שנאה...

• פותח הנושא luka
  • פורסם בתאריך

luka

New member
שנאה...

בשבוע האחרון יצא לי להרגיש רגש שבחיים לא הרגשתי אותו כלפי מישהו והרגש הזה נקרא שנאה, בחיים שלי לא שנאתי אף בן אדם, אני לא בן אדם ששונא אנשים, אומנם לא אוהבתת אותם (אני לא אחת שאוהבת אנשים), אבל בטח שלא שונאת. אבל השבוע האחרון, בבבבעעעע, הרגשתי כמה אני שונאת את הילדה הזו, וכל יום השנאה הזו הולכת וגוברת, ברצינות, כל פעם אני אומרת לויקי שהיום אני יותר שונאת אותה מאתמול, והיום..., היום אני ממש ממש שונאת אותה. ושתבינו היא לא עשתה לי כלום (רק מעלילה שמועות, אבל ברוח טובה), היא לא פגעה בי איך שהו, אומנם היא מנסה לפגוע בי,אבל אני לא נפגעת בקלות ובמיוחד שלא ממנה אני מנסה לפגוע בה הרבה הרבה פעמים, כמה שרק ניתן, לפעמים היא נפגעת, אבח לא מראה את זה, ויופי אני שמחה במצבים האלה והכל משנאה, אני לא בן-אדם רע, בדרך כלל, באמת שלא, אני דיי סימפטית ואנשים אוהבים אותי, באמת. אבל גיליתי משהו, כשאני שונאת מישהו אני לא יכולה להיות איתו, ואם כבר, אז כמה ירידות אותה אחת חוטפת, קטילות קטילות קטילות נונ סטופ. אז למה אני שונאת אותה?, היא מרגישה את עצמה למעלה, מעל כולם, במיוחד מעלי, ותאמינו לי היא ממש לא, יש אנשים שהייתי אומרת כן יכול להיות אולי הם באמת מעלי, באופי, בהתנהגות, אבל היא- ממש לא! היא ממציאה שקרים על עצמה בשביל שאנשים יעריכו אותה, איך אני יודעת?, אתם צריכים לשמוע מה היא אומרת (אני לא אפרט) היא שטחית לחלוטין, היא מדברת על דברים שבכלל אין לה מושג על מה היא מדברת. הפיוזים שלה קצרים מאוד, כל דבר קטן שמישהו יעשה לה היא תרביץ לו, אני בטעות דרכתי לה על הרגל, התחילה לסרוט אותי ולמשוך לי בשער, בסוף מעכתי אותה על קיר צבע טרי (לא בכוונה), ולמה היא מרביצה (זו סיבה בפני עצמה) תשומת לב, ככה היא מחפשת את התשומת לב שלה, היא משיגה אותה, אומנם, אבל תשומת לב שלילית, אף אחד לא מעריך אותה. יש עוד סיבות, חכו. היא פרחה, ממש, כל בן אדם שלא מתלבש איך שהיא רוצה היא ישר יורדת עליו, ו... או גאד, אתם לא רוצים לראות מה היא לובשת, בגדים הכי צמודים בעולם, וכאילו עם היה לה גוף אז סבבה, ומה גם?, לא נוח לה בבגדים האלה, רק תשומת לב, שטחיות או לא שטחיות? היא מתלהבת ממש מגודל החזה שלה,אבל ממש. היא מנסה לקטול אנשים, עכשיו זה ממש מצחיק, כי היא לא יודעת לקטול אנשים, וכשהיא מנסה לקטול אותי,ישר היא חוטפת את כל העקיצות שהיא יכולה לספוג ושאני יכולה לירות עלייה (ויש הרבה, אני גם יודעת לעקוץ אנשים מסויימים טוב, והיא אחת מהם) הילדה הזו כל פעם באה בבוקר ולא תעזוב אף אחד עד שהיא לא תקבל את מה שמגיע לה, וזה כמובן חיבוק ונשיקה, גם ממני היא דורשת את זה לפעמים (היא אוהבת אותי, או לפחות אהבה עד שהיא קלטה כמה אני שונאת אותה) אבל שום מגע אני לא מוכנה להתקרב אליה בכלל. אני ממש ממש שונאת אותה, וזה לא מתאים לי לשנוא אנשים. אם קראתם הכל אני שמחה, אם לא אז... חבל. ויקי אני צריכה אותה כדי לאמת עובדות ולחזק את ידי (ביטוי דפוק) יערה, שלא שנאה עד היום אף אחד, גם לא את אריאל שרון (טוב..נו.. בהגזמות)

luka

New member
שחכתי להגיד משהו.

