שנאה בתחנה - מה עושים?

שנאה בתחנה - מה עושים?

בתחנתנו היפה (מד"א טבריה אמפריה) ישנם ריבים הולכים וגדלים בין זקני השבט (הותיקים ו"החשובים") על רקע של דברים שונים..... הריבים האלו ממש קיצוניים ומכניסים אווירה רעה לתחנה... מה לדעתכם כדאי לעשות? ממה שאני מכיר את החברים האלו כולם לא יהיו מוכנים לשמוע לכלום ויהיו דבוקים לעמדותיהם. בבקשה תענו כי זה מציק מאוד תודה

Blonda17

New member
להרגיע את הרוחות...

...זה מה שאפשר לעשות. אולי אתה לא מכיר אותם טוב כפי שחשבת והם יסכימו להתפשר, כדי להחזיר את האווירה הנעימה. אני דוגלת בהידברות, אווירה רעה לא תורמת לתחנה, ובריבים קיצוניים וצעקות לא מגיעים לפתרונות. הכל יכול לחזור למקומו אם ידברו על בעיה במקום לריב עליה. לילה טוב.

Blonda17

New member
ילדון מה הסיפור שלך

התחלת לחלק פקודות בפורום???

zobra

New member
אני לא חילקתי פקודות

ולא הזכרתי את שם התחנה אבל גם אצלנו יש ההממווןן בלאגן קודם כל פותרים את הבעיות בבית אחרי זה מייעצים לשכן

inbale

New member
לא חייבים לציין את שם התחנה

כמו בכל אירגון יש חילוקי דיעות בין אנשים. אני חושבת שדווקא בעבודה שלנו ישנה שחיקה מאוד גבוהה שמשפיעה על העובדים. הפתרון צריך להיות דווקא מהעובדים - כדי להרגיע את האווירה צריך שיתוף פעולה של כולם. לפעמים לכנס ישיבה זה עוזר, לפעמים לפנות למישהו בעל סמכות בתחנה שאהוד על כולם עוזר. פתרונות פלא למען האמת אין. אני ממליצה אגב להציץ במאמר של יניב חן בקטגוריות המאמרים של הפורום. זה עוזר קצת להבין מה זה בעצם צוות והרי כל העבודה שלנו מבוססת על עבודת צוות......

Blonda17

New member
לא ציינתי את שם התחנה

בכל מקרה את הבעיות שיש בתחנה שבה אני מתנדבת אני לא מתכוונת לפתור כל עוד אינן נוגעות לי, וחלות בין העובדים. הוא שאל מה לדעתנו אפשר לעשות וזה מה שחשבתי לנכון לענות.

R U T H

New member
אהממ...

הייתי אומרת שאולי שעה של חשבון נפש היתה עוזרת, אך כיוון שאני מכירה את הנפשות הפועלות אני אאלץ להטיל קצת ספק..

למעלה