שמתם
?!?!

shai00

New member
שמתם ../images/Emo23.gif ?!?!

ברגע שגמרתי להילחם איתכם (השובניסטים *שיעול* טאז *שיעול*) התייבש פה אוףףף BORING

מסקנה....

אנחנו צריכים מלחמות פה בפורום! בנות היכון אכן אששששששששששששששש! חחח סתאאאם אני קצת משוגעת.........

yael filan

New member
מסקנונת

אני דורשת מלחמה בין האינגלישים למיניהם לווסטרנים למיניהם. אגב, שלשום ישבתי על אוכף ווסטרן וגיליתי שהוא מזה לא נוח

taz512

New member
מלחמה את רוצה?!

את יודעת שאני פה, עם נשקים כבדים מאוד. וגם באוכפי ווסטרן יש אוכפים לא נוחים, אבל תשבי על בילי קוק או על סירקל וי או על איזה ביג הורן טוב. ואז תרגישי מה זה אוכף איכותי. להיות על הסוס ולשבת בכורסא. אני למשל לא מסוגל לרכב על אוכף ספורט, אני צריך לשבת כמו בן אדם, אני מעדיף לצאת בלי אוכף מאשר לרכב עם אוכף אינגליש. והנה המלחמה מתחילה
טאז השד הלוחם

..........!

אני יצאתי פעם אחת לטיול רכיבה באיזור החוף בנתניה, והסוסים היו עם אוכפי ווסטרן.... ואני רוכבת אינגליש.. טוב עליתי על הסוס סידרתי ארכובות והכל והאוכף היה ממש ממש ממש לא נוח... אומנם אמרו לי שאוכפי ווסטרן מאוד נוחים ואפשר להישכב על הסוס כשהוא בהליכה והכל נורא כיף ונחמד...אבל האוכף הזה היה פשוט נורא.. ואני לא אומרת שבאינגליש אין אוכפים לא נוחים יש ויש! פעם אחת רכבתי על סוס אחד עם אוכף שיא הלא נוח! בסוף השיעור לא יכולתי לזוז....

את מנסה לומר...

שאוכף אינגליש יותר נוח מאוכף ווסטרן????? תגידי לי את שפויה?! אני רכבתי על אוכף אינגליש בתחילת השנה והוא לא נוח בטירוף!!!!!!

yael filan

New member
אני רכבתי

שנה וחצי ווסטרן ואז עברתי לאינגליש, ואינגליש הרבה הרבה הרבה הרבה יותר נוח

אינדיאנה, החלטת להופיע הא???

סתם...גם אני רכבתי על אוכפי ווסטרן ועברתי לאינגליש- אבל ניראה לי שאתם פשוט יותר רגילים לאוכף אחד ואז כשאתם משנים אוכף זה לא נוח, מובן...

yael filan

New member
זה לא ככה

בהתחלה חשבת ישווסטרן זה הכי נוח, ופעם ראשונה שעליתי על אוכף ספורט, גיליתי שזה בעצם עוד יורת נוח

אוכפי ספורט

נוחים באותה מידה (עניין של הרגל), אבל לטיולים ארוכים עדיף גם לרוכב וגם לסוס אוכף ווסטרני.

yael filan

New member
ברור!

לטיולים ארוכים בהחלט עדיף אוכף ווסטרן, לא שעשית יהרבה טיולים ארוכים בחיי, רק אחד, של שעתיים וחצי בערך. אבל בכלליות, אוכף ספורט הרבה יותר נוח מווסטרן

filly

New member
למה?

למה לטיולים ארוכים כדיף לסוס אוכף ווסטרן? ולמה לרוכב (או מטעמי נוחות, או שיש סיבה נוספת?)? אני עשיתי טיול יומיים עם אוכף ספורט. זה לא טוב לסוס?? לא יודעת, לי היה נוח.

תפסיקו להילחם

תראו לאן הגעתם, באמת חשוב על איזה אוכף אתם רוכבים ? תסתכלו על עצמכם, תראו איך אתם רבים. תתבישו ! טפו! חולי נפש! זה הכל בגלל ההפקרות! בגלל מה שמראים בטלוויזיה! בגלל שלא שומרים שבת! ~פייר בלייד שמאבד את השפיות בעבודה ובא להתרפק על הגיגי הפורום~

yael filan

New member
זה מיועד גם לטאז...

