שמתם לב...

• פותח הנושא sשs
  • פורסם בתאריך

sשs

New member
שמתם לב...

שמתם לב איך עפר יורד על שירי כל הזמן????.
לא יפה....

אולי הוא שונא אותה.............חוצמ

יזה ראיתם בתוכנית שכולםן שרו יחד איך היא נידחפה למיקרופון צעקנית שמעו רק אותה.....\:

sשs

New member
כן חחח

ראיתם איך עפר אמר לה מה את חוגגת יומולדת את כולה 2 תכניות פה....

מה הבעיה עם שירי?!

אני לא מבינה היא אחלה מנחה ואל תשכחו שהיא רק מתחילה .. כאילו כמה רעים אפשר להיות? מה קרה? והיא שרה פצצה לא סתם היא נדחפה למיקרופון אף אחד מהם לא שר יפה כמוהה...

lollo

New member
כן....

חחחח כל הזמן ממש כל הזמן הוא יורד עליה!!! שמו לב שעופר אוהב את נינט....חחח גם פעם ששירי התארחה באקזיט אז עופר אמר לה הכי אהבתי את הביצוע שלך ל"קח אותי" חחח זה היה כזה קורע!! ולגביי המיקרופון גם מלי זמרת!! וזמרת מדהימה ומושלמת!!

אז ביום חמישי...

בראיון של עפר ושירי עם נינט.. שירי לא נתנה לעפר להוציא מילה מהפה. וכל הזמן אמרה לו shut up.. כנראה הוא התעצבן! היא השתלטה קצת יותר מידי ולא נתנה לו לדבר...

HaDaShiRiE

New member
תקשיבו...

אפילו הם לא מסתכלים על זה ככה... אז בראיון ביום חמישי שירי דיברה יותר ובקשר לקטע של השירה, היא באמת הזמרת שם, אפילו שמלי שרה יפה ואני מתה עליה, אבל לא סתם היא החזיקה את המקרופון... בקשר לירידות של עופר, אם היא לוקחת את זה בסבבה אז כולנו צריכים לקחת את זה באותה צורה!
צ'יל אווט! ובקשר להנחייה, היא לא מנחה הרבה זמן give her a break!

../images/Emo26.gif

אין שום בעייה
חחחחחחחחחח
הוא יורד עליה בסבבה, ואם היא תרד עליו הוא יקח את זה בסבבה! זה הקטע של אקזיט- ירידות, יציאות וכל מה שמסביב. לא להתרגש! הם לוקחים את זה באיזי.. ולא אני לא חושבת שעפר יותר אוהב את נינט, לדעתי אין לו דעה, אפילו יש מצב שהוא בכלל לא ראה כוכב נולד, ויכול להיות שהוא יותר אוהב את שירי, ויש מצב שאת נינט אבל זה החלטה שלו, ואם יבוא לו לדבר על