שחכתי להגיד הרבה משהויים, אבל כל פעם אני נזכרת במשהו חדש, וזה בחיים לא יגמר. אני אוגרת כעס, אני אף פעם לא מוציאה אותו החוצה, גם קשה להכעיס אותי אבל הילדה ההיא היא ממש ממש פוסטמה, ורק רציתי להגיד לכל הפוסטמות: פוסטמות, נמאסתן!. והיא גם טיפשה, באמת טיפשה, לא סתם שאומרים למישהו טיפש, היא באמת, היא ה-שיא! ויש לי בקשה מבועז, בועז, אם אתה יודע למי אני מתכוונת תשמור בבקשה על סודיות מוחלטת, אוקיי? תודה. יערה, הילדה האדישה.

ENIGMA

New member
אימות עובדות מידי ויקי

אני חייבת לאמת את הדברים של יערה! יערה ילדה מאוד אדישה, לא אכפת לה מכלום, היא לא שונאת אנשים, היא אף פעם לא שנאה אף אחד! אין לה בעיה נגד שום דבר אפילו פעם אחת היא רצתה שאני אבוא אליה ואמרתי לה שאין לי כח ואז היא אמרה שאח שלה פתח נרגילה אז אמרתי לה שאני בדרך אליה ולא היה אכפת לה בכלל והיא לא נפגעה, אני אישית הייתי מאוןד נפגעת!!! עכשיו קצת על הילדה ההי שיערה שונאת: בבבבבבבעעעעעעעעעעע, היא ילדה ממש מגעילה היא חושבת את עצמה יותר מידי יש לי מלא סיפורים לספר עליה אבל תכאב לי היד בסופו של דבר..... אז הנה כמה סיפורים קצרים ונחמדים: יערה עשתה מסיבה וכמה אנשים השתכרו אבל היא רק טענה שהיא השתכרה והיא התחילה לשאול את כולם אם הם אוהבים אותה ואז כשאמרו לה שלא היא התחילה לבכות ובבוקר היא טענה שהיא לא זוכרת כלום ``מה באמת התנהגתי ככה? השתכרתי אני ממש לא זוכרת כלום`` בלה, בלה, בלה והנה עוד סיפור: היא אמרה שבתחנת אוטובוס היא הכירה מישהי (היא ``דו``) והיא ממש יפה והיא התחילה איתה .......צריך לבוא כאן קטע ממש ארוך שאין לי כח לכתוב אותו............ אבל היא לא יכלה לקחת את הטלפון כי לא היה להן עט ובפלאפון שלה לא היה קליטה! כן, בטח, מה קשור להכניס טלפון לזיכרון וקליטה??? והכי מעצבן שהיא ממש אוהבת את החזה שלה פעם אחת היא אמרה לי ``תארי לך שהיו עושים תחרות החזה הכי גדול ויפה מעניין מי היתה זוכה: אני`` יש לה חזה גדול רק בגלל שהיא שמנה ולמרות זאת היא לובשת את הבגדים הכי צמודים וחשופים שיכולים להיות וזה ממש מגעיל לפי דעתי!!! והיא גם סיפרה לנו שהיא עשתה את זה עם בנות והיא רמזה לנו שגם עם בנים אבל פעם אחת שיחקנו never הפוך ז``א מישהו אומר משהו שהוא עשה וכל מי שלא עשה מוריד אצבע ואחד מהבנים אמר שהוא איבד את בתוליו וכולם הורידו אצבע כולל אותה!!! בקיצור, תחשבו מה שאתםרוצים אני ויערה שונאות אותה והחלטנו לעשות עליה חרם ירידות ז``א תמיד לקטול אותה! תגובות יתקבלו בברכה אניגמה

