שמתם

שמתם../images/Emo23.gif

שבאלי נגד העולם, שאלי שם את הפאה של אניטה פללי הוא אמר-"אצל קיציס היה לי שער אחר"!!!!!! הוא התכוון לתוכנית בעונה השניה שהוא היה בתוכנית וצחק על השער שלה....

sapir stieben

New member
לא ממש אבל נ"ש....

מישהו פה הולך לתוכנית ביום רביעי?? אני הולכת הם אמרו לי שזה יום רביעי הזה לא בעוד שבועיים... אז אם מישהו בא.. שידבר איתי.............. 271530959...!! וזה מזה לא בעיה להשיג כרטיסים... כאילו אני אמרתי שאני בת 15..(אני בת 14.. עוד מעט..
) והם בכלל לא אמרו כלום.. אז מי שרוצה גם להזמין כרטיסים שיתקשר למארגני כרטיסים או משו כזה.. 036729059/61 ויבוא איתי.....

אין לי מושג לאן התקשרת

ועם מי דיברת אבל הצילומים הקרוביםלא ביום רביעי הקרוב. הצילומים הקרובים ב-25 לחודש!!! מתי התקשרת??

~*~gaL

New member
כן כן,

אם כבר מדברים על הקטע הזה - אלי מחקה אותה נהדר.
"אני מאמינה בזכויות אדם"...
ודיברתם פה על צילומים... מזכיר לי שאני צריכה לצלצל להזמין... טוב, מחר...

פIלי

New member
אוווף

אני בקורס מד"צים, אז אנ'לא יבוא ב 25. אבל אני באא שבועיים אחרי זה! אז כולם להבטיח לי שהם באים. ואני מתכוון לזה.

greeneye

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאא

פולי...... אותך דווקא רציתי לפגוש...
חבל... אממ... נמסור לפרידמן ד"ש בשמך?

פIלי

New member
כן ../images/Emo6.gif

טוב חפיף... את יכולה לחכות שבועיים בשביל בחור מיוחד כמוני, לא ?

greeneye

New member
למען האמת......לא ממש....../images/Emo4.gif

חחח
סתאם. רייגע, מה התכוונת? שאתה תבוא שבועיים אחרי? בטח ההורים שלי כבר לא ירשו. אולי אני אעשה כבר מנוי לזה... כל תוכנית... *הלואי*

פIלי

New member
../images/Emo4.gif

שבועיים אחרי זה אני בא... או לפחות מקווה לבוא, אם לא יצוץ משהו פתאום... אז כולם לא לבוא ב 25 ולבוא רק שבועיים אחרי
(אישור מיוחד למי שבא לשניהם).

kfm

New member
אני מתה ללכת להכל.....

אבל אין לי איך להגיע....אני גרה רחוק...וההורים שלי אומרים שזה מוגזם שכל שבועיים אני אסע לשם...)):

kfm

New member
בכל מקרה, אם הם יתנו לי ללכת

זתומרת, אם תהיה לי הסעה...אז יש יותר סיכוי שזה יהיה בעוד שבועיים ולא הצילומים הקרובים.... אוווף...למה אני לא גרה ברמת השרון?!?! או צפון ת"א?!?!?! רציתי לבוא הרבה ואז הם יזהו אותנו...מממממ

למעלה