שמתם לב

חיים 1990

New member
שמתם לב

שדוד עם 18 נשים אונס אשת איש שולח את בעלה למוות שלמה אלף נשים מיליארדר נהנה מכל דבר שקיים בעולם הם היום מצוטטים כמעט בכל שיעור צניעות דוד כתב כל כבודה בת מלך פנימה (לכן הוא אנס את בת שבע שכתוב שהייתה יפה והוא הלך אחרי שוקה כמדומני ג` פרסאות) שלמה כתב שקר החן והבל היופי וכו` הבל הבלים הכל הבל וכו` זה לא משונה?

uri80

New member
שים לב,

בלי קשר לנושא ההודעה, לא חושב שלאנשים יהיה קל יותר לקרוא אותה כך? "שמתם לב שדוד, עם 18 נשים, אונס אשת איש ושולח את בעלה למוות. לשלמה אלף נשים, מיליארדר, נהנה מכל דבר שקיים בעולם. הם היום מצוטטים כמעט בכל שיעור צניעות. דוד כתב כל כבודה בת מלך פנימה (ולכן הוא אנס את בת שבע, שכתוב שהייתה יפה, והוא הלך אחרי שוקה כמדומני ג` פרסאות). שלמה כתב: "שקר החן והבל היופי וכו`". "הבל הבלים הכל הבל וכו`". זה לא משונה?" לא צריך לפסק ולהקפיד על קוצו של יוד בכל דבר, אבל הודעה שכתובה בצורה קריאה תגרום ליותר אנשים לקרוא אותה.

uri80

New member
ומה שהורג, מחשל את אמא?

על משקל "ומה שהורג את אמא, נותן לך חופשה מיוחדת"

laife

New member
יש בסלולרי אנטר

בלחיצה על סולמית ולעבור למסך האייקונים השני יש שם סמל של אנטר. (ותודה לבר שהחכימתני בעניין)

מותר לי

New member
לא בכל סלולארי...

בשלי, למשל, יש אנטר אבל הוא "עובד" רק בהודעות סמס... (לא עובד באינטרנט, אני ניסיתי!)

uri80

New member
ובתגובה למה שכתבת-כן, צביעות זה

אחלה של דבר, הא?

almog4

New member
דוד הרי היה אנושי

דוד היה אנושי. יצרי. הוא לא חשב. הוא טעה באופן אנושי כשהוא התאהב באשת איש, החליט לנאוף עמה, ושלח את בעלה אוריה למותו. (אופס טועים). גם התנ"ך הבין שדוד הוא אנושי, והוא קיבל את עונשו. זה כמובן מחזק את בחירת הקב"ה בו להיות מלך בישראל , שמזרעו יבוא המשיח. הקב"ה הרי בחר בו על אנושיותו. דוד היה אנושי גם בסיפור מוקדם יותר (תמיד מזכירים את הרצח האחד של היהודי, ולא את הרצח של ה-200 ) - בתחילת דרכו - כשהתאהב במיכל בת שאול. בגחמותיו הקיצוניות הוא נענה לדרישה המופרזת של המלך שאול, אביה של מיכל, "להביא לו 100 עורלות" של פלישתים, כתנאי לנישואיו למיכל. הלך דוד, ורצח 200 פלישתים!! (שמואל א', פרק י"ח, פסוק כ"ה). דוד הוא אנושי, וגם הגזים, (אופס), ואכן קיבל את עונשו. (את בית המקדש בנה רק בנו - המלך שלמה) זה כמובן מחזק את בחירת הקב"ה בו להיות מלך בישראל , שמזרעו יבוא המשיח. הקב"ה הרי בחר בו על אנושיותו. היו לדוד עוד כמה מאפיינים, שדווקא לא קשורים לפגיעה באחרים. למשל אהבת נפש בין האח של מיכל, יהונתן, לבינו. (שמואל א' פרק י"ח פסוקים א-ד , שם פרק כ' פסוק י"ז, ועוד בכל שמואל א' (בכלל - תקראו את שמואל א', זאת יצירה ספרותית מדהימה). אבל אהבת נפש כזאת היא כידוע לא אנושית בעיני הדתיים והחרדים (בעיני התנ"ך דווקא כן) אז לא סופרים אותה. האמת - יש משהו נעים בידיעה שהמנהיג הגדול של העם שלנו, מלך ישראל - שמזרעו יבוא המשיח, היה בסך הכל בן אדם, אנושי. (בעצם זה פחות מסתדר לי עם הרציחות, אבל יותר מסתדר עם האהבות, ועם האנושיות). לא?
דני

maaiaa

New member
עשית לי קצת כאב ראש... חחחח

אני עדיין בדעה שדוד היה הומו... (יונתן...)

סלסרו

New member
לא לחינם היה החכם מכל אדם

שכנע את כולם ששקר החן והבל היופי.. ולקח את כל החתיכות לעצמו. חכם!

the breezer

New member
היה לו פיק-אפ באר בלוינסקי

היה מזיין חופשי בשירותים של המועדון והבחורות הבלייניות עם הכסף והזהב היו עומדות בתור. אח אח,כזה מלך אנחנו צריכים! קלאבר אמיתי שלמה המלך.

תיקון טעות, דוד לא אנס את בת שבע.

הוא שכב איתה ולקחה לאשה, אך לא מוזכר שאנס אותה.

למעלה