שמתם לב הירוקים הפסיקו לדבר!!!!
ק קושקושית מתולתלת New member 25/3/06 #3 אם הייתי יכולה הייתי עכשיו שולחת לך אייקון מפחיד ומסוכן פשוט כשאני לוחצת על האייקון המחשב נתקע משום מה... זהו יום המזל שלך!!!
אם הייתי יכולה הייתי עכשיו שולחת לך אייקון מפחיד ומסוכן פשוט כשאני לוחצת על האייקון המחשב נתקע משום מה... זהו יום המזל שלך!!!
ה העכביש2 New member 25/3/06 #6 תפסיקי לפתוח שירשורים חדשים!!! ותשרשרי את כל הגיגייך להודעה אחת!!! מעצבנת!!
ק קושקושית מתולתלת New member 25/3/06 #7 ??????????????????????????? מה לעזאזל הבעיה שלך איתי? מטאטא אני ישלח עליך!
ה העכביש2 New member 25/3/06 #9 ../images/Emo77.gif אין לי בעיה איתך.... את הסכמת שאני יציק לך לא??!? אני מתנצל מעומק ליבי... הריי בהודעה לפניי ניסיתי להתחיל איתך לא? (לא נראה לי שהולך לי כ"כ...)
../images/Emo77.gif אין לי בעיה איתך.... את הסכמת שאני יציק לך לא??!? אני מתנצל מעומק ליבי... הריי בהודעה לפניי ניסיתי להתחיל איתך לא? (לא נראה לי שהולך לי כ"כ...)
ק קושקושית מתולתלת New member 25/3/06 #10 ../images/Emo24.gif זה בסדר פשוט תפסת אותי ברגע הלא נכון, בטעות לחצתי אישור בטעות ומחקתי את כל היומן אישי שלי כל התאריכים נמחכו לי....
../images/Emo24.gif זה בסדר פשוט תפסת אותי ברגע הלא נכון, בטעות לחצתי אישור בטעות ומחקתי את כל היומן אישי שלי כל התאריכים נמחכו לי....