שנאה לכלי זמר....

slovak

New member
שנאה לכלי זמר....

קראתי את המאמרים של האתר אז יש שם איזה "מאמר"עם תלונות של אנשים לגבי כלי זמר אני שהם זבל של חנות...יקרנים וחרא של שרות והכול... אבל למה אתם כול כך שונאים אותם?? על איזה חנות אתם ממליצים? אם אני כבר כותב על המלצות...הכול אני קונה במיוזק סנטר בראשל"צ זו אחלה חנות אם יצא לכם תבקרו שם זה באיזור התעשיה הישן.

סלח לי... אין אני מבין אותך כ"כ

כעת אצוטט אותך...."יש שם איזה "מאמר"עם תלונות של אנשים לגבי כלי זמר אני שהם זבל של חנות...יקרנים וחרא של שרות והכול... אבל למה אתם כול כך שונאים אותם??"... זה כמו שתשאל אותי למה עכביש182 אידיוט.... אתה שואל שאלה, מוסיף את כל הסברים שמעידים על כך שהחנות מחורבנת, ואז שואל למה היא מחורבנת... דע לך שפעם באתי לנגן שם לבד, ולא נתנו לי לנגן, בטענה לכך שאני לא רוצה לקנות... איזה חודש א"כ (לא זיהו אותי) באתי עם אבא, שכמובן שאבא עושה חשק של להתעלק עליו בשביל למכור... כן עשה, ולמעשה דיבר יותר עם אבא שלי על הגיטרה, בזמן שניגנתי יותר מאשר איתי... דרך אגב... גם לקחתי איזה אחת שעולה 11,500 ואז המוכר החל להתיחס אלינו ואמר שאם אין לנו תקציב כזה אז לא לקנות... בסוף, קניתי באס (מצוינת) ב-4000 משומשת (דרך הרצל)... בכלי זמר הן עולות "רק" 9000 שקל מזורגגים... אני דוגמא פשוטה... תחשוב שיש עוד מאות אם לא אלפים כמוני... שלך, (קח אותי אנאלי!!!) זיו גירנברג...

slovak

New member
זה אתה שצוחק על.....

אני לא מכיר פה אנשים כל כך אבל אתה צוחק על חברות הבת של פנדר??גדול

Petrucci-jr

New member
זיו שולט אפילו ש...../images/Emo93.gif

אפילו שאני בלהקה שלו, ואני בין החברים הטובים שלו ,ואני בבצפר שלו, והתחלנו את כל העולם המוזיקלי שלנו ביחד! הוא לא שם לב שאני בכלל רשום לפורום הזה

למעלה