שמתם לב

NorthernStar

New member
לוגיקה פשוטה

כשאת אומרת: X הוא תמיד Y, אבל מביאה דוגמאות (ועוד כאלה שניתן להפריך בקלות) לא הוכחת את טענתך ("תמיד", זוכרת?).

snier1991

New member
הפרק האחרון של העונה החמשית

(ואני מבקש לא צפיתי בעונה השביעית אז בלי התיחסויות אליה בתגובות אליי) מסמל יותר מכל את רורי(בעצם גם סיום העונה הרביעית) לורליי נותנת הכל לרורי היא מקדישה את עצמה אליה היא משנה את כל חייה בשבילה(עד מקס היא לא הביאה גברים אליה הבית וכדומה) אבל ברגע שלורליי לא מביאה לה את מבוקשה לא חושבת כמוה בום טראח היא עוברת ליצור הבא שמספט אותה מחבקת את ריצ'ארד ואמילי ובעד של כפיות טובה משווע לגור עם אמילי וריצ'ארד וברגע שהם לא מסכימים איתה(אני לא זוכר למה אני חושב בעניין הבתולין אבל לא בטוח)היא עוברת בחזרה ללורליי נותנת לה חיבוק ונשיקה ולורליי ההרוסה מהצעד האחרון מקבלת אותה בלבביות אותו דבר בעונה הרביעית לורליי מראה לה את הטעות שלה לרורי זה לא מתאים והיא עוזבת אותה לטובת אמילי שנוסעת לאירופה ואפשר להגיד את זה בקשר לדין היא לא רצתה אותו היא בעטה בו הוא מתחתן במקום לעזוב אותו בשקט הם שוכבים למה כי ג'ס עזב אותה והיא מחפשת בדחיפות מישהו חדש(בכל זאת הסבתא לוחצת) דין נמצא בלי להתחשב באישתו ובנישואים שלו היא שוכבת איתו ואפילו לא מבינה איך המעשה שלה פגע באנשים אחרים אני אפילו לא חושב שהיא מודעת לזה שהיא פוגעת באנשים אחרים (היא הייתה כל כך מופתעת שלינדזי ואמא של שנאו אותה או כשדין כעס עליה אחרי הפרידה והיא הולכת אליו כדי שיחבב אותה) אני חושב שהיא באמת ובתמים חושבת שהכל מגיע לה ושאר האנשים אוהבים כל כך את החיוך שלה(כמו אמא שלה מיסיז קים אמילי וריצ'ארד החברים השונים שלה) שהם יעמדו לדום ברגע שהיא תרצה משהו והיא לא מבינה שחוץ מאותה קבוצת אנשים אף אחד לא יעמוד לדום בשבילה ויקריב הכל בשבילה אז כן בעיני זה מסמל הרבה אנוכיות היא חושבת על עצמ ואם מישהו לא מתאים לה אז היא פשוט זורקת אותו לאנחות ועזבו את זה שמדובר בדמות מגוחכת היא פופלארית תמיד יש לה חבר סביב היד היא חכמה מאד חמודה מצחיקה ופלוס מינוס נטולת חסרונות וזאת עוד סיבה ללמה היא כל כך מעצבנת ואל תערבי את פאריס בשיחה אלא אם את רוצה שהויכוח יתחיל להיות אישי! ופאריס לא סובלת משום בעיה הטירוף שלה לא הביאה אותה לכישלון הוא תמיד הביא אותה להצלחה אז כן היא סובלת מטירוף קל אבל זה רק בגלל הציפיות המטורפות הדרישה(בעיקר מעצמה) שתצליח הלחץ מכריח אותה לרדות באחרים הפחד שהיא יכשל שהיא לא תצליח בכל מה שהיא רוצה כי היא בניגוד לרורי לא מצפה שהחיוך שלה יספיק היא מצפה לשלמות(ושוב בעיקר מעצמה לא משנה עם החיוך יספיק היא רוצה שמה שהיא תעשה יהיה מושלם בלי קשר לזה שהסביבה תהיה מאושרת מפחות כמו בעיתון) והלחץ והפחד הזה מביא אותה לרדת על אחרים כדי בעצם לתת לה את הביטחון לגרום לה להצליח כי פאריס היא אולי הדמות המורכבת ביותר בסדרה ויותר מזה היא פשוט דמות אנושית בניגוד לפלקטים המצויים ברוב הטלוויזיה ורובנו נראה את הטירוף של פאריס הבעיות של לורליי או הקרות של מיסיז קים ואמילי כאנושיות הבעיות שלהם הם הבעיות שלנו אנחנו לא רורי הפלקט אנחנו פאריס אנחנו אמילי אנחנו לורליי אנחנו יכולים לשנוא את מה שעשינו לבכות בסוף היום אבל זה בגלל מי שאנחנו בגלל כל הקונפליקטים שנוצרים בחיים שלנו בגלל שבסופו של היום אנחנו לא מסוגליעם להיות מושלמים כי לא משנה מה נעשה ובאיזה צד נבחר אנחנו עדיין נפגע בצד אחר ואותו צד שלא בחרנו הוא הבעיה שלנו זה עושה אותנו או את פאריס מטורפים לא זה עושה אותם אנושים ואני לא חושב שהיא השתפרה באוניברסיטה ניהול העיתון מוכיח שהיא עדיין אותה פרפקסיוניסטית שמצפה לשלמות מעצמה ולא משנה במה הסביבה תיסתפק כי היא רוצה לתת תוצר מושלם(וגם בתיכון היה לה חבר וגם שם היא הייתה אותו דבר בדיוק נכון היא התבגרה ונכון היא התפתחה אבל היא נשארה אותה פאריס עם רורי או בלי רורי) עכשיו נזכרתי למה הציון הסופי שלי בבגרות בספרות היה 99 יש לי נטיה לנתח דברים קצת יותר מדי

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif תודה על שעשית את זה יותר טוב ממני,

רק חבל שאין שם סימני פיסוק וזה עושה כאב ראש לקרוא.

גם לרורי אין עמוד שדרה וחוזק בכלל

היא סתם מפונקת בפרק הראשון של העונה הראשונה היא פגשה את דין ופתאום החליטה שהיא לא רוצה ללכת לצלטון אחרי שזה היה החלום שלה במשך שנים וככה קרה עם ייל בגלל דבר כל כך טיפשי היא עזבה את ייל וזרקה את אמא שלה לכלבים וגם אם שמתם לב בזמן האחרון לורליי פשוט לא יכולה להיסתדר בלי גבר בחייה לפני בו נזכור היא גידלה את רורי לבד מגיל 16

tallywood

New member
האישיות של לורן

אני שמחה לדעת שאני לא היחידה שחושבת שללורן יש פיצול אישיות. נראה שכל החיוכים המתוקים הם צביעות אחת גדולה. מדובר ב"ילדה" בת 40 שנתקעה איפשהו בגיל 20 ולא פלא שהיא ואלכסיס חברות טובות. אלכסיס אמרה לא פעם שללורן יש אישיות צעירה מדי מכדי להיות דמות של אמא בחיים האישיים. ניתן לראות בראיונות שלורן היא אמריקאית טיפוסית. מסוג האנשים שתמיד מקבלים מה שהם רוצים אבל עושים זאת עם חיוך כובש. לורן עברה ילדות לא קלה, אמנם אביה שיחק תפקיד כפול של אמא ואבא אבל זה לא מכפר על כל השנים שהיא חיה לבד ללא דמות אמהית בבית. מה גם שאמא שלה העדיפה לעזוב את הקן לטובת קריירה מוזיקלית- לא נעים... ( לא יודעת אם שמעתם אבל אמא של לורן נפטרה ב-2004 מסרטן ואחותה החורגת שיין עברה לגור איתה לתקופה. באחד הראיונות היא התוודתה שאחותה כבר לא גרה איתה כי מדובר בפרק זמן קצר ששיין שגדלה באנגליה התקבלה ל UCLA. מה שמוזר הוא שלורן טענה לא פעם כמה לא נוח לה עם זה שאנשים אחרים גרים איתה וכיום אחותה מתגוררת לבד בלוס אנגלס.) העובדה שהבחורה בת 40 ועדיין לא מצאה את "האחד" מעידה על אישיות בעייתית, לא בוגרת וחסרת יציבות. ישנו ראיון של לורן ואלכסיס משנה שעברה- מצורף קובץ. שימו לב לילדותיות של שתיהן. ולסיום: לורן נרתעת מאנשי אינטרנט משוגעים כמו שהיא נוהגת לקרוא להם. CRAZY INTERNET PEOPLE אני לרגע לא גורעת מהכישרון העצום שיש בה- ובעיניי היא כיום אולי אחת השחקניות הטובות בהוליווד אבל באספקט האישי היא צריכה פסיכואנליזה-דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ראיתי את הראיון הזה כבר, ../images/Emo3.gif שמתם לב

ואני אוהבת את אלקסיס, אבל שמתם לב איך היא לועסת מסטיק, זה מזעזע!! היא מרואיינת גרועה באופן כללי.....

tallywood

New member
למנהלת הפורום

אם תציצי בארכיון- בערך 5 שנים אחורה תראי שהייתי פעילה בפורום הרבה לפני שאת חושבת אז פרויד לא צץ משום מקום.

Alaithlos

New member
הא? ../images/Emo12.gif

נראה לי היא התכוונה לרפרנס שלך ל"פסיכואנליזה",שזה משהו שפרויד עשה, וזה..

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gif../images/Emo12.gif

לא לרפרנס, אלא לפסיכואנליזה שהיא בעצמה עשתה.

wtf?

"העובדה שהבחורה בת 40 ועדיין לא מצאה את "האחד" מעידה על אישיות בעייתית, לא בוגרת וחסרת יציבות." כדי להיות יציב, חסר אישיות בעייתית ובוגר חייבים למצוא את "האחד"?

TheSegal

New member
אם אישה לא מוצאת גבר שהיא רוצה לחיות איתו

זה אומר שיש לה בעיות אישיות ????? מה זה פה ימי הביניים ???

NorthernStar

New member
מסכימה

ממתי ההגשמה האישית של נשים תלויה אך ורק בנישואין והתרבות?

iahshai

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

elena20

New member
"העובדה שבחורה בת 40 עדיין לא מצאה

את האחד מעידה על אישיות בעייתית" איזה שטויות!!!! מה זה קשור בכלל??? בגלל שאין לה בן זוג, אז משהו לא בסדר?

למעלה