליך כך. תחיי את האמת שלך. את החיים שלך. מי שלא טוב לך, אל תקשיבי לו. וכן, לא תוכלי שוב לחבק אותו. אבל תזכרי שחיבוק יכול להיות לא רק פיזי. ותזכרי את כל החוויות הטובות שיש לך ממנו. זה גם חיבוק. והחיבוק הזה יהיה שלך לעולם. אף אחד לא יכול לקחת לך אותו....

omer73

New member
תמי

את עברת לא מזמן אירוע מאוד טראומטי, משהו שלא קל להתמודד איתו. אני מבין את הכעס והשנאה שלך, זה משהו טבעי. אני מאמין שאם הייתה לך אפשרות לנקום באנשים שפגעו באבא שלך ז"ל לא היית חושבת על זה פעמיים. אבל שוב, אני מבין אותך ולרגע לא שופט.

למעלה