שמתם

טליה1233

New member
שמתם ../images/Emo23.gif

שבאחד הספרים בתו של מוות נישאת למורט ובספר נוסף היא מורה רווקה (לא אומר מזדקנת) המסתעסקת עם הזמן?

השוקי

New member
זו לא אותה אחת...

זו שאת מדברת עליה (המורה) היא הבת של איזבל(הבת של מוות) ומורט (קוראים לה סוזן (נראה לי...) ) והבת של מוות זו איזבל (עוד פעם, אני לא בטוח...) וזו לא אותה אחת.... נ.ב.- איזה כיף!! אני בחופש!!!( הללויה !!)

ויימס

New member
../images/Emo45.gif כל מילה סלע.

זה נחמד להיות בחופש?! אתה אוהב להיות בחופש, או שאתה רוצה ללמוד כל הזמן?!?!
אח, אתם הצעירים, יוצאים לחופש שבוע לפני....
אני מחכה שהפקולטה המטופשת לכימיה תפרסם ציונים ואני אדע אם יהיה לי חופש בפסח או שאני מתכוננת למועד ב'...

השוקי

New member
זה היה יכול להיות כיף להיות בחופש

אם לא היו נותנים לנו מלא שיעורי השלמה לחופש והרסו אותו (אבל עדיין לא נורא....) וחוץ מזה אני מאוד לא אוהב ללמוד כל הזמן!!! נ.ב.- בהצלחה עם הציונים ושבסוף תהיה לך חופשה כמו שצריך!!

TheBursar

New member
חופש?

המילה מוכרת לי בקיץ בלבד (בתקווה שאני לא אצטרך סמסטר קיץ) והפסח הזה כולו ללמוד למועד ג'

להל"ן עץ המשפחה של מוות

(זה הזוי) מוות אימץ לעצמו בת, איזבל. לאחר מכן הוא גם לקח שוליה, מורט, והוא התחתן עם איזבל. לאיזבל ומורט נולדה סוזאן, הנכדה של מוות, שהיא אותה מורה רווקה (למרות שבכל ספר היא דלוקה על מישהו אחר) שמתעסקת עם הזמן (היא רכשה כמה מהכשרונות של הסבא המאומץ שלה, לא ממש ברור איך, וטרי גם לא מתכוון לנסות להסביר).

ויימס

New member
והכי חשוב: השיער שלה מסתדר מעצמו,

משאת נפשה של כל בחורה ממוצעת. רגע, אז על מי היא הייתה דלוקה ב-hogfather, על ביליוס?

לא.

דווקא בהוגפאת'ר היא לא הייתה דלוקה על אף אחד... למרות שהייתה לה סצנה מאוד מרגשת עם חזיר הבר
.

The Mad Hatter

New member
משאת נפשה...בטח.

שיער לא-ממושמע הוא הדבר הגרוע ביותר! ואני אומרת את זה מנסיון! אמנם אין לי אפרו לבן, אבל מצבי גרוע כמעט באותה המידה. ואני חשבתי, במהלך קריאת ההוגפאת'ר, שהיא וטה-אה-טי-מה יכולים להיות זוג נחמד, אם כי מעט מטורלל.

המ...

אולי, אם את חושבת שהקטע שהיא נותנת לו סטירה ומעיפה אותו במורד הטירה (I'm the inner babysitter) זה איזה משחק שליטה קינקי. אבל איכשהו נראה לי שטרי לא בקטע, למרות מספיק פאנפיקים שנכתבו/יכתבו בנושא
.

ויימס

New member
משום מה כולם נורא בעד סוזן/Teatime

אף פעם לא הבנתי למה. אין ביניהם כלום. זה אפילו פחות אמין מויימס/ וטינארי.

למעלה