יש לי 4 קונוסי הלוגן המותקנים כספוטים בתקרה. 2 הלכו בהפרש זמן קצר. הנורות תקינות. מה זמן החיים הסביר של שנאי 220<->12 המיועד להלוגן? האם יש פירמות מומלצות למען אורך חיים גבוה מאוד. זה סיפור רציני להחליף אותם בגלל המיקום.
בהמשך לשאלה של MOCO - יש לנו גופי תאורה שכנראה מותאמים ל 12V אולם בקופסת הביטון אין מקום לשנאי. האם תוכלו לייעץ בין פתרון של שנאי בתחילת המעגל או שימוש בנורה של 220V במקום נורה של 12V...??? מה עדיף מבחינת עלות ואורך חיי נורות.. תודה
אם הנורות מכוסות במשטח זכוכית אן פלסטיק, כלומר אין יכולת לגעת בנורה עצמה אז לדעתי זה מסוכן. פעמיים קרה לי שנורות כאלו התפוצצו ומכסה הפלסטיק או זכוכית התרסק לכל עבר. כדי למצוא נורות 220 בלי מכסה הייתי צריך ליסוע במיוחד לרח' וולפסון.
יש לנו גוף תאורה חיצוני ללא מקום לשנאי ואנחנו מתלבטים בעניין. האם תוכל להמליץ לנו על גוף בסגנון ספוט עם קופסה מתאימה לשנאי וכמובן המקום לקנות..?? תודה..
נורות הלוגן פינים 220 וולט נשרפות בתדירות גבוהה בהרבה מנורות 12 וולט ואני באופן אישי נמנע לחלוטין משימוש בהם. כדאי לחבר שנאי בתחילת הקו ובכך לפתור את בעית המקום בקופסה.