ENIGMA

New member
עוד משהו

בועז, אם אתה מי שאני חושבת שאתה בבקשה אל תגיד על כך לאף אחד! תודה אניגמה

Papi_n

New member
גבירותי ורבותי - הגזמתם

הכרתי בחיי הרבה מניאקים וכלבות, וגם לי היה הרבה פעמים רגש של שנאה כלפי אנשים, אבל, ותנסו למצוא את ההבדל, זה לא היה בגלל שהם שרטו אותי!!! בחיי, שנאה זה הרבה יותר עמוק מכל שריטה, ורגש יותר גדול מכל חזה (או מההתלהבות מהגודל שלו בכל אופן), אז בחייכם, לפי מה שקראתי בשבועיים שאני בפורום אתם לא אנשים שמתאים לכם מילים כמו לשנוא, ולא על כאלה שטויות. נתי

luka

New member
אלו היו רק דוגמאות

שתבין את גודל הטימטום, אבל בחיי תיהיה איתה 4 חודשים ותקלוט על מה אני מדברת, אל תשפוט אותי על פי הודעה אחת ואני בטוחה שלא הצלחתי להעביר לכם את גודל הבעיה...

Oi Vey Zmir

New member
יש לשנוא ויש לשנוא

יש ילדה אחת בשכבה שלי שאני חושבת שאני שונאת אותה. אני פשוט לא סובלת את רוב האנשים. אני מודעת לזה שאני בן אדם דיי מגעיל אבל מי שבאמת מכיר אותי אומר לי שזה לא נכון, אז אני לא מטרידה את עצמי במחשבות של ``יחסיי עם העולם לאן`` וכדומה. אני לא יודעת אם אני שונאת את הילדה ההיא, רק שאני תמיד אקלל אותה כשאני עוברת כדיי שהיא תשמע, בכיתה י` (אני בי``ב) עד אמצע י``א הייתי יורקת עליה לפעמים אבל לא נראה לי שהיא שמה לב היא טיפשה מדיי ואין סוף לשטויות. אבל מה שמרתיח אותי זה שהיא בחיים לא עונה לי..להתעלם זה באמת מעצבן. אבל להתחיל עם כל התככים האלה של ה``היא אמרה שככה וככה וככה`` זה להתקע בכיתה ח`. לא אוהבת את הקטעים הילדותיים האלה, לא שזה נורא בוגר לירוק על אנשים. הבעייה הכי גדולה שלי היא שהילדה הזאת הייתה אחת מהחברות הכי טובות שלי בכיתה ז`. מה שמביא אותי לשאלה הבלתי נמנעת: האם זה נכון שאפשר לשנוא רק מישהו שאהבת? לא נראה לי. אני גם לא מקנאה בה!! ונמאס לי שאנשים מציעים לי את הפתרון הזה! היא ילדה מגעילה ודיי. עכשיו אני אעשה רשימה כמה אנשים יכולים לכתוב עליי מה שאני כתבתי על הילדה הזאת עכשיו...זה יעסיק אותי קצת

ENIGMA

New member
זה לא כמו שזה נשמע

גם אני כזאת שמתעלמת מאנשים ואני באמת לא שונאת אנשים בשכבה שלי אלא פשוט לא אוהבת אותם!! אבל את צריכה להכיר את הילדה הזאת זה באמת שנאה וגם לי קשה לשנוא אנשים חוץ מהילדה הזאת אני שונאת רק עוד בנאדם אחד וזאת המורה שלי למתמטיקה של כיתה ז` ח` וזאת באמת שנאה איך שאני רואה אותה נהרס לי היום!!! ויש עוד בעיה גם אם אני אתעלם מהילדה הזאת היא לא תשים לב ופשוט תתן לך נשיקה וחיבוק וןקשה שלא להתעלם ממנה!

erlich

New member
יש לי משפט בשבילך, ובשביל כולם. שתמעו אותו, ותפנימו אותו.

