שמתם לב ???

שמתם לב ???

שכל מי שפגע או היה סייען מרכזי בפגיעה בציבור החרידי קיבל מכת מחץ או אפילו נעלם לגמרי? זה החל בשרון האב ובנו, ונמשך ללפיד. נתניהו. פורז. ויהלום. נבחרים ראו הוזהרתם.

לא לחינם הלך הזרזיר אצל העורב

ולא לחינם ילכו הפוגעים כולם. בברכת יתגדל ויתקדש שמו הגדול.

אתה פאתטי ,שואל ועונה לעצמך../images/Emo4.gif

ודע לך שפורז,טומי לפיד וכל אלה שאתה אוהב לשנוא הם הרבה יותר טובים מהדוסים אוכלי החינם שלך שיושבים בש"ס! אתם כמו עדר,הרב אומר לכם להצביע,וכולכם הולכים-המתים והחיים כאחד,בלי שום מחשבה,כמו רובוטים עושים מה שהרבי אמר. פאתטי אתה ומי שהצבעת בשבילו

לא מכובד לתקוף ולא מכובד להשיב כאן.

אבל אם זה באמת מענין אותך, אוכל להשיב ולהסביר בפרטי.

ryngs

New member
אתה זה שתקף ראשון אם לא שמת לב

אבל בעקרון אתה צודק, אין זכות קיום למפלגה שבאה רק כנגד ציבור מסויים. שיבואו בגישה חיובית, למען שכבות הביניים ולא נגד אף אחד.

לא לתקוף התכוונתי

רק הבאתי לפניכם ענין שהיה נראה לי מענין מין צירוף מקרים לחופשי,,, או השגחה למאמין. היה גם הסבר אבל לתקוף??? למה זה אמור לעזור? את מי זה אמור לעורר? בכל אופן העיקר זה הנתון שיש בהודעה שלי בהודעה שלי שיש אנשים עם מחנה משותף נכבד בעבר ומחנה משותף "לא מכובד" בתוצאות הבחירות. לדעתי זה אמור לענין. או איך שמאיר אריאל ז"ל כתב בשירו שיר המדע, על האדם שרואה את כל פלאי המדע ומבין שהם לא נעשו לבד ומאידך הוא רואה את פלאי הבריאה שהם גדולים עשרות מונים מאלה של המדע אבל שם זה נעשה לבד מפיצוץ .." פתאום פגש חלבון את חלבון בזמן היפה באור הנכון ופתאום נהיה חלבון עם זיכרון והת´כשיט כבר יודע לעשות חשבון. ואז מסיים המשורר אז אם בכל זאת מרגישים הבדל בין צחוק מעושה וצחוק מתגלגל אז ברוך השם תודה לקל. ואם אתה עדיין מתפעל איך הולך על חבל איננו נופל אז ברוך השם תודה לקל" כן יש כאלה שמדברים פשוטים הם לא יכולים להרגע אבל מדברים גדולים זה במקרה היה פיגוע

spoop

New member
זה לא כמו שאתה מציג את זה

הרב אליהו והרב שפירא-איחוד לאומי מפד"ל. הרב כדורי ז"ל והרב עובדיה-ש"ס הרב אלישיב-אגודת ישראל. לדתיים יש שלושה אפשרויות שמתאימות להם,תאמין לי חרדים הצביעו טב ומפדלניקים הצביעו שס,הרבנים רק ממליצים. בשורה תחתונה,ההצבעה נערכת בחשאיות,ופה יודעים שאלוקים רואה מה מצביעים ולא הרבנים,אז תכלס הרבנים הם שליחיו של הקב"ה ע"פ האמונה היהודית. ובכלל האם אתה כחילוני תצביע ש"ס?

אני חולק.

ראשית אני רחוק מאוד משס כאדם וגם בתור מאמין. שנית יש לך כמה טעויות בהצגת הדברים . הרבנים אינם שליחים, אלא יש דם שיודע שהוא לא יודע הכל או כמו שאמר איש חכם "תכלית הידיעה שנדע שאין אנו יודעים" אדם שמחשיב את עצמו לא רק שהוא סובל מעודף גאווה אלא הוא גם לא נחשב חכם בהתחשב בתולדות העולם וזה מה שמביא אנשים לסמוך על אחרים. יש הסומכים על נתניהו יש הסומכים על פרץ ויש שסמכו על רבין יש שסומכים עלייך יש שסומכים על עורכי דין וכן על זה הדרך ויש..שסומכים על רבנים. יש גם מניעי דת הדוקים יותר אבל הם מעטים . אבל כל זה לא נוגע לעצם ההודעה הראשית שכתבתי. לילה טוב סוף שבוע משובח . שבת שלום.

אמורוסו

New member
כדורי רץ במפלגת אנטי ש"ס ב-2003

לא הבנתי איך הם גייסו אותו הפעם, ועוד אחרי מותו.

SimsY

New member
כל פעם אותו סיפור ../images/Emo6.gif

שרון נכנס לתרדמת בגלל ההתנתקות עומרי שרון הסתבך בפלילים מאותה סיבה ניו אורלינס שקעה בשטפון בגלל התמיכה של ארצות הברית בהתנתקות מי שלא יצביע ש"ס יילך לגהנום למה אתם חושבים שהאנשים מטומטמים כדי להאמין בכישופים, בקללות, באביזרים קסומים וכל העניין הזה? זה לא ימי הביניים פה ! (טוב למפלגה מסויימת כן, אבל זה לא אומר שזה ככה בשביל כל השאר)

למעלה