שנאי T5

Oren_1

Member
שלום
יש לי גוףף תאורה עם נורות T5.
ככל הנראה אחד השנאים הלך כי שני הנורות שקשורות אליו לא עובדות.
בחנות מסויימת אמרו לי שכבר לא עובדים עם שנאים T5, זה משהו מיושן ושאביא להם את הגוף והם יורידו את השנאים לגמרי , יעשו שינוי בחוטים וישימו נורות לד במקום- הכי טוב ופשוט לטענתם.
האם אכן פחות שכיח שנאים T5? האם אכן עדיף להחליף? והאם האור יהיה דומה?
מצורפות תמונות..

תודה ואחלה שבוע

קבצים מצורפים

• WhatsApp Image 2022-02-28 at 20.34.12.jpeg
    WhatsApp Image 2022-02-28 at 20.34.12.jpeg
    KB 55.7 · צפיות: 4
  • WhatsApp Image 2022-02-28 at 20.34.43.jpeg
    WhatsApp Image 2022-02-28 at 20.34.43.jpeg
    KB 77.7 · צפיות: 4

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
שלום
בחנות מסויימת אמרו לי שכבר לא עובדים עם שנאים T5, זה משהו מיושן ושאביא להם את הגוף והם יורידו את השנאים לגמרי , יעשו שינוי בחוטים וישימו נורות לד במקום- הכי טוב ופשוט לטענתם.
מצורפות תמונות..

תודה ואחלה שבוע
בגדול הם צודקים אבל אם אתה מתעקש עשה סיבוב בשעות הלילה באזור מגוריך ומן הסתם תמצא כמה פלורוסנטים זרוקים מהם תוכל להנציל חלקים.

בכל מקרה נורות הלד דמויות הפלורוסנט לא צריכות צ'וקים וסטרטרים, מחברים את הקו לאחד המגעים, את האפס לשני וזהו.

לגבי האור תלוי בהספק ותפוקת האור של הנורות שתבחר. נורת פלורוסנט ממוצעת מפיקה כ50 לומנס לואט בעוד שלד טוב מפיק כמאה כלומר בגדול פי שניים אור לאותו הספק.

Oren_1

Member
בגדול הם צודקים אבל אם אתה מתעקש עשה סיבוב בשעות הלילה באזור מגוריך ומן הסתם תמצא כמה פלורוסנטים זרוקים מהם תוכל להנציל חלקים.

בכל מקרה נורות הלד דמויות הפלורוסנט לא צריכות צ'וקים וסטרטרים, מחברים את הקו לאחד המגעים, את האפס לשני וזהו.

לגבי האור תלוי בהספק ותפוקת האור של הנורות שתבחר. נורת פלורוסנט ממוצעת מפיקה כ50 לומנס לואט בעוד שלד טוב מפיק כמאה כלומר בגדול פי שניים אור לאותו הספק.

הי
ולפני שאקרא לחשמלאי, לא בטוח מה זה לחבר אפס לשני. מצאתי את הסרטון הזה, האם ממחיש את העניין?

אגב האורך אצלי זה 115 (בלי השפיצים)

ולגבי העוצמה? על ה T5 כתוב 54W , מה צריך להיות כתוב על הלד בשביל שאקבל אותה עוצמה לפחות ?

רוני1955

Active member
הי
ולפני שאקרא לחשמלאי, לא בטוח מה זה לחבר אפס לשני. מצאתי את הסרטון הזה, האם ממחיש את העניין?

אגב האורך אצלי זה 115 (בלי השפיצים)

ולגבי העוצמה? על ה T5 כתוב 54W , מה צריך להיות כתוב על הלד בשביל שאקבל אותה עוצמה לפחות ?
מה שאתה רואה בסרטון זה שונה ממה שיש בארץ. צבע הגידים בארץ שונה, ואם תעשה מה שבסרטון, אתה בבעיה.

רשר

Well-known member
מנהל
שלום
מצורפות תמונות..

תודה ואחלה שבוע
קנה 2 נורות לד T5 באורך המתאים לקיים אצלך (122 ס"מ?)
בכל אריזה יש תוכנית חיבורים מתאימה לדגם שקנית,
אין צורך להתעסק בפינוי המשנק הקיים אלא רק לשנות חיבורים,

למעלה