שמתם לב

שמתם לב

כמה לורליי דומה באמת ללורן גרהאם זה פשוט מדהים לורן היא בדיוק כמו הדמות שלה הייתי בהלם שראיתי אותה בראיונות זה נראה כאילו היא בכלל מאלתרת את הכל או שהכותבים פשוט כותבים לה תפקיד שמתאים לה בול היא גם ממש מצחיקה כמו לורליי ויש להן גם כאילו אותו סוג הומור פשוט מדהים ושאלה: לורן ביימה כמה פרקים בסדרה? או היתה שותפה בה יותר ממשחק או לא?

NorthernStar

New member
דווקא לא

לורן גרהאם היא flake, real nutjob. הריאיונות איתה משקפים אישיות בעייתית, בלתי יציבה בעליל, או בשפת העם "מחורפנת". בדיוק ההפך מלורליי, שהיא דווקא בוגרת, אחראית ויציבה quarkiness notwithstanding. לורן גרהאם קיבלה בעונה השביעית טייטל של producer, שמעיד על מעורבות מסוימת בתהליך הקריאטיבי, וגם אם מדובר במעורבות מוגבלת, אנא זכרי שלורן הביאה לשכתובים די מאסיביים בפרק הסיום.

saritoosh22

New member
לורליי בוגרת? יציבה? ../images/Emo58.gif

היא ממש לא! מישהי בוגרת ויציבה לא הייתה רצה לתוך זרועותיו של כריס בכזו מהירות. מישהי יציבה היתתה מצליחה לנהל לפחות מערכת יחסים אחת במשך חייה. ואמא אחראית לא הייתה חברה של הבת של ונתמכת ע"י הבת שלה במשך שנות נעורי הילדה, אמא אחראית מספקת תמיכה ולא ההיפך. פותחת השרשור קלעה בול לורן היא מאוד לורליי או להיפך.

NorthernStar

New member
צפית בריאיונות?

הבחורה היא basket case גמורה! לורליי הצליחה לבנות לעצמה חיים בכוחות עצמה למרות הורים דכאניים, מנהלת בהצלחה עסק משלה, גידלה בת למופת, מנהלת שיחות פחות או יותר רציונליות, מפתחת מערכות יחסים פוריות עם הסביבה. השריטה היחידה שלה היא בתחום הרומנטי. ולורן? כשאני צופה בה מלהגת בקולי קולות עם היגיון פנימי של לקוית ADHD אני מיד תוהה מה בדיוק היא נטלה ובאילו כמויות. הלוואי על כולנו אימא כמו לורליי. ללורן לא הייי נותנת אפילו דג לגדל.

saritoosh22

New member
אני לא הייתי את רורי מוצלחת.

הבחורה שיא הדפיקות והתודות לאמא כמובן.

תגיד אתה אידיוט

רק בזכות לורלי רורי הפכה להיות חכמה, מצחיקה וחברותית אם היא הייתה גודלת בעולם שלורלי גדלה רורי לא הייתה אותו הדבר. ונכון שלפעמים לורלי היא חסרת אחריות וריצניות אבל, היא זאתי שהתחילה את עצמה מעוזרת למנהלת פונדק היא היצלחיה, בגידול ילדה נפלאה ומקסימה.

saritoosh22

New member
טוב לדעת ששריתוש היא אידיוט

יום אחד תגדל קצת ואולי תהיה הורה ואולי אז תבין.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif רק בזכות לורליי

היא הפכה להיות ילדה קטנה ומפונקת גם כשהיא מגיעה לגיל 22, שחושבת שהכל מגיע לה ושהיא יותר טובה מכולם.

NorthernStar

New member
חולקת עלייך

אני לא חושבת שרורי מרגישה "שהכל מגיע לה ושהיא יותר טובה מכולם". אני חושבת שהיא מרגישה שלאור ההשקעה שלה במשך שנים, יש מקום לצפות לתוצאות מסוימות, והיא גם צודקת.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif לא לא,

היא סתם חושבת שהכל מגיע לה ושהיא יותר טובה מכולם. וסתם דוגמא שעולה לי עכשיו: אחרי שהיא שכבה עם דין כשהוא היה נשוי, היא אמרה שמותר לה כי הוא היה שלה קודם. WTF?!

