שמתם לב?

שמתם לב?

שמתם לב שהסרט ששודר ביום שישי "מלחמת הכוכבים-פרק 4-תקווה חדשה" היה הגרסה המשופצת? אני מתכוון שלאחר שנעשה הסרט "מלחמת הכוכבים-אימת הפנטום" הוצאו שלושת הסרטים המקוריים אחרי שיפוץ, וזה מה ששודר ביום שישי האחרון.

DDN

New member
לא צפיתי אבל

אני חושב שכרגע הגירסאות של 2004 נחשבות "הגירסא הרשמית", וכל רשת שתשדר חייבת לשדר את הגירסא של 2004. מה שכן, השיפוץ הראשוני היה לפני "האיום הנסתר" ולא אחריו. הוא הוציא את הטרילוגיה מחדש בצורה משופצת כדי ליצור את ההייפ לקראת "האיום הנסתר"

Y. Welis

New member
ופעם שניה. השידור הראשון היה לפני

שנה בקיץ (2005). התיקונים החדשים יראו במיוחד בפרק הבא, 'האמפריה', בשוט של ווידאר החוזר מבספין לספינה שלו (למעשה צילום שנעשה ל'ג'די' ולא הוכנס) וכמובן בהחלפת הראש של אנאקין הזקן בזה של כריסטיאנסן ב'ג'די'.

Y. Welis

New member
כלומר שהסרטים שופצו פעם שניה

אחרי הסרט השני ('המשובטים'), כאשר כריסטיאנסן הגיע והפך להיות אנאקין המבוגר. ב-97' הוא עדיין היה צעיר מדי.

מ א ג ר ט

New member
כלומר...

כדאי לי לראות ביום שישי בשביל החידושים (יש לי את הגרסא המקורית)?

כן, כדאי

אני חושב שהרוב הם שיפורים, למרות דברים שאולי קצת מיותרים (נניח שהחליפו את השחקן של הרוח של אנאקין בשישי)

Y. Welis

New member
במחשבה שניה, אחרי הסרט של אתמול

הוספת קטע חזרתו של ווידאר לספינה שלו (האבנג'ר) במעבורת, לא היתה חיונית כלל. יותר מזה, הקטע של חזרתו למשחתת (יתכן שהשוטים הקודמים צולמו במיוחד) כולו לקוח מהג'די (ג'רג'רוד נראה שם כשווידאר פונה אל הקצינים הממתינים), ולא סביר שכך נראה ה'מפרץ' במשחתת - החלל אמור להיות *למטה* ולא בצד.

Super Monkey

New member
אפשר לדעת בקלות איזו גרסה:

בגרסת 2004, בסיום של "שובו של הג'דיי", בסצנת מדורת הקבורה מתגלות ליד לוק 3 רוחות - אלק גינס, יודה ו...היידן כריסטיאנסן.

Y. Welis

New member
לא, כי הוא עדיין לא נבחר.

הסרט הראשון בהשתתפותו צולם ב-2001, והוא לוהק כנראה שנה לפני כן, כשהיה בגיל המתאים (18-17?), כך שבגיל 14 הוא לא היה יכול להראות כמו שהוא נראה ב-2005.

למעלה