שנאה עצמית-הרס עצמי!

שנאה עצמית-הרס עצמי!

מה כבר ביקשתי!? שתי דקות!!!!!! רק שתי דקות מתוך 24 שעות, ל נ ו ח מהמחשבה - שכבר היית שלי חודשיים וחצי .. !!! ואני,עם כל הדפיקות שבי הצלחתי להרוס את זה... מה כבר ביקשתי?! לרגע,אולי שניים,ל נ ו ח מההרגשה הלא-פוסקת של האכזבה עצמית,להרפות קצת מהכאב שבא כייאוש מהידיעה שאני ואתה לעולם לא נחזור.. מה כבר ביקשתי?! כל מה שביקשתי זה רק א-ו-ת-ך..@ ------------------------------- אם אפשר לבכות מאושר - $ אז למה אי אפשר לצחוק מתוך כאב ???

שיר בשבילך...

מתאים לרגשות שלך עכשיו. אולי לא מתאים לגמרי, אבל זה מה שאני מרגיש. אוהבת אותו, מוכנה להיות בשבילו חזקה בשבילו, חלשה להיות בשבילו שיתן לך קצת זמן, את אומרת תשתני, את אומרת אוהב אותך, שוכב איתך, טוב לך פתאום הוא יחליט, הוא רוצה לירח שמה אין מקום לשניים, מה יהיה עכשיו בשבילך הירח אצלו בידיים בשבילך הירח אצלו בידיים בשבילו בשמיים, שמיים

אפשר לצחוק מתוך כאב...

פעם שמעתי בן אדם באוטובוס אומר לחבר שלו: "אתה רואה זה, זה צוחק כל הזמן, אומרים שבן אדם שצוחק כל הזמן כנראה כבר נגמר לו על מה לבכות, כבר בכה על הכל". ואיך שהזדהתי עם המשפט הזה. כאילו, היום כבר הכל נראה לי שטותי ומגוחך, גם הכאב שלי והסיטואציות שגורמות לי לחוש אותו. הלוואי ותתגברי מהר.

danielo18

New member
בטח התכוונת ל..

"שרמוטה,יש עוד מליון כמוה!" (ולכו תתקנו ערסים ש"כמוה" זה לא הכי תקני בעברית..)

coalbeast

New member
עדיף מאוחר מאשר לעולם לא...

שבורת לב יקרה שלי... כמה שאני מזדהה עם הכאב שלך יגידו רק הצלקות שעל ליבי. אבל בואי ואתרום לך כמה מילות חוכמה. מי שהיה שלך והלך, כנראה שעדיף לך שילך. הוא לא שווה את הכאב, את ההכאה העצמית שאת מכה את עצמך, את השנאה העצמית ובטח ובטח שלא שווה את הדמעות שלך. יש רק גבר אחד ששווה לבכות בגללו והגבר הזה בחיים לא יגרום לך לבכות. וכמובן, בנאלי או לא, נדוש או לא, יש הרבה דגים בים וזה שלא נשאר אצלך ברשת כנראה היה צריך ללכת בשביל להבין מה הוא איבד. הדפיקות שבך? מתוקה שלי... הדפיקות שלך זה לא מה שהבריח אותו. אם הוא לא יכל היה לקבל אותך עם הדפיקות שבך, עדיף לו שילך. את לא צריכה אותו. הכי בכל אחד מאיתנו יש את הדפיקות הזאת, זה מה שעושה אותנו מיוחדים. אין לך מה להתאכזב מעצמך יקירתי. ואת יכולה בשקט להרפות מהכאב. איך עושים את זה? זה פשוט מאוד. אל תשאלי את עצמך "למה?" פשוט תקבלי את זה כמו שצריך. איך אומרים אצלנו? "הלך?, הלך כוסאומו"
אם הוא הלך כנראה שהייתה סיבה שהוא הלך, אבל זה שיש סיבה לא אומר שאת בהכרח צריכה לדעת אותה. "ignorance is bliss" לפעמים יש דברים שעדיף לא לדעת אותם, או שפשוט לא נועדנו לדעת אותם. כל החיים לימדו אותנו ש"ככה" זה לא תשובה. אני אומר שהתשובה היחידה לשאלה "למה?" זה "ככה". למה להכות את עצמנו לחינם? וחוץ מזה... יש דברים הרבה יותר גדולים ומשמעותיים מגבר לבכות עליהם. תאמיני לי, שבתור אחד שהיה נוהג להאשים את עצמו בכל אחד מהשברונות לב שהיו לו (ואלוהים יודע שזה הרבה), אני יודע בדיוק, אחד לאחד איך את מרגישה ולכן אני מרשה לעצמי להגיד לך את הדברים האלה. תני לפצע להגליד. פצע שמחטטים בו (כששואלים "למה?") לא יגליד. פשוט תני לזה לעבור. אין פצע, עמוק ככל שיהייה שלא מגליד כל זמן שנותנים לו את הזמן ואת השקט. את יכולה לנוח פסיכית שלי. העולם הזה מלא בפסיכים (אני אחד מהם), את לא לבד. גם אלייך יבוא הפסיכי שיתחבר לשריטה שבך. תהיי גאה בפסיכית שאת, אם לא היית פסיכית הייתי אומר שמשהו לא בסדר אצלך. אנחנו בסדר, זה כל העולם שדפוק (ע"ע נורמלי, משעמם). שלך בידידות תמידית אני

למעלה