שמתם ?! בזמן האחרון דרלה נראית די שמנה?
י יניב1 New member 30/5/04 #3 ../images/Emo13.gif הצחקת אותי זה לא ששיי האריסון (דרלה) הרי באמת היתה בהריון (עד כמה שאני יודע) נכון? אז מה זה קשור?
../images/Emo13.gif הצחקת אותי זה לא ששיי האריסון (דרלה) הרי באמת היתה בהריון (עד כמה שאני יודע) נכון? אז מה זה קשור?
S SupeRonit New member 30/5/04 #4 יניבוש..אתה מפתיע אותי..איפה היית ומה עשית השנה האחרונה,שכל העולם (טוב,כמעט ) עקב אחרי זה ( ית אני-חיפשתי את זה שעה בארכיון,וזה היה לי מול העיניים בחדשות,ועוד אני מפסידה את הסדרה~~אז אני רצה לראות)
יניבוש..אתה מפתיע אותי..איפה היית ומה עשית השנה האחרונה,שכל העולם (טוב,כמעט ) עקב אחרי זה ( ית אני-חיפשתי את זה שעה בארכיון,וזה היה לי מול העיניים בחדשות,ועוד אני מפסידה את הסדרה~~אז אני רצה לראות)
י יניב1 New member 30/5/04 #5 טוב, נו, אז פיספסתי את ההריון של שי האריסון. מה שאני כן זוכר שבעלה הוא השחקן שגילם את סי.ג'יי. נכון???
טוב, נו, אז פיספסתי את ההריון של שי האריסון. מה שאני כן זוכר שבעלה הוא השחקן שגילם את סי.ג'יי. נכון???
S SupeRonit New member 30/5/04 #7 איך אפשר לפספס תקופה של............ תשעה חודשים (כאילו דה)... ועוד דיברו על זה שזה שולב בסדרה,ועל החתונה,ועל הלידה במציאות מול הלידה בסדרה..............וטחנו את זה אבל זה חמוד שפיספסת
איך אפשר לפספס תקופה של............ תשעה חודשים (כאילו דה)... ועוד דיברו על זה שזה שולב בסדרה,ועל החתונה,ועל הלידה במציאות מול הלידה בסדרה..............וטחנו את זה אבל זה חמוד שפיספסת
R rachelMcfadden New member 2/6/04 #11 היי גיא (../images/Emo8.gif) מה קורה עם הבלוג שלך? הוא כבר הרבה זמן לא התעדכן