שמתם

KINGAR

New member
שמתם ../images/Emo23.gif

שבפרסומת של קידום הבחור מדבר בהערצה על המדריך שלו נדב. אבל שנכנסים לנבחרת המדריכים של קידום באתר שלהם אין אפילו נדב אחד לרפואה מבין 80 המדריכים שלהם.

meetAmeet

New member
הבחור גם מתקבל לרפואה עם 730...

אתה לא מבין שזה לא אמיתי?

לרפואה אפשר להתקבל

-עם 730 זה גם עם בגרות שבהחלט אפשר להגיע אליה ( לא בגרות של מאיות אלא איזור 96) ואפילו פחות-במקום לדבר על רפואה כמשהו שכולם מקבלים שם 790 תיבדקו ציוני סכם נדרשים באוניברסיטאות. -המדריכים באתר של קידום הם מנהלי צוותים רכזי מודיעין וכיו"ב ולא המדריכים שעובדים מול קבוצות (אולי חלקם גם עוסקים בהדרכה אבל מודבר בוותיקי המדריכים), רוב המדריכים לא רשומים שם.

בבן גוריון

יכלת לעבור לשלב הראיונות עם 700 ובשנה שעברה אפילו פחות מזה..(יש דגש רציני על הראיונות) בשאר האוניברסיטאות קצת יותר קשה אבל בהחלט אפשר עם 730 (מצריך בגרות קצת יותר טובה מבבן גוריון)

KINGAR

New member
קצת סדר

עתודאים אכן עוברים לשלב הראיונות עם נתונים אלו מי שלא עתודאי צריך נתונים גבוהים יותר

דוק אוק

New member
בתור מישהו שלומד רפואה שנה א' באב"ג

אני אתן לכם את הנתונים עם 110 בבגרויות מספיק 706 כדי להגיע לראיונות לי אישית יש 109.5 + 725 ואני בפנים אז בהחלט אפשר להתקבל עם 730 (אפילו בלי בגרויות מטורפות) בהצלחה :)

KINGAR

New member
לא מדויק

המדריכים באתר של קידום הם מדרכי קידום אישי של החברה והינם כל מדרכי קידום אישי של החברה. קידום החל ממועד דצמבר הפסיקו את כל הקורסים לחילים\בתי ספר שנוהלו על ידי מדרכים חדשים ובלתי מנוסים. לא ברור לי מה הוא בדיוק התפקיד מנהל צוות או רכז מודעין. לידיעתך רכז מודעין בשב"כ מפעיל כמה סוכנים-משת"פים פה בסך הכל מדובר בריכוז השאלות בסוף כל בחינה. לגבי קבלה לרפואה מסכים איתך אך מדובר בחתך קבלה לעתודאים.

דווקא

המדריכה שלי מקידום מדריכה גם בקידום אישי וגם בקידום תיכון ואני מכיר עוד כמוה וקיבלתי את ההסבר הזה ממנה (לכל מספר מדריכים יש רכז צוות ורכזי מודיעין יש להם תפקיד של זיהוי מגמתיות במבחנים כמובן שלא מדובר באיסוף בלבד) ורבים מהמדריכים הללו לא מופיעים (הם לא מודיקי החברה) לגבי עתודאים או לא -אני מכיר באופן אישי סטודנטים שהתקבלו עם הנתונים שהצגתי בהודעה הקודמת, (לא עתודאים) החתך של העתודאים לעיתיים מתבצע לעיתיים בשלבים האחרונים (לאחר ראיונות או מבחן מו"ר כאשר יש ציון משוקלל של כל השלבים) ואז באמת יש תנאים מקלים ("ציון מתאם" או משהו כזה) כנס לאתרים של האוניבריסטאות (הסכמים המוצגים הם לא לעתודאים )- --דא"ג הרבה פעמים הציוני הסכמים מיועדים לשבירת שיוויון בין מועמדים ככה שגם מעבר לשלב הראינות לא מבטיח חוסר התחשבות בפסיכומטרי ובבגרות, בכל מקרה מישהו עם ממוצע בגרות 730 וממוצע בגרות 11.4 והצלחה בראיונות (או\וגם מבחן מו"ר) יכול להתקבל אוניברסיטאות גם אם איננו עתודאי

בגלל זה לקחו מכוער!!!

כי אם היו לוקחים איזה חתיך הורס אז זה לא היה נראה אמיתי.. אז לקחו מכוער עם שיער ארוך ושיקרו עלינו!! חחחח

למעלה