שמתם
ש...

star 17

New member
שמתם ../images/Emo23.gif ש...

הפורום לא כל כך מסודר.. וכל פעם ההודעות לא מופיעות לפי הסדר!! איזה מעצבן זה!! כל פעם ההודעות האחרונות מופיעות בהתחלה.. לא יודעת זה מוזר!!

star 17

New member
../images/Emo41.gifstar../images/Emo41.gif

אז ככה.... אני החלטתי שאני נגמלת מלקרוא את כל התקצירים של
ה-
... כי זה סתם מגעיל שיודעים את הכל כל פעם וזה הורס!!! למרות שמאוד קשה לעמוד במתח.....
אני אנסה בכל זאת... אז אל תשכחו לשים את הספויילרים האלו (אוי איפה לעזעזל הסימן הזה שאתם שמים.. ) לא משנה..
מצאתי....! אז זהו אז אל תשכחו כדי שלא תהרסו לי....!! או לכל האחרים שרוצים להשיאר במתח..
למרות שנראהלי שכבר זהו.. שגילתים הכל!!! איזה טיפשים הויוה האלו שהם מגלים.. מה זה שווה?!
דרך אגב אין קשר בין כל הקשקושים האלו פשוט בא לי לשים אותם...

actress

New member
ממש לא ככה זה הרבה יותר טוב

אם היית רואה מה היה קודם אז בכלל היית משתגעת מלא הודעות שלא קשורות ואם יש הודעות קשורות אז לא שירשרו אותם.... בקיצור בלאגן עצום וככה שזה מסודר אז אפשר להבין ואם השעות מוזרות לך אז תסתכלי לפי השעות...

הסדר של ההודעות ממש בסדר גמור !

והתקצירים בויוה עוד יותר טובים , זה מצויין ! אני לא יכולה לחיות בלי התקצירים האלה ! אני לא מגלה לאף אחד והכי מתאים לי לדעת מה קורה שם....

ד"א איך קוראים לכן ? ומאיפה אתן????

תספרו לי על עצמיכן. אני ענבר שחר ואני דיי חדשה פה וחברה טובה של שחר וכותבת מהמחשב שלה.

star 17...

אני עורך את השירשורים שהיו על נושאים שקשורים ללחיי האהבה ולא סתם בלאגן זאת הסיבה

למעלה