שן מתנדנדת

The Reuty

New member
שן מתנדנדת

את השיניים הקידמיות של הכלבה שלי מתנדנדת, היא ממשכמעט בחוץ, מה אפשר לעשות?? אין וטרינרים בשעה כזו, אני גרה בפתח תקווה...

The Reuty

New member
את השיניים=אחת השיניים

WTR

New member
שני דברים:

1. להעביר לאוכל מיוחד לבעיות שיניים (Dental) - יש אותו לרויאל קאנין, יוקנובה והילס. 2. לקנות מויטרינר חטיפים שיאריכו את הזמן בין טיפול אבן-שן אחד לשני - הם נקראים c.e.t. אני לא חושבת שאת צריכה לעשות משהו עם השן, פשוט לתת לה ליפול וללכת לויטרינר ולרכוש את מה שציינתי. צריך לבדוק אם היא צריכה שוב ניקוי. אבל.. אני לא ויטרינר, אז נחכה לתשובה יותר מקצועית. וכשאת כותבת כזה דבר לויטרינר כדאי לציין שזו כלבה עם בעיות חניכיים, שעוברת טיפול אבן-שן כל כמה חודשים, והרבה מהשיניים שלה כבר נעקרו. ולהדגיש שלא ניתן לצחצח לה שיניים כי היא לא נותנת

תשובות

בת כמה הכלבה? עברה פעם טיפול שיניים? אתם עושים משהו עם השיניים? אני לא יכול להסכים עם WTR בנושא ההמתנה שהשן תיפול. שן חולה ולא יציבה כואבת ומפריעה לאכול. אני בטוח שאם יש אחת כזאת יש עוד שפשוט לא רואים כי הן עמוקות יותר. מדי פעם צריך לעשות לכלבים ניקוי שיניים בהרדמה. אז אפשר לתת את הדברים שנכתבו כדי לרווח שין הטיפולים. בטיפול כזה, שן שחולה מאד צריכה להעקר. עדיף להיות בלי שן מאשר עם שן כואבת!

The Reuty

New member
כמה דברים

דבר ראשון השן נפלה לה כשהיא נבחה על כלב, היא פשוט עפה לה מהפה. דבר שני, השן לא הייתה חולה, למרות שיש לבאפי בעיות חניכים, היא התנדנדה לה כי באפי נכנסה בקיר (כשהיא מתלהבת לצאת החוצה היא מסתובבת בעיגולים בלי להסתכל בכלל, ונתקעת לפעמים בדברים) דבר שלישי, באפי בת 7 וחצי- שמונה(תהיה באוקטובר בת שמונה) יש לה בעיות חניכיים, היא עברה כבר 2 ניקויי שינים, נשרו לה (בעת הניתוח) כ-5 שיניים שהיו רקובות ופשוט נמשכו החוצה. היא מקבלת את החטיף הירוק הזה פעמיים בשבוע בגודל קטן לשיניים שלה לצחצח לה את השיניים היא לא נותנת לי, היא מנסה לנשוך את המברשת ואותי בקושי נשארו לה שיניים
הוטרינר אמר שלא כדאי לתת לה מזון רפואי לבעיות שיניים, כי הוא לא רואה עכשיו צורך. אני לא זוכרת בדיוק מה הוא אמר, אבל הוא אמר שלבנתיים נמתין עם המזון הרפואי ובינתיים ננסה לתת לה דברים אחרים שיעזרו לה, כמו מי פה, כמו החטיפים הירוקים והעצמות לניקוי שיניים. תודה רבה על התגובה

למעלה