אם תרצה תוכל לעשות
Y yuval k New member 27/6/04 #47 יהיה לי מספיק עומס גם בלי בגרויות.. Honours Chemistry אני אהיה בזה, ויהי מה!
ל לולו המשוגע New member 26/6/04 #42 שמתם לב ש..../images/Emo60.gif המ, כל העולם מתחיל להשתמש באייקונים כגאון - ;[, :| והמ - ואתם יודעים למה?! כי כולכם פריקים מאאאאגניבים ששומעים היהודים ועושים דברים עם דם וסכינים! מואהאהאהא!!! ^_____^ וגם, שמתם לב שאני לא קשורה לכאן לגמרי? [שמוליק - אתה פה? אתה זוכר אותי בכלל? ]
שמתם לב ש..../images/Emo60.gif המ, כל העולם מתחיל להשתמש באייקונים כגאון - ;[, :| והמ - ואתם יודעים למה?! כי כולכם פריקים מאאאאגניבים ששומעים היהודים ועושים דברים עם דם וסכינים! מואהאהאהא!!! ^_____^ וגם, שמתם לב שאני לא קשורה לכאן לגמרי? [שמוליק - אתה פה? אתה זוכר אותי בכלל? ]
ו וינטרפרש New member 26/6/04 #43 האמת שאת :] אני התחלתי בגלל ששנאתי את ) ו ( [השתמשתי גם ככה בסוגריים]... אחרי זה איה ושרון פיתחו את זה ומאז זה המשיך
האמת שאת :] אני התחלתי בגלל ששנאתי את ) ו ( [השתמשתי גם ככה בסוגריים]... אחרי זה איה ושרון פיתחו את זה ומאז זה המשיך
ל לולו המשוגע New member 26/6/04 #44 פריייייייייייק../images/Emo60.gif חרייייג שונהההה בעל צרכים מיוחדיייים ובקיצור- שקסי [כמעט כמו טולי]
D double O S New member 28/6/04 #48 בטח שאני זוכר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo96.gif לינה *לינה נכון * ילדה שנולדה באותו יום שלי
בטח שאני זוכר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo96.gif לינה *לינה נכון * ילדה שנולדה באותו יום שלי