שמ"ח

ווינגז

New member
שמ"ח../images/Emo13.gif

שרשור משוב חודשי (סליחה על האיחור, הייתי הרוסה אתמול אחרי התחרות) המטרה של שרשור שמ"ח היא לאפשר לנו, המנהלות, לקבל ביקורת לגבי התנהלות ותפקוד הפורום בחודש האחרון. במידה ותשתפו פעולה ותביעו את דעתכם (בצורה הגיונית) לגבי נושאים שונים נוכל לשפר את הפורום ותפקודו. אתם מוזמנים להציע הצעות ולבקש בקשות, נשמח לעזור לכם
נפתח בהתנצלות: ובבקשה
בשבועות האחרונים תפקוד הפורום קצת ירד. אנחנו לוקחות חלק מהאחריות עלינו, כמובן - מכיוון שהיינו צריכות לדאוג להחיות אותו קצת יותר
, ועל זה - סליחה. הבקשה שלנו אליכם - אל תהססו לפתוח דיונים ולהחיות את הפורום עד כמה שניתן (כמובן, בנושאים שקשורים לסוסים
) תכתבו לנו מסרים אם אתם צריכים או רוצים להציע משהו, קבלו יוזמה ותבקשו להיות אחראים על פינות, דברים כאלו.
תודה
פרוייקטים:
בזמן הקרוב (אנחנו מקוות) יעלו לפורום מספר פרוייקטים חדשים שאנחנו מצפות שיתרמו רבות לרמה שלו ויחיו אותו קצת
חכו בסבלנות
הודעות חדשות
שימו
, מותר לפתוח הודעות חדשות!
מורן ואני משרשרות הודעות שיש להן נושא משותף עם אחד השרשורים שכבר נפתחו. כלומר, "נצל"שים ושאלות קטנות", "למכירה/מחפשים/דרושים/דרושות", "
", "מעב"ר" וכו'. שרשורים אלו נועדו לעזור לכולנו להתמצא בין כל ההודעות. מאמרים/לינקים/תמונות לגלריות:
כמו תמיד, נשמח אם תעבירו לנו קישורים לאתרים מעניינים, תעלו תמונות לגלריות המגוונות (באמת
) שכבר קיימות, תציעו קטגוריות חדשות לשני הנושאים... וכמובן - תכתבו מאמרים. המאמרים יכולים לעסוק בכל נושא שקשור לסוסים, אך בבקשה זכרו לשמור על זכויות היוצרים, כלומר, לכתוב אותו לגמרי בעצמכם (פירוט על זכויות יוצרים, בפיסקה הבאה): זכויות יוצרים:
אנא שימרו על זכויות יוצרים! בהתאם לחוקים של מדינת ישראל ותפוז, אסור להעתיק כתבות ומאמרים ולהוסיף אותם בהודעה בפורום גם אם נתתם קרדיט לכותב המקורי - זוהי עבירה על זכויות יוצרים והודעות כאלו ימחקו. כמו כן אין לצלם כתבות ומאמרים ולהוסיף אותם כקובץ, קבצים אלו ימחקו. אם ביכולתכם לתת קישור לכתבה המתבקשת עשו זאת, זוהי אינה עבירה על זכויות יוצרים. השתדלו לשים לב, אם אתם לא בטוחים לגבי הודעה מסוימת פנו אלינו ונעזור לכם. רשימת המעדכנים השבועיים לזמן הקרוב:
היום - שיר "כל עולמי הסוסים" שבוע הבא - רעות "SNTQ" רוצים לעדכן גם? כתבו למורן או לי מסר או צרו איתנו קשר בערוצים הידועים לכולכם
זהו, אני יוצאת לרכבת... חוזרת אחרי יום כיפור, אל תעשו בלגן... אני עוד יכולה להכנס ולסדר פה קצת

מצטרפת לבקשה של יעל...../images/Emo107.gif

אנשים-תתעוררו!!! גם לי יש תחושה שבזמן האחרון לא נפתחים יותר מדי דיונים בפורום, וגם אם נפתחים, לא הרבה טורחים להגיב... מקווה שהפרוייקטים המתוכננים אכן יתממשו בקרוב. בקשר לרעיונות לפינות-אני כבר אחשוב על זה..

למעלה