שמתן לב ש......

שמתן לב ש......

תפוז מפרסמים כל הזמן גינויים לתינוקות-בנות? ושם הפרסומת למשל על בעיות עם קאקי, מדברת רק על תינוקות בנות?

catchet

New member
לא, באמת, לי לא ברור

נניח שתפוז מפרסמים רק תינוקות בנות עם בעיות קאקי, מה זה אומר?

וגם מפרסמים תמונות של תינוקות בנות מעוות פנים וצורחות

+ כיתוביות יש גנאי.....
מסתבר לי שמיזוגניה, אמונה שקל ונוח להשתלח בנשים, חלה אצל המיזוגנים כבר כלפי תינוקות בנות.....
אגב, המקרים הרצחניים של שנאת נשים חלו בהיסטוריה , וחלים גם כיום בארצות ערב, בסין ובהודו, כלפי תינוקות בנות שרק נולדו וכבר כלפי עובריות.....
זה מראה שהשנאה הזיכרית הנאצית היתה קיימת ועדיין קיימת, ויש לה התבטאויות רצחניות וגם התבטאויות כביכול קלות יותר, של "סתם" השתלחות עקבית, ויש לטפל בה.

ראשית נא לעקוב אחרי הדף הראשי של תפוז. גם היום יש שם

תמונת גנאי וכיתוב גנאי על תינוקת. מימיי לא ראיתי בתפוז גנאי לבנים ולא לגברים.
כמו כן נא לחפש את הפרסומת המכוערת והמעצבנת על ה"יציאות", כמובן של בת בלבד.
בקשר לרצח בנות, בארצות ערב, בסין ובהודו, אפשר לחפש בגוגל.

בקשר לרציחות בהיסטוריה, ידוע לי, וקראתי, לא לכל דבר

אני יכולה להביא קישור. אם את(ה) רוצה, אספר את הידוע לי.
והאם קראת בעיתונות לפני כשנתיים שלוש שזכר פלשתיני מהשטחים רצח את אשתו ההרה משום שנשאה ברחמה תינוקת? אני קראתי. אגב, מה היה עונשו , על כך לא קראתי דבר.

catchet

New member
אני לא צריכה

קישור לכל דבר. ביקשתי קישור כדי להבין למה התכוונת, לא תמיד זה ברור ממה שאת כותבת. אני אשמח אם תספרי לי מה שידוע לך, אך מותר לי להטיל ספק באמינות דבריך, אם עצם זה שאני מטילה ספק עושה אותי פחות אישה בעיניך אז שיהיה
לא קראתי על הזכר הפלשתיני שרצח את אישתו אך זה לא מפתיע אותי, נראה לי סביר שדבר כזה יקרה, ובכל זאת אני לא מבינה לאן את חותרת. שהמצב מחורבן? נו כן זה ברור, אותי את לא צריכה לשכנע

catchet

New member
ביקשתי קישור

כי לא הבנתי על מה את מדברת. איזה כיתובי גנאי? את יכולה לצטט את כיתוב הגנאי? למה אני צריכה ללכת לחפש פרסומות על יציאות. מה זה מעניין אותי. תגידי מה בדיוק מעצבן אותך בפרסומות על היציאות, שאלה רק בנות? כאילו אם היו גם בנים אז זה היה בסדר, אז זה כבר לא היה מכוער ומעצבן?

כן, אילו אלה היו גם בנים, זה לא היה מעצבן , זה לא היה מתקבל

כבחירת בנות כדוגמה לבעיות פיזיות ולהצגת הגוף כבלתי נעים. אגב, איני יודעת אם שמת לב, בכל הפרסומות על מחלות גופניות (שלא מיוחדות למערכת המין הזיכרית) מראות תמיד אשה כמטופלת. (וכמובן, איך לא, גבר כרופא). אלה משתדלים לדעתי לשמור על תדמית הגבר בעיני עצמו ובעיני נשים מסוימות כנראה, כ"בריא וחזק", ולהציג את האשה כ"חלשה וחולה". מה, שאגב, מנוגד למציאות הביולוגית: גופו של הגבר חשוף הרבה יותר למחלות מגופנו, החל מינקותו ועד מותו (המוקדם, כידוע, משלנו).

Berethor

New member
"מותו המוקדם משלנו" אז מה תגידי לגבי שמעון שחי יותר מסוניה?

והם היו זוג שבאותו גיל בדיוק, ככה שזה היה הוגן לחלוטין, אם הגבר מבוגר יותר מהאישה אז סביר להניח שהוא ימות לפניה, וברוב הזוגות הגבר מבוגר יותר, לפעמים בשנים רבות.

"עם בחירתו של שמעון פרס לנשיאות, הודיעה סוניה פרס כי לא תעבור איתו לבית הנשיא ותישאר בדירתם שבנווה אביבים, ומאז חיו בנפרד. בתקופה זו שינתה את שמה לסוניה גל, קיצור של שם נעוריה גלמן."

"נפטרה ב-20 בינואר 2011, בדירתה שבתל אביב. לבקשתה, נקברה בבית העלמין של כפר הנוער בן שמן ולא במקום שיועד לה, לצד בעלה, בחלקת גדולי האומה."

http://he.wikipedia.org/wiki/סוניה_פרס

מקרה יוצא דופן.

