שמתם לב...

ויימס

New member
אה, אוקיי, קראתי בקישור והבנתי...

אז יש לנו פילקים! איפשהו שם בפורום... אבל אי אפשר להשתמש בהם- כי הם איפשהו שם בפורום... ואסור. טוב לדעת. העיקר שהכל בסדר.

subatoi

New member
יש לכם כאלה?

אנחנו נשמח לצרף אותם למאגר הכלל קהילתי שלנו. את יכולה למצוא לי אותם? ואת תמיד יכולה לחבר חדשים

Athaclena

New member
רציתי ילהעלות קישור

אבל החיפוש לא עובד לי (כמעט אף פעם, אני חייבת לציין)

Athaclena

New member
מצאתי! לפני כמעט חצי שנה....

ובסוף היו בסה"כ 4 שירים (אם ספרתי נכון).אבל אני לא חושבת שזה נחשב כפילק אם משנים פחות מחצי מהמילים, אז השיר שלי לא עומד בקריטריונים...

subatoi

New member
מגניב!!!

זה ממש טוב! בלי שאני מכיר את הסיפורים שעליהם כתבתם, זה ממש חמוד! הבנתי שהשלושה הראשונים הם על סיפורים מסוימים, אבל לא הבנתי את הרביעי. הוא מבוסס על איזה ספר? אז מה, יהיו לנו פילקים ראשונים של פראצ'ט? אם תסכימו להכניס אותו למדור הפילקים שלנו (לינק מצורף), אני צריך מכל מחבר את הסכמתו, את הכינוי או השם שתחתיו הוא רוצה שזה יפורסם, ועל איזה סיפור זה מבוסס (על ספר X, מספר על Y כשהלך לעשות ככה וככה
). ממתין בקוצר רוח להסכמתכם
אה, כן, ואם יש עוד, תלשינו!!! אה ,כן, ואם יש לכם כשרון, לכו תחברו גם משהו לתחרות! יש פרסים! ויותר חשוב, תשימו את פראצ'ט על המפה!

Athaclena

New member
הם כולם על עולם הדיסק

לאו דוקא על ספר מסוים... הראשון זה על מעשי קסמים, כמו שכתוב. ועל העיר אנק-מורפורק בכלליות, שמוזכרת בערך בחצי מהסדרה. השני לגמרי כללי ולא קשור לשום ספר מסוים השלישי כללי אבל על תת-סדרה מסוימת הרביעי על משמר הלילה בכלליות, מנקודת מבטו של ויימס. וזהו.

subatoi

New member
סבבה, אז כולם על עולם הדיסק בכלליות

אז אני מניח שיש לי אישור שלך, תחת הכינוי שלך, אם לא אמרת כלום
עכשיו רק נשאר לשמוע מויימס ומ-Death of Rats.

subatoi

New member
אישור, אישור,

אני לא מעלה את זה בלי אישור שלהם למדור. אחרת זה יהיה רק קישור לזה, וחבל. ומתנדבים למה? לחפש עוד כאלה? אם יש לכם בפורום, אז כן, למה לא?

למעלה