שמתם לב....

Shades Of God

New member
שמתם לב....

(טוב נו.. ברור ששמתם לב..)שכל פרק יש איזה להקה אחרת שמופיעה שם? וזה בד"כ סגנון גראנג´י כזה, אני זוכרת פרק אחד שאהבתי במיוחד אין לי מושג על מה הוא היה אני רק זוכרת ש-k´s choice הופיעו שם עם שיר מדהים.. בקיצור לשאלתי -איפה אני משיגה פסקולים של הסדרה (לא של הסרט)?? תודה מראש:) shades

hospital_food

New member
אז ככה

תכנס לאתר של טאוור www.top-10.co.il ובחפשן שם תרשום : buffy וזהו. אבל אין שם תרשימת שירים אז כנס ללינק הבא בסהכל אלבום רוק אלטנרטיבי טוב ומשקף את הסדרה ויש שם את אחד השירים האהובים עלי Teenage FBI.

אשמה

New member
מעבר לזה

השיר של k´ choice הוא virgin state of mind שיר מצויין הפסקול מצויין ואפשר להשיג אותו גם ברשתות המוסיקה וכאלה וואו אני נשמעת כמו פרסומת מהלכת

האמת היא שמאוד קשה

להשיג אותו.. אני בקושי הצלחתי להשיג אותו.. אבל בהצלחה לך.. בעניין זה- אתם יודעים שיצא לאנתוני סטיוארט הד (הלוא הוא ג´יילס) דיסק שנקרא songs for elevators או משהו בסגנון. ואל.

לא עד כדי כך קשה להשיג אותו,

אבל תמיד אפשר להזמין בנט מאמזון (זה יוצא יותר זול מלהזמין מהארץ, תאמינו לי!) פשוט להכנס לאמאזון, להכנס למוזיקה, לכתוב "באפי" ולקנות. מומלץ ביותר
דיסק מהמם, כל השירים, במיוחד השירים Lucky, Teenage FBI, The devil you know (God is a Man). -אלעד

למעלה