האישיות של לורן
אני שמחה לדעת שאני לא היחידה שחושבת שללורן יש פיצול אישיות. נראה שכל החיוכים המתוקים הם צביעות אחת גדולה. מדובר ב"ילדה" בת 40 שנתקעה איפשהו בגיל 20 ולא פלא שהיא ואלכסיס חברות טובות. אלכסיס אמרה לא פעם שללורן יש אישיות צעירה מדי מכדי להיות דמות של אמא בחיים האישיים. ניתן לראות בראיונות שלורן היא אמריקאית טיפוסית. מסוג האנשים שתמיד מקבלים מה שהם רוצים אבל עושים זאת עם חיוך כובש. לורן עברה ילדות לא קלה, אמנם אביה שיחק תפקיד כפול של אמא ואבא אבל זה לא מכפר על כל השנים שהיא חיה לבד ללא דמות אמהית בבית. מה גם שאמא שלה העדיפה לעזוב את הקן לטובת קריירה מוזיקלית- לא נעים... ( לא יודעת אם שמעתם אבל אמא של לורן נפטרה ב-2004 מסרטן ואחותה החורגת שיין עברה לגור איתה לתקופה. באחד הראיונות היא התוודתה שאחותה כבר לא גרה איתה כי מדובר בפרק זמן קצר ששיין שגדלה באנגליה התקבלה ל UCLA. מה שמוזר הוא שלורן טענה לא פעם כמה לא נוח לה עם זה שאנשים אחרים גרים איתה וכיום אחותה מתגוררת לבד בלוס אנגלס.) העובדה שהבחורה בת 40 ועדיין לא מצאה את "האחד" מעידה על אישיות בעייתית, לא בוגרת וחסרת יציבות. ישנו ראיון של לורן ואלכסיס משנה שעברה- מצורף קובץ. שימו לב לילדותיות של שתיהן. ולסיום: לורן נרתעת מאנשי אינטרנט משוגעים כמו שהיא נוהגת לקרוא להם. CRAZY INTERNET PEOPLE אני לרגע לא גורעת מהכישרון העצום שיש בה- ובעיניי היא כיום אולי אחת השחקניות הטובות בהוליווד אבל באספקט האישי היא צריכה פסיכואנליזה-דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!