שמתם
ש...

טרהלהלה

New member
שמתם ../images/Emo23.gifש...

כשמדברים שטויות השירשור נמשך ונמשך ונמשך... אבל כשיש משהו סתמי, מהחיים יש פחות מה לומר... או שאולי יש מה לומר רק שלא אומרים אותו,,, אומרים פחות..
סתם טרהלה משועממת שמנסה <<שוב>> לפתח נושא...

שם ים

New member
היא רוצה לדבר על האושר..

אבל לא יפה לדבר על מישו מאחורי הגב

*אביבה*

New member
טרלהלי, אני זורקת לך חכה....

נראה איך תאכלי את הפתיון.... קודם כל אומר לך שהיו כאן שרשורים אדירים על החיים....וזה לא קשור לנושא השרשור. יש ימים שהם כאלה ויש אחרים. ודבר נוסף שהוא יותר משמעותי בעיני...זה... שאת בורחת... השאלה ממה?....

טרהלהלה

New member
מממ...

אני לא חושבת שאני בורחת ממשהו ספציפי. סתם.. עברה עלי שנה משונה שחלקה היה לא קל. אני מנסה לארגן מחשבות מחדש. מנסה לארגן את עצמי מחדש אז חושבת מחשבות בהמון כיוונים... זו כנראה אחת הבעיות שלי שאני חושבת יותר מדי..
נ.ב. הולכת לאסוף ילדים אז אמשיך להתייחס אח"כ...

טרהלהלה

New member
על מה אני חושבת...?

על כל מיני.. אני כנראה עוברת את המשבר גיל המעבר בגיל מוקדם מדי... חושבת על מי אני... על איך להיות יותר נאמנה לעצמי.. על איך להיות מאושרת ולהפיק מהחיים כמה שיותר.. על מה לעשות עם עצמי... מה לעשות עם הסובבים אותי... פלוס מינוס מה שכולם חושבים...לא?

ננטטעע

New member
באמת שמתי לב לזה

ותודה על ההערה. זה באמת חבל שנושאים מעניינים שהם מעבר ל"סתם שטויות" נדחקים אחורה ע"י שרשורים ארוכים של smal talk.

שם ים

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

לצחוק זה לא שטויות
.

טרהלהלה

New member
וואלה צודקת

לצחוק זה נורא חשוב... אחד הדברים החשובים ביותר אחד הדברים שבאמת עוזרים לנו להיות מאושרים חיחיחיחיייחיחי חהחהחהחהחהחהחה

דווקא כן../images/Emo3.gif

ומי אמר ששטויות זה רע? להפך, אני בעד שטויות אבל כאן הן באות לפעמים על חשבון דיונים מעניינים וחבל.

טרהלהלה

New member
שלא תבינו לא נכון

מתה על שטויות... רק שלפעמים הנשמה צריכה יותר... קיבלתי עכשיו מייל מחברה שלי. מספרת לי שהיא מאוהבת אני כל כך שמחה בשבילה לא כל כך הלך לה בזמן האחרון מגיע לה המון אושר ממ... רואים? דברים כאלה עושים טוב בלב..

*אביבה*

New member
נטע

אין כאן "על חשבון". הפורום פתוח 24 שעות ביממה כל השנה. מקומו של הצחוק מבורך ורצוי כמו גם כל דיון בכל נושא שתרצי. קדימה, העלי נושא ונראה מה יקרה.

למעלה