שמתם לב???

שמתם לב???

סליחה על ההודעה החדשה- אבל לא ידעתי איפה לכתוב את זה כדי שכולם שיראו את זה... שמתם לב שהתסריט של הטלנובלות הישראליות מתחיל לחזור על עצמו?? שימו לב: 1.בלגעת באושר נדב (נראה לי ככה קראו לו) רצה עוד זמן לעזוב את אישתו וככה היה גם בלחיי האהבה (דורון ורונה...) 2.בכל הסדרות היה קטע עם משטרה! 3. גם בלחיי האהבה (רונה) גם במשחק החיים (ירון) וגם במיכאלה (דן) היה סיפור שהאשימו מישהו במשהו שהוא לא עשה... 4. גם במשחק החיים וגם במיכאלה היה קטע עם מאפיה. 5. בכולם חוץ ממשחק החיים היה סיפור שהבחור מהמעמד "הגבוה" מתאהב בבחורה מהמעמד "הנמוך"... וכאילו ת'אמת?? שיחליפו תסריטאים... כאילו התסריטאים היה ממש ממש מצויינים, אבל זהו! נמאס הכל חוזר על עצמו... אההה ודרך אגב אנשים אל תשלחו תגובות רעות- אני לא באה לפגוע באף אחד...

נו?? ברור!!

בגלל זה יש דברים שהם אותו דבר כי הם צריכים להיות אותו דבר... אבל יש דברים שנמאס (לדעתי...)

ירדנדן

New member
נכון אבל........

לכולם יש שחקנים אחרים מוכשרים!אז זה לא נורא שהם אותו הדבר!....

2maya

New member
לא נכון

אני חושבת שהתסריט של מיכאלה מעולה ושלא יחזרו על העיקרון שלו

מאיושש אני רוצה לתקן אותך תכנסי..

במאמר 5 שכתבת את אמרת על משחק החיים שהיה מישהו מהמעמד הגבוה שיתאהב במישהי מהמעמד הנמוך.. אז רק לתקן אני יודעת שהתכוונת לליה וירון אבל רק רציתי להגיד לך שזה הפוך שכאילו ליה היא מהמעמד הגבוה וירון מהמעמד הנמוך!!!

ככה הגעתי לזה!

אסי גרה במשהו שנקרא שכונת מצוקה משו כזה, נכון???! גיא הולך להיות מיליונר, נכון??! זהו אז הנה התשובה!

מאיה!!

מה זה בא לי לבעוט בך על השטויות שאת אומרת, אבל תכף אני נרדמת פה על המקלדת יחד עם הגו' שיושב לחי כבר חצי שעה העח ה-פ'!! אז צאי לי מהרשתית, תעשי לי טובה ולאנשות כולה!!

מה עשיתי לך??!

לא בא לי לעשות לך טובה!! ורק אמרתי את דעתי! זה פורום חופשי!!! ומי אמר שזה שטויות??! את החלטת???! מה לעשות שזה נכון! אולי זה לא הסיפור הכללי ולא הכל סובב שביב זה אבל זה נכון... מה לעשות! וזכותך לא להסכים איתי, אבל למה לבעוט??! ויאללה עזבי את זה...

1dana1

New member
תצביעו לסקרררררררר

http://www.superseker.co.il/seker.asp?sid=112640

KiShKooSh

New member
נכון וזה בגלל שלא משנים תתסריטאים

כמו למשל קטקנות ופינת אור חוזרים על עצמם בגלל אותם תסריטאים אפילו אותם סיפורים

יאאאאאאאאאאאאאאאא ביקי

"קטנטנות" ו"פינת אור"!! איזה נוסטלגיהההההההההההההההההה את היית לי למראית הדז'ה וו...

למעלה