שמתם לב???

j e n n y lopez

New member
חההההה זה היה יפה!!!!!!!

שמרת את החולצה מאז? כמה נווסטרגי..מרגש חיחי חחחחחחחחחחחחחח זה היה שווה נהננהנהנה נוסטרגיה את ההית לי למראית הדהזוו הלו הלו יש פה אנשים לכו תשכרו לכם חדר המלון

חחחחחחחחחחחח

זה היה טוב עכשיו
לכו תשכרו לכם חדר במלון חחחחחח "שיגעה אותי האחות הזאת שלך"

j e n n y lopez

New member
יש לי את זה מוקלט!!!!!!!!!!!!!!

ואז כזה רענן?שכבתם? מה זה עיניינך? הכל עינייני אני הבוס ואני צריח דיווח דחוף את הדיווח את ההית לי למראית את הדה זוו חח רענן חושף שיניים!!...

j e n n y lopez

New member
גו הילה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חחחחחחחחחחחחח תראו חח נזכרתי עכשיו זוכרים שגזרו לאסי את השיער????????? יהההההה איך בכיתי חחחחחחחחחחחח רגשנית שכמוני יההההההה תראו במילנ רגשנית יש נתי היא רגשניתעכשיו הפכו את האותיות ומהיצא?נתן!!!!!!!!!!!!!כאילו נתי חחח

חחחחחח גדול ../images/Emo47.gif

שיהההההה איזה פרק זה היה כשגזרו לה את השיער
חחחחח צילומי עירום "הבאתי ספרית במיוחד לצילומי עירום, יופי" "את יודעת כמה תמונות אני יכול להשיג מהאינטרנט ? כל הסוגים כל הצבעים ! אז למה לי לעבוד קשה ולצלם בעצמי ?" -לא יודעת,זה הקיק שלך -טוב אז תמשיכי לחפש את המצלמה אם תרצי הסבר..אני כאן -דבר ! -שבי -שב אתה ! -זאת לא את בתמונה הזאת -היינו כבר בתירוץ הזה תחדש לי ! -אסי זאת לא את בתמונה ! גם אני הייתי בהלם מהדמיון המטורף הזה ! בפעם הראשונה כשראיתי אותך אצל דוד במועדון כמעט התעלפתי ! טחח "את כמעט הוצאת לי עין מרוב שזאת לא פנטזיה" איזה קטע ענק

KiShKooSh

New member
דוגרי תחשבו פעם על השיר הזה../images/Emo3.gif

השיר של "את היית לי למראה הדה ז'ה וו" כאילו מה הוא אומר
|

מיכל1082

New member
נצל"ש - שמתם לב

ששינו היום את הקליפ סיום??? יכיתי לזה כל שבוע שעבר.... כל כך התרגשתי מהתמונות החדשות... כמעט בכיתי!! היה פשוט מהמם... במיחוד בסוף השניקה של אסיוגיא (שתיים!!!
) וגם של מיכאלה ורענן יפה... והכי מקסים זה שבסוף תמיד שמים את אסי כמו שהיא היתה בהתחלה כדי שלא נשכח מי היא באמת ושהיא הכוכבת האמיתית של הסדרה...

כןןןןןן איזה קליפ מדהים !!!!!

והסוף המדהים עם נשיקה של גיא ואסי מיכאלה ורענן ובסוף כמו תמיד:"מה דעתך על זאת?" -אמא זה חבל"ז ! -לא קצרה מדי ? חחחחחח גילי בפרק הראשון "אני סתם שטוחה ורדודה כמו כל הדור שלי"

איייי הפרק הראשון ../images/Emo99.gifנוסטלגיה !

ממ הפרק הראשון התחיל בסצינה של יובל נוגה וגיא "פחות ממיליון לא חותמים" "גם חצי מיליון זה טוב" הם היו כזה בפוזות של הקופים ! -לא רואה- -לא שומע- חחחחח בסוף האחים כהן הציעו 2 שלוש מאות וחמישים אלף..דולרררררר ! חחחחחחח איך הם הדגישו את זה
תראי את הסירטון באתר
ואם אני לא טועה יש איזה תוכנה שאפשר להוריד ממנה את הפרק הראשון המלא למחשב..אני אחפש בשבילך

מיכל1082

New member
יו מלכההההההההה ../images/Emo47.gif

תודה תודה תודה תודה תודה חרא תודה אם תמצאי לי את התוכנה! וגם אם לא תודה על הכוונה! וכן, ראיתי את הסרטון.... את הסרטונים הממש יפים אני מורידה למחשב שלי!

לא יודעת למה אבל..

מיכאלה קצת שונה מכול בטנלובלות האחרות שהיו..(אהבתי הכול אבל..לא יודעת..זה קצת שונה..זה לא סתם טנלובלה..!)

למעלה