שנאה...

שנאה...../images/Emo190.gif

אז אחרי שדיברנו בלי סוף על אהבה ותשוקה וחיבה... הגיע הזמן לדבר על רגש חזק לא פחות - שנאה ! את מי אתם שונאים? מה הוא עשה לכם?

L y c a n

New member
זה בדיוק אותו רגש

מהצד השני.. עכשיו קשה להגיד, אולי יש מישהי אחת.. בצבא זה היה בעיקר אחד המפקדים, "השמן הקירח", פשוט בן אדם רע..

Cobe Anan

New member
את השותף,

כי הוא אדם מגעיל פיזית והתנהגותית, ובגלל שכשלא טוב לו הוא מנסה למרר לי את החיים, כאילו שאני אשם בזה שהוא אדם קטן. אני גם שונא כמה חארות שעבדתי אצלם ולא שילמו לי, מישהו שסתם החליט ללכת איתי מכות, ושוטרים שלא עשו את התפקיד שלהם, ובמקום לעצור אותו עצרו אותי ואיימו עלי.

לא שונאת..

לא שונאת אף אחד. אם יש לי בעיה עם מישהו.. אני מעדיפה לפתור אותה, מאשר לפסול את הבנאדם. מה שהיה עם אהרון (`האקס`), לא הצלחנו לפתור את הבעיה.. אז ניתקתי קשר. אני שונאת את התחושה שאני יכולה להיתקל בו.. ולא נדבר בטון הכי סימפטי..

moonch

New member
אם כבר שנאה

אז יש מצב שאהבה ממש חזקה תהפוך לשנאה?

Cobe Anan

New member
אני לא חושב..

אני חושב שאהבה ממש חזקה שהתקלקלה הופכת לאטימות, חוסר אכפתיות, סלידה.. אבל שנאה זה רגש שמגיע מהמקומות הכי פגועים שלנו, אבל גם מבוסס על חוסר מוחלט ברגשות חיוביים כלפי אותו אדם.

זכוכיות

New member
אני דווקא גיליתי שלעוצמת הרגשות

השליליים שאני מסוגלת לפתח כלפי אדם מסויים יש קשר ישיר לעוצמת הרגשות החיוביים שהיו כלפיו בעבר. כמובן שאני לא מדברת על "אהבה שהתקלקלה" אלה על אדם אהוב מאוד שפגע בי, ככל שהאדם היה אהוב יותר נפגעתי יותר, ככל שנפגעתי יותר השנאה כלפיו חזקה יותר..

pain is MY love

New member
ממש ממש שונאת

את המפקדת שלי! אני לא בן אדם רע בגדול ואני מאמינה בקארמה וכל זה... משתדלת לא לאחל לאחרים דברים רעים. אבל לפעמים אני פשוט מייחלת למותה... כמה נורא שזה נשמע, אבל אני לא מסוגלת יותר אם יש ימים שלמים שאני רק בוכה בגללה ובקושי מסוגלת לתפקד, זה פשוט לא שווה את זה..

נועם m

New member
לא שונאת.

אני לא בן אדם כזה. אני חושבת שזה רגש שלילי ברמה כל כך חזקה, שאף פעם עוד לא הגעתי אליה. אני יכולה לא לסבול מישהו, או להפגע ממנו, או להתעצבן עליו, אבל לא לשנוא.

למעלה