שמתם

שמתם ../images/Emo23.gif

שבזמן האחרון בפלוריסיינטה יש שירים ברקע שלא קשורים לסדרה. אני לא יודע אם אלא שירים ארגנטינאים או שירים של ארווי מהסרט (כי לא ראיתי את הסרט). וגם אם כן,מה זה קשור לפלוריסיינטה?!

camfels

New member
זה שירים של ארוואי../images/Emo13.gif

זה השירים מהדיסק האחרון memoria שאמור להיות הפסקול של הסרט 2 השירים שבעיקר משמיעים הם que se siente ו no hay que llorar

yaki123

New member
נ''ש-
צהריים טובים
כנסו

1 באפרילללללל.. וואייי.. עבדנו על המוריםםםםםם
שיעור ראשון-לשוןןן.. המורה לא באה אז הייתה מחליפה וביינתים תכננו מה לעשות למורים בשעורים אחרי זה..
שעה שנייה-היסטוריה.. יצאנו כל הכיתה החוצה והמורה נשארה איזה 5 דקות לבדדד בכיתה חחחח..
שעה שלישית-חינוך.. עם המחנכת.. היא אמרה כזה לעמוד.. ואף אחד לא עמדדד..
אחר כך היא אמרה אה 1 באפריל.. חח..
שעה רביעית-ספורטטטט.. היה נחמד אף אחד לא התאמן חח דיברנווו.. יום נחמדדד.. איזה חוםםםםםםםםםם

גם אני מתחתי את אבא שלי:

בניתי אתר,עשיתי עמוד מלא בדברים שרשום virus ואבא שלי נבהל שהוא ראה את זה. אז עשיתי לינק לסריקה של הנורטון הוא לחץ וזה הראה לו עמוד: אה..................פיספסת! מתחתי אותך! חחחחחחח

ותגיד...

בקשר לדיבוב. תשלח לי את הדיבוב שהכי אהבת... ואם יהיהו לנו חילוקי דעות,נחליט במסר...

yaki123

New member
סבבה..ושמע רגע..

התמונה לדיבוב הבאה תתפרסם בצהריים (3-4 ככה..) ואני ישים אותה.. יש לי מלא תמונות מפרקים לדיבוב.. ואז נחליטטט..
אני כבר שולח לך ת'דיבוב הכי טוב..

אני מתחתי את חברות שלי../images/Emo27.gif

את אחת החברות שלי מתחתי בזה שזכיתי בפגישה אישית עם כוכבי פלוריסיינטה(הלוואייי
-אחח..הפנטזות..
)ואני כזה תננתי בטלפון איתה איך אני אדבר,מה אני אלבש..חח..
ועל עוד שתי חברות שלי עבדתי שאני התנשקתי עם ידיד שלי. והוא ידיד טוב שלי והםם היוו בהלםם...חחח..
סיון
נ.ב. היה לי מבחן בביולוגיה ואני הולכתת להיכשלל

למעלה