אהבה מאוד דומה לשנאה. בשתי המילים האלו אנשים משתמשים בשכיחות מוגשמת כמעט ב 95% מהפעמים שבהן המילים האלו נאמרות הן לא מדויקות. זה משפט שלי. (ד``א עוד משפט שמתקשר לזה, אבל לא שלי, קראתי אותו על קיר של שירותים ואני מסרב להסכים עימו - בנות נותנות סקס בשביל אהבה, ובנים נותנים אהבה בשביל סקס.) עכשיו, אני לא מאמין שבאמת אפשר בגיל שלנו (לפחות רוב רובם הגדול של האנשים שאני מכיר) לשנוא מישהו. למשל אני אתן לכם דוגמא: כמו שאני רואה את זה רק שבוי במחנה השמדה (וסליחה על ההשוואה) יכול באמת לשנוא. רק אדם שעבר משהו כזה או דומה (אפילו אונס או התעללות) מסוגל באמת לשנוא. שנאה זו מילה כל כך חזקה, אנשים לא תמיד מבינים את המשמעות שלה. ועכשיו בקשר אליך יערה, מה הסיפור של המכות? (קאט פייט??? איפה איפה?? :))) והנשיקות והחיבוקים ועוד הדרישה שלהם? משהו לא נראה לי בסדר בתמונה הזו. אני לא אגיד לך לנסות לפתור את זה בדיבורים. וגם לא במכות (לפי התיאור שלה נראה לי שהיא - למרות הנתונים הפיזיים שלי - מנצחת גם אותי במכות:)) פשוט תתעלמי. אל תהיי לידה. תודה, ארז.

ENIGMA

New member
משפט מגניב

יערה בכיתה שלה ואנחנו בחבר`ה שלה, קשה שלא להיות לידה!! והיא גם תמיד מוצאת אותנו בשביל הנשיקות והחיבוקים!

luka

New member
תראה...תשמע...

גם אני הייתי בטוחה שהמילה שינאה זה דבר חזק, באמת, עד שקלטתי מיהי אותה טרללה, והיום אני מרגישה ממש שינאה חזקה כלפייה, היא דוחה אותי גם. והקטע הזה עם המכות, אני לא ילדה שהולכת מכות (אני אני אני), אני גם לא מחזירה מכות, אני לוקחת את זה באדישות כזו:``נו טוב...``, במקרה שלה, לא הלכתי איתה מכות, לא נגעתי בה, היא התחילה להרביץ לי, (כי עשיתי טעטת איומה ונוראית, דרכתי לה בלי כוונה על הרגל הקדושה שלה), בקיצור, בשביל להרגיע אותה רציתי ``לנעול`` אותה (היא ממש חלשה, אתה קורע אותה, באמת!) אתה יודע להחזיק אותה כך שהיא לא תוכל לזוז ושתוכל להרגע קצת ואז לשחרר אותה, אז הצמדתי אותה לקיר כך שלא תוכל לזוז, עד שהיא נרגעה, אבל אחרי שהיא ראתה שכולה מלאה צבע, היא השתוללה שוב, פויזים קצרים. ולדבר איתה, אני לא שוקלת את זה אפילו, כי אין לי מה להגיד לה, היא פשוט כזו, והיא לא תשתנה בשביל אף אחד ובמיוחד לא בגלל שאנשים מתחתיה שונאים אותה. אז מה שנותר זה לסבול אותה.

JUVENTINI

New member
תשמעי .. תראי ..

יערה .. דבר ראשון אריאל שרון הוא כלי עולם ! (בטח ציינת את זה כדי לעצבן אותי .. אני בטוח .. :) ) דבר שני תתעלמי ממנה וזהו .. זה הכי קוטל אני חושב

luka

New member
נכון

זה היה בשביל לעצבן אותך, צודק. ולתעלם ממנה?, אתה לא מכיר אותי מספיק טוב, אני לא יכולה להתעלם מאנשים שי לי מצפון, לא יודעת מה קשור, אבל אני פשוט לא יכולה לעשות את זה...

flowr..

New member
מוכר.

יש ילדה אחת בשכבה שלי שאני ממש שונאת. לפני שנתיים כשרק הכרתי את הילדה הזאת, כל פעם כשהייתי נכנסת לשירותים להציץ במראה, היא הייתה צועקת עליי וגם דוחפת אותי לפעמים, שאני אצא, היא אמרה שאני לא צריכה להיות שם כי כל אלו שהיו ליד המראה התאפרו, ובגלל שאני אף פעם לא התאפרתי וסתם רציתי להציץ במראה, היא אמרה שאני סתם תופסת מקום. זה גרם לשנאה שלי אליה להתחיל להתפתח. בכלל, משאר הפוסטמות מהשכבה שלי שמציקות לי אני לא מפחדת ואני לא שמה עליהן, אבל ממנה אני מפחדת, אני לא יודעת למה. העיניים שלה תמיד מבריקות משנאה ורק ממנה אני מפחדת. שנה אחרי זה, בשנה שעברה, היא הייתה סתם ככה מתחילה להציק לי, למשל כשנכנסתי לכתה היא הייתה צועקת שאני בת-זונה ודברים כאלו. אני אף פעם לא עשיתי לה כלום ולא הבנתי מה היא רוצה ממני. וגם שנאתי את זה שהיא תמיד הייתה מנסה להסית את כולם נגדי ולהתחיל לקלל אותי ביחד איתם, כדי שאני אסבול יותר. כל העניין של לקלל ולהציק ממש ילדותי, אבל זה מעצבן. וגם עוד דבר שגרוע הוא שהיא צבועה. היא מדי לא צפויה, היא יכולה רגע לצעוק עליי ולקלל אותי ולהסתכל עליי במבט המלא שנאה הזה שלה, ורגע אחד לדבר איתי כאילו הכל כרגיל, כאילו שאני חברה שלה או משהו כזה. גם בגלל הצביעות שלה, כולם חושבים שהיא נפלאה, כי היא תמיד מתלקקת למי שצריך, אבל ברגעים האלו שהיא כלבה, אף אחד לא אומר כלום, כי הרוב בשכבה הם בעצמם כמוה, רק היא הכי נוראה לדעתי וממנה אני הכי מפחדת. היא סיפרה לי פעם אחת את הסיפור חיים שלה, כשהיא שאלה אותי בקשר למשפחה שלי ואמרתי לה שההורים שלי גרושים, היא סיפרה לי שגם ההורים שלה גרושים ואמא שלה נסעה לחו``ל כשהיא הייתה תינוקת, ביחד עם האחות התאומה שלה ושהיא לא ראתה אותה מאז ושהיא גם לא רוצה לראות, והיא גרה עם אבא שלה ועם אשתו החדשה. למרות הסיפור שלה, אני לא מרחמת עליה, אני שונאת אותה יותר מדי ולא מרחמת עליה. תמיד כשהיא מציקה לי אני מנסה לשאוב את כל הביטחון העצמי שיש לי, ואין לי יותר מדי, בשביל להראות לה שאני לא פוחדת ממנה. יש ילדה אחרת שגם תמיד הייתה מציקה לי וכל השטויות האלו, אבל לפני איזה חודש היה מבחן באנגלית, ובגלל שאני טובה באנגלית היא הסתובבה אליי ודרשה: ``תעזרי לי במבחן!!`` אז התחלתי לצחוק לה בפרצוף ולהגיד לה: ``מה את עשית בשביל שאני אעזור לך?`` ו-``מה, אני חברה שלך?`` ובשאר הפעמים לאורך השיעור שהיא ביקשה ממני שאני אעזור לה, פשוןט התעלמתי, אז הילדה הזאת יותר נרגעה. אני רוצה להיות ככה גם עם הילדה הקודמת שסיפרתי עליה, אבל אני מפחדת ממנה יותר מדי. אולי בגלל שהיא תמיד מנסה לצחוק עליי ביחד עם אחרים, וזה גורם לי לפחד שהיא תסית את כולם לשנוא אותי אם אני אגיד לה משהו.

למעלה