שמתם לב

jobullstar

New member
מחפש מתכנת אינטרנט

שלום לכולם , אתם מכירים חיית אינטרנט? ( עם נסיון בלבד!!) כזאת שאוכלת php לארוחת בוקר ? , שותה כוס mysql עושה גראפס עם Dom , ומקנחת ברפרפת java script? אם אתם מכירים או אתם כאלו ( מנומסים , אבל חיות אינטרנט ) תשלחו לנו מייל אנחנו מחפשים חיות אינטרנט עם נסיון. :) המייל - [email protected] מכירים חיית אינטרנט ?

זה כ"כ משמח לראות שהרוב המוחלט פה מסכים

בעניין הנישואין
יחי שנות האלפיים

NorthernStar

New member
על איזה "שיא דפיקות" את מדברת?

אפילו בגיל צעיר מאוד, היא הרשימה בתחושת האחריות והבגרות ששידרה, השקיעה בלימודים, יצרה קשרים בריאים ופוריים עם סביבתה, אפילו ניסתה להשכין שלום בין אימה לסבתה (בין היתר); מעולם לא מרדה או נטלה סמים, לא עסקה באובססיביות במין כמו נערות בנות גילה, הצטיינה בלימודיה, ערכה את העיתון ב"ייל" ותמיד הפעילה שיקול דעת באופן שנדיר גם אצל מבוגרים. היא בת למופת. בתור מישהי שלימדה בתיכונים, הייתי רוצה תלמידות כאלה.

saritoosh22

New member
בדיוק!

היא אחראית מידיי, רצינית מדיי, מעולם לא מרדה, טיפלה ריגשית באמא שלה. את יכולה לקרוא למערכות יחסים שלה בריאות, בריאות כנראה היא עניין של השקפה. היא לא הייתה מסוגלת להגיד לדין שהיא אוהבת אותו, לא הייתה מסוגלת לספר לאמא שלה את הדברים החשובים בחייה (נשיקה ראשונה, סקס ראשון, השיחה עם מיטשם ובפרק האחרון שוב הפתיע את לורליי). היא שכבה עם החבר שלה אחרי שהיה נשוי למישהי אחרת, פריס - דמות מצחיקה מאוד אבל רחוקה מלהיות קשר שפוי. היא הסכימה להיות המריונטה של לוגן לאורך זמן רב. כל מה שקשוטר לחיים ריגשיים היא דפוקה. וכן, הרבה מורים היו רוצים תלמידים שקדניים כמוה, אבל זו לא הנקודה.

NorthernStar

New member
זה דפוק בעינייך?

טלי קורה מבין עינייך, כי בני נוער רבים מאוד מסתבכים עם סמים, פשע (אפילו שופליטינג), דכאונות, הריונות בלתי רצויים, אלימות, הרעבה עצמית ודימוי גוף בעייתי, שלא לומר לא שמים ^&% על הלימודים שלהם, על ההורים ועל הסביבה. זוהי דפיקות. רורי היא האנטיתזה לדפיקות. היא חכמה, אחראית, בוגרת, משקיעה באפיקים בריאים. להתוודות למישהו על אהבה זה דבר קשה, וחבל שאנשים זורקים את ההצהרות הבומבסטיות האלה בלי מחשבה. רורי בהחלט השקיעה מחשבה ורגש, שלא לומר התמידה במערכות היחסים שלה. תגידי, את סיפרת לאימא שלך אחרי הפעם הראשונה שהתנשקת, שלא לומר הדבר האחר? דווקא העובדה שלא יכלה לספר ללורליי מעידה עד כמה מערכת היחסים ביניהן בריאה ונורמלית. כמו כל נערה אחרת, היא בהחלט מסתירה אספקטים מחייה מפני הוריה. טבעי לחלוטין. היא שכבה עם דין אחרי זמן מאוד ממושך של היכרות (בניגוד לנערות שמשתכרות במסיבות וכו', אנא צפי בכל סדרת או סרט נעורים), בנסיבות סבירות (העובדה שהיה טכנית נשוי הייתה תלויה בו ובמערכת היחסים הבעייתית שלו עם אשתו וחוסר ההתאמה ביניהם. לא להשליך את זה על רורי). ממתי רורי הסכימה להיות מריונטה ללוגן? הרי כשהחברים שלו לא מצאו חן בעיניה, היא דיברה. כשהוא ביקר את הבחירות שלה (למשל העזיבה הזמנית את ייל) היא הגיבה. וכפי שתראי בפרק הבא, היא בהחלט לא תסכים לכל הצעה או רעיון שיעלה. את רוצה דפיקות רגשית או אחרת? אני מציעה שתבחני את הדמות של פאריס. ואם כבר פאריס, מי שהפך את פאריס ליצור סמי-חברתי היא רורי. רק החיבור בין השתיים במהלך הלימודים ב"ייל" הוציא את פאריס מהקליפה שלה והסיר את איום הסוציופתיה לעתיד. היא מסיימת את האוני' עם בן זוג, מוקפת חברים מנהלת אורח חיים תקין לחלוטין (לא מושלם, אבל תקין) עם תכניות סבירות לעתיד. מה רע?

Alaithlos

New member
ספוילרים כפרה, ספוילרים.

אמנם לא היית ספציפית, אבל בכל זאת.. תשתדלי להמנע גם מזה.

o0Invisible0o

New member
אויש נו, אבל למה ספוילר לפרק הבא?../images/Emo2.gif

כאילו קשה לנחש מה יקרה עכשיו..

o0Invisible0o

New member
את עושה לי פרצוף עקום?../images/Emo2.gif היא רשמה ספוילר

בלי לסמן!! ועוד מש"ש!

lost my life

New member
לוראן גראם ../images/Emo214.gif

גם אני חולקת על מה שנכתב פה עלייה, בעיניי היא בחורה מלאת חוש הומור, מלאת שמחת חיים, היפראטיבית ובקיצור מזכירה מאוד את דמותה לורליי, אין ספק בכלל שהיא מוסיפה המון לדמות מעצמה, אתם מצליחים לדמיין שחקנית אחרת במקום לורליי ? לי קשה מאוד לדמיין. ובעניין הגיל שלה וזה שהיא עדיין לא התחתנה, נו באמת??!1 כמו שנכתב פה, זה לא ימי הביניים , בשואו ביז אפשר למצוא המון שחקנים ושחקניות שעדיין לא נישאו, זה עדיין לא אומר שיש בה משהו פגום באישיות שלה, על פיצול אישיות קטנטן אני עוד מוכנה להתפשר, אחרי הכל היא מזל דגים....אבל מעבר לזה היא נראית אחלה בחורה אלקסיס לעומתה, אכן מתראיינת גרועה ,ונראית פסיבית מאוד ותלויה מאוד בלוראן

למעלה