שמתם לב...

שמתם לב...

שיש כאן דברים מדבקים? פתאום ביום אחד כמה הודעות משמחות על הישגים והתחלות חדשות, וביום אחר הודעות אחרות על כאבי בטן, אז אולי הדבר הבא יהיה שנדביק אחד את השני בשפעת של עשייה אישית? תהיה פה חגיגה אמיתית, אפשר לעשות מסיבת פיג'מות לכל אלו שנדבקו. אז מה אתם עושים מחר בשביל עצמכם?

אני מתחילה מחר ללמוד

סוג של הסבה מקצועית שיעזור לי לשנות כיוון בקריירה! וזה מה שמחזיק אותי כל הזמן, השינוי! (כמו שמישהי כתבה פה גם אצלי המטרות מושגות גם אם לאט לאט ובמשך שנים..) ואחרי השיעורים אולי אלך לשתות קפה עם חבר ותיק שיעודד אותי ויוציא קצת מדיכאון זמני שאני נתונה בו.

ורד302

New member
מחר אני מתחילה ללמוד

נרשמתי לקורס של דימיון מודרך. האמת היא שיש לי אפשרות להיות בשיעור אחד לניסיון, ואז להחליט אם להמשיך. אין לי ספק שזה יעניין אותי, אבל אני לא בטוחה אם ההוצאה הכספית הזאת מתאימה לי לאור ההוצאה הגדולה שיש לי על הדירה. נרשמתי למעשה כבר לפני כמה חודשים, כשעוד לא ידעתי שיחולו שינויים בחיים שלי.

רן בת

New member
אין לי תשובה חד משמעית

הייתי אמורה להתחיל את תהליך ההשמה של השיקום, אבל היום אמר לי ה"שיקומי", שהאחראית על ההשמה לא מוכנה להכניס אותי לתוכנית בגלל שבעוד חודש וחצי אני אמורה לעבור את הניתוח, ולכן היא לא מוכנה לעמוד מול מעסיקים ולהגיד להם שאעדר להם מהעבודה שבוע או יותר. כמה נפלא, יופי של עזרה בשיקום. אז אני עדיין בהתלבטות אם להמשיך לכעוס גם מחר או להגיע למסקנה שהם לא שווים את הכעס שלי ולנסות לתעל את זה איכשהו.

kung fu

New member
../images/Emo13.gif מעניין.....

אני מחר הולכת לחתונה כיפית, אמשיך לחתור להגשמת מטרותיי, ואמשיך ליהנות מהחיים

ורד302

New member
ויש אצלי עוד חדש

אחרי תקופה ארוכה "רדומה" בה הרגשתי שהחיים שלי תקועים, אני מתחילה ליזום דברים חדשים. זה אמנם נובע מייאוש שאני לא מוצאת עבודה כשכירה, אבל אני מקווה שהתוצאה תהיה מוצלחת. אני עומדת לפתוח עסק חדש מהבית, כרגע בשלבים ממש ראשוניים של ההקמה. מקווה שזה יצליח.

michal24

New member
ורד - שיהיה בהצלחה ../images/Emo24.gif בכל מקרה

רק טוב יצא מזה, כי לפחות תנסי משהו חדש ותצאי מהתקיעות שבה היית עד עכשיו. גם אם זה לא ילך לכיוון שאת רוצה (מאחלת לך שכן, כמובן), יכול להיות שזה יהיה פתח או שביל למשהו אחד שכן נכון עבורך, אי אפשר לדעת.

ורד302

New member
תודה

היום קניתי את הציוד הראשוני, ומקווה להתחיל "להריץ" את העניינים...

ורד302

New member
זקוקה לצעצועים

מדובר במשפחתון באזור הקריות. אין לי כמעט תקציב התחלתי לפתיחה, ולכן אשמח מאוד לקבל צעצועים כתרומה או במחיר סמלי. זקוקה לצעצועים לגילאי 3 חודשים עד 3 שנים, וכן ספרים קשיחים.

meshi4

New member
../images/Emo50.gif דווקא זה

עסק מאוד מבוקש.אם תשקיעי מכל הבחינות. בעיקר את הלב והנשמה.אין סיבה שלא תצליחי.בעסק הזה את יודעת חבר מביא חבר.כשההורים מרוצים מהטיפול הם ממליצים.כשאני כותבת לך אני מיד נזכרת במשפחתון שהיה בו נכדי.איזה חמימות, אהבה ,רוגע ונדיבות הקרינו שם.בנוסף להשקעה בתכנים. בהצלחה ורד.

אחותי סיפרה לי שדיברו בתוכנית

סיגליות של סיגל שחמון בערוץ 2, על חנות בתל-אביב שמתעסקת במכירת צעצועים יד שנייה. אני לא יודעת מה שם החנות, אבל שווה לעשות חיפוש באתר ערוץ 2. יש גם סיכוי שלכמה חברים מהסביבה שלי יש צעצועים מילדים שכבר קצת גדלו עליהם. אם הם במצב טוב אני אשמח להעביר לך אותם. עזרה נוספת אולי תוכלי למצוא בפורומים של הורים לילדים - אם תפרסמי הודעה נחמדה ותשתפי אותם בנושא של הקמת המשפחתון, ייתכן שתמצאי אנשים שיישמחו למסור צעצועים שהילדים שלהם כבר גדולים להם. אני בטוחה שאם תשבי עם עצמך ועם התוכנית שלך - תצליחי למצוא עוד כמה רעיונות.

ורד302

New member
לא ראיתי את התוכנית של סיגל שחמון

אבל אני מתארת לעצמי שמדובר בחנות של שרון ודלית ביפו. זה רחוק לי בשביל לקנות מהן. הצלחתי להשיג ציוד מחנות יד שניה למוצרי תינוקות בנהריה וכן ממישהי שסגרה גן, ויש לה המון ציוד. כך שאת הדברים הגדולים הראשוניים, כמו לולים, כסא אוכל, שולחן וכסאות - כבר רכשתי. לגבי צעצועים וספרים, הרבה פעמים יש אנשים עם ילדים שיש להם כמויות אדירות של משחקים, שממש לא יודעים מה לעשות עם כל כך הרבה, ושמחים קצת "להיפטר". אולם כל חברותיי עדיין עם ילדים קטנים או בהיריון, ועדיין זקוקות לציוד. חלקן אמרו לי שתוך שנה-שנתיים יוכלו למסור לי. אני כמובן אקבל בשמחה, אבל זה לא יסייע כעת לפתיחה. ניסיתי גם בפורומים השונים של הורים וילדים. אולם שם או שלא היתה הענות או שההודעה נמחקה. וכשניסיתי בלוחות (וגם בעבר כשפרסמתי הודעות בתחומים אחרים) - אף אחד לא פנה אליי. לא נראה לי שמישהו בכלל קורא את הלוחות, פרט למי שמפרסם בעצמו.

ורד302

New member
וניסיתי גם בפורום למען הקהילה...

בינתיים התוצאה מהפורום ההוא שמחר אני הולכת למסור נעליים למען משפחה נזקקת...

למעלה