NorthernStar

New member
זאת דוגמא ספציפית מאוד

שמעידה בדיוק על יוצא הדופן. זוכרת איך ביקרה בחריפות את המילייה החברתי של לוגן וחבריו שנולדו עם כפית זהב בפה וחושבים שהעולם בכיס שלהם? איפה בדיוק היא אמרה שהיא חושבת שהיא טובה מכולם? אולי התבלבלת עם פאריס...

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif וזה קצת מצחיק,

בהתחשב בכך שאמנם היא לא נולדה עם כפית כסף בפה, אבל גם היא נמצאת במצב בו היא צריכה רק לעשות פרצוף לסבא וסבתא שלה וכל מה שהיא רוצה מונח לה בידיים. ולא, אני די יודעת להבדיל בין רורי לפריס. פריס חושבת שהיא טובה יותר מכולם במובן הפשוט יותר של המילה. רורי חושבת שהיא טובה יותר מכולם במובן האנוכי והמפונק של המילה.

NorthernStar

New member
אני הבאתי דוגמא שסותרת את טענותייך

אבל את ממשיכה לדבר בהכללות ללא דוגמא קונקרטית. איפה ראית "רורי חושבת שהיא טובה יותר מכולם במובן האנוכי והמפונק של המילה"?

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אה, לאורך שבע עונות הסדרה?

מצטערת שאני לא מנסה לעבור פרק פרק בראשי, לפרט טענה ונימוק ולהביא ציטוטים. ואני הבאתי טענה שאותה ניסית לסתור, אבל היא עדיין טענה והיא מדגישה יפה מאוד את מה שניסיתי להבהיר.

NorthernStar

New member
הבאת רק טענה

בלי תימוכין, בניגוד אליי. טענה בלי תימוכין אין לה רגליים.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif הלו? שומעים אותי פה?

הבאתי דוגמא לפני כמה הודעות. רוצה עוד דוגמא שעולה לי לראש? עונה שלישית, ג'ס מגיע עם חבלה בעין לארוחת יום שישי, רורי מחליטה שג'ס הלך מכות עם דין ומכאן מבחינתה זו האמת, היא צודקת, וכל דבר שג'ס יאמר הוא שקר. עונה רביעית, רורי מוצאת עץ תחתיו יש לה נחת ללמוד. מגיע אדם אחר לשבת מתחת לעץ, ואז היא מתעצבנת כי לקחו לה את העץ, והיא מצאה אותו קודם. אז תגידי שבלה בלה בלה, וג'ס עשה ככה והאיש עשה ככה וזה לא אומר כלום. אז זהו, זה אומר הרבה. אלו דפוסי התנהגות, גם אם הזניחים ביותר, שמראים על דרך החשיבה של הדמות הזו: חושבת שהיא תמיד צודקת, מפונקת, מאמינה שהכל מגיע לה. ואני לא מאשימה אותה, גידלו אותה להאמין שהכל מגיע לה ושהיא הכי טובה. אבל מהעונה השלישית היא התחילה להתנהג כמו כלבה מפונקת, והתחילה גם לעלות לי ולצופים אחרים על העצבים.

NorthernStar

New member
לוגיקה לקויה

שומדבר ממה שהבאת לא מוכיח את הטענה המכלילה והפשטנית ש"רורי תמיד מאמינה שהכול מגיע לה בחיים". כל תגובה שלה במקרים האלה היא הגיונית מאוד. ג'ס ודין רבים = כי זה צפוי, כי זה קרה כבר קודם ויקרה שוב. סיפור העץ= תגידי, כשאת נכנסת לאודיטוריום חצי שעה לפני תחילת השיעור, מוצאת כיסא שווה ואז, כשאת חוזרת מהשירותים את מגלה שאיזה כלומניק תפס לך אותו, לא תתעצבני?

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אז מה?

זה לא אומר שהיא לא כזאת. והתשובות שלה לא היגיוניות מאוד. כי א', כשמישהו אומר לך שמשהו לא קרה, אפשר להאמין לו ולא לחשוב שאת צודקת כי את חושבת שאת צודקת, וב', כן, הייתי מתעצבנת, אבל קודם כל, מי קבע שהבנאדם השני הוא כלומניק? ואם קמתי ולא ביקשתי ממישהו שישמור לי על הכסא, אין לי שום זכות לדרוש את המקום שלי חזרה.

למעלה