יש פה ושם גברים שמאריכים ימים, אבל אלה הם היוצאים מהכלל המלמדים על הכלל.
לו אהבתי לחטט ברשת, הייתי מביאה לינק על הסטטיסטיקה של אריכות (או קוצר) חיי גברים ונשים. עפ"י זכרוני, בישראל, הגבר בד"כ לא מגיע לגיל 80 , והאשה הממוצעת מגיעה לגיל 83 או 84.
אם להביא מקרה מסוים, כפי שאתה הבאת עם סוניה פרס-גלמן, אמי נפטרה בגיל 90 .

Berethor

New member
אריכות ימים לא נכללת בהבדלים הביולוגיים בין גברים לנשים

וגם אם נשים חיות בממוצע יותר מגברים, סביר להניח שזה בגלל סיגנון חיים ולא בגלל המין שלהן, לדוגמא יש יותר גברים שמעשנים, ויש יותר גברים שעובדים בעבודות פיזיות קשות, זה דוגמא לדברים שיכולים לקצר את תוחלת החיים של אדם. חוץ מזה פער של 3 או 4 שנים זה לא ביג דיל בגילאים האלה, וגם יש תעובדה שבגלאים האלה אנשים כבר במלא עם רגל אחת בקבר, אז שנה יותר או שנה פחות, לא משנה הרבה לדעתי. בסופו של דבר אף "בן תמותה" לא חסין בפני הזדקנות. המוות מזקנה הוא מוות וודאי לכל בני האדם בלי קשר למינם.

http://milog.co.il/בן_תמותה/e_48178/מילון-עברי-עברי

היית רוצה. מה לעשות שהמציאות אחרת.

אגב, עפ"י הרפואה, גוף הבת חסין יותר עוד מרגע הלידה, וכל החיים. תינוקות זכרים מתים בהמוניהם (ומשום כך משתווה מספר התינוקות הזכרים והנקבות. בתחילה נולדים יותר זכרים), וגוף הזכר חשוף לבעיות ולמחלות מלידה ועד מוות יותר מגוף האשה.
אולי גם לכך יש לך התנגדויות. אני מבינה ללבך.

Berethor

New member
הסיבה העיקרית שהרבה האנשים מעריכים ימים היא הרפואה המודרנית

לנשים יש פחות נטיה לחלות? אז למה אם כך לנשים יש רופא מיוחד שנקרא גניקולוג, בעוד שאני לא שמעתי על רופאים מיוחדים לגברים. האם את מודעת לעובדה שלפני הרפואה המודרנית, מרבית האנשים היו מתים בסביבות גלאי ה50 ולא ה80, מבחינה ביולוגית זה גם מוצדק, כי בסביבות גיל המעבר במלא הגוף מתחיל לתפקד הרבה יותר גרוע אצל שני המינים, בנוסף במקרה של נשים, הן מאבדות גם תיכולת ללדת לקראת גיל המעבר, ועל כן גם מאבדות הרבה מהרלוונטיות שלהן מבחינה ביולוגית, יש לזה משמעות אפילו בימנו, כאשר גבר מודע לעובדה שאם הוא בקשר מיני עם אישה מעל לגיל מסוים, אז הסיכוי שלו לילדים יורד עד לאפס, וזה משהו שכל אדם בר דעת אשר שמעוניין בילדים לוקח בחשבון, אפילו אם הוא מתחסד בנושא.

לנו הנשים יש רפואה ייחודית כי מערכת המין והרביה שלנו מורכבת

ומשום שהיא יוצרת את האנשים.
רופא גברים נקרא אורולוג או גם רופא עור ומין. אפשר גם לקרוא לו בפשטות שמוקטור.

אמנם עכשיו עידן הרפואה המודרנית, ותוחלת החיים עלתה, ועדיין הרפואה לא עוזרת לגברים, שמתים בד"כ לפני הנשים.

אנחנו לא יולדות אחרי גיל מסוים כי הטבע מאד חכם: ההריון דורש הרבה מהגוף. מוטב לא להעמיס הריון על גוף המתקרב לגיל 50 . עם זאת, גוף האשה חסין למחלות ובעיות הרבה יותר מגוף הגבר בכל גיל. החל מן הינקות ועד סוף החיים.
אשר למיניות, עפ"י הסטטיסטיקה, גברים מתחילים לסבול מאימפוטנציה מדי פעם כבר בגיל 45 והבעיה הולכת ומחריפה עם הגיל. כמוכן גילתה הביולוגיה המודרנית שאיכות הזרע יורדת מאד בגילים המבוגרים, ולכן מוטב לאשה הרוצה ילד לא להתחבר עם גבר מבוגר אפילו אם יש אצלו עדיין ייצור זרע (חוץ מבעיות האימפוטנציה שלו), כי הסיכוי לתסמונת דאון אצל הילד גדל גם בגלל הורות מבוגרת של הגבר.

דני80

New member
לפי נתוני הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה:

תוחלת חיים 2012 גברים -79.9 נשים -83.6

איזה כייף לכן
שאתן עוברות את ה-80!!

ואיזו בעסה שאנחנו לא מגיעים ל-80
וחסר כל-כל מעט!! איזה פספוס!!!

הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה רק לא מספרת בדיוק

על האימפוטנציה (שהתחלות שלה תוקפות את הזכר, בכ"ז עפ"י הסטטיסטיקה, כבר בגיל 45), על הניוון הגופני הכללי, ועל החוסן היחסי של גוף האשה .

למעלה