שנאפס אפרסק

screwdelulu

New member
שנאפס אפרסק

טעמתי לא מזמן שנאפס אפרסק מעולה, ושכחתי את שם היצרן. זה היה מין שם ספרדי או איטלקי כזה, והבקבוק נראה קצת כמו הבקבוקים של הליקרים של בנימינה. למישהו יש מושג איך זה נקרא? על איזה שנאפס אפרסק אתם ממליצים ומה מחירו?

marsala

New member
שנאפס אפרסק הטוב ביותר

לטעמי בא ממקור לא כל כך צפוי, טילפורד TILFORD חברה ספרדית התמחה בליקרים ושנאפסים. אני לא יודע אם יש יבוא לארץ אבל אם לא, שווה חיפוש בביקורך הבא בברצלונה
Mosh

MidNight Flame

New member
מוש אתה מבעס!!!

איזה שנאפס אפרסק מומלץ ממה שאנחנו כן יכולים להשיג? (בימים אלו אני מפעיל כמה קשרים בבאר שבע ע"מ להשיג את היין של יקבי אפרת שסניפטר ומימיס לא שותקים לשניה לגביו)

MidNight Flame

New member
איפפפפפפפפפפפפפההההההההההה?!?!

רק תגיד לי איפה ואני קונה ארגז!!! בכל המקומות שהייתי אמרו לי שלא מביאים יקבי אפרת

רוזנר כ"ס באזור תעשייה אני בדיוק

עכשיו עומד לצאת לשם אז אני אבדוק מחירים.... נדמה לי שאני אקנה את היין רק בחורף

marsala

New member
אתם אהבתם את המתובל?

כשהייתי בארץ ביקרתי ביקבי אפרת וקניתי ארגז יינות מעורב, בתור מתנה נתנו לי את הפיסטוק והזעתר, "אה," אמרתי לעצמי "זה הבקבוק שסניפטר ומיימיס מזכירים כל הזמן" בקיצור הגעתי לקיבוץ אצל אחותי וטעמנו אותו.. איך לומר בעדינות ? נו? זעתר אני אוהב אבל על לאבאנה ופיסטוק גם כן אבל קלוי בתנור עם קצת מלח... לא בתוך יין
M O S H

MEIMIS

New member
הפיסטוק וזעתר טעים...

אתמול עשיתי טכס טעימה.... גם קר קקרח וגם חם בכל אופן היין מצויין...ממש אהבתי... אבל על טעם וריח אין להתווכח..

MEIMIS

New member
הטעימות מאתמול...

סליחה שהכוס עם הקרח היא לא כוס יין מקורית, אבל את הכוס של יקבי ברקן לא ביקשו חזרה בפסטיבל... :) יום טוב..

סניפטר

New member
מימיס לא הייתה אמור להכניס את הקרח

שמים את הבקבוק שעה במקפיא (בשלך חצי שעה שלא יקפא) . ואת הבקבוק לשים בשמפניירה !

MEIMIS

New member
ויי...

אז איפה קראתי לשים בקרח??? באמת החם היה יותר מוצלח...

סניפטר

New member
מה שיצא זה שמהלתה את היין במים

וזה הוריד את רמת המתיקות והטעם . חוץ מזה אני כלכך רוצה לטעום שוב מהיין החם הזה . ומוש בגלל שאתה שם ולא פה אז
על הביקורת של היין . היין שהם נותנים הוא אמנם מהיין הזול של הקידוש אבל השילוב של הפיסוק והזעתר (במרוקאית מי עו לזזזזזזז' )

MidNight Flame

New member
טלטל אמורנה לי שוב היכן אני מוצא...

את הנוזל הנפלא הזה באיזור ראשון לציון?

למעלה