מה? טוב.... רק שתדע שלפי האינגליש, אוכפי ווסטרן יוצרים ישיבה לא נכונה, שלדעתי לא הכי נוחה לסוס, אבל מכיוון שאי אפשר לשאול את הסוס, נצטרך להסתדר עם נמה שיש. ופייר בלייד: אם לא נלחמים, משעמם! חוץ מזה, אסור שאני וטאז נהיה נחמדים אחד אל השני, זה יהיה כמו סוף העולם!

abup

New member
ליעל... ../images/Emo18.gif

אני יכול להגיד לך משהו?? (אין לי כוח לחכות לתשובה שלך אז אני כבר יגיד) מההודעה הראשונה שלך וכל הודעה אחרת כל פעם שאני קורא אותם (ולא אל תתגידי לי "אתה יכול לא לקרוא" ) אני מתעצבן ויש בהם משהו מעצבן כזה.... ונמאס לי כבר כי בכל הודעה שלך : או שאת מנסה להריץ פה וויכוחים מעצבנים (western VS english) ועד שאת הגעת היה מאוד שקט פה בענין הזה , או שאת מבלבלת ת´שכל שמשמעמם לך ועוד משהו בהודעות שלך יש גם משהו מתנשא קצת.. (לא יכול להסביר איך הגעתי לזה) מצטער על הסגנון הבוטה אבל זה מה יש שמשהו מפריע לי אני אומר אותו.... אני כבר הרבה זמן לא כתבתי בפורום (חוץ מהפעם עם הטיות"ע אבל זה לא נחשב כי זה לא קשור) למה הפורום עובר מנושא הסוסים לנושא הבעיות של יעל עם הווסטרן ועם גברים... ואם יש לך בעיה עם מה שאמרתי את יכולה להגיב (מצידי בכל הכוח ובכל הבוטות שאת חושבת אבל לפחות גם תסבי לתשומת לבך חלק מהדברים שנאמרו בהודעה הזאת)... ושיהיה לך יום טוב או לילה טוב (תלוי באיזה שעה תקראי את זה)

yael filan

New member
טוב...

לקחתי לתשומת ליבי. אבל... כזאת אני, ואני לא היחידה שחושבת שאין על מה לדבר, אז בתקופות יבשות, כשאף אחד לא כותב כלום, אני מריצה וויכוחים עם טאז או מי שזה לא יהיה, אנחנו נהנים מזה, אז מה הבעיה? ובקשר להתנשאות... אני כזאת, אני ממש לא רוצה לגרש אנמשים או משהו, אבל זאת מדינה חופשית, לכל אחד יש זכות ביטוי כל עוד זה לא פוגע במישהו אחר. אם הניסוח שלי או מששהו שאני עושה מפריע למישהו, הוא מוזמן ללכת

abup

New member
דבר ראשון...

תודה רבה על ההזמנה "ללכת" אבל אני מוכן להישאר בכל מקרה... דבר שני בתקופות היבשות או איך שלא תקראי לזה אפשר גם לעשות הרבה דברים כמו שכבר עשינו וכתבנו שאלות ונושאים לדיון... דבר שני הבעיה בוויכוחים היא שהם לא קשורים לשום דבר את רוצה להתווכח תעשי את זה בהודעות פרטיות כמו שכבר העירו לכמה מהמתכתבים על זה שהם מדברים על דברים שלו קשורים אם זכור לך ולכולם... ואומנם נכון הוויכוחים בינך לבין טאז היו מאוד מבדרים אבל (בלי להעליב) לא בזכות ההודעות שלך אלא פשוט טאז בן אדם קרוע (אני מצטט: טויות"ע
כן אני יודע שאני לא יוצא מזה אבל זה קורע אותי כל פעם מחדש) אז בסדר אז מה עם הפורום בזכות הוויכוחים מתמלא בעצים חדשים אבל הם לא קשורים ... אז את רוצה להפריח את השממה תנסי לעשות את זה בדרכים יותר יעילות וסימפטיות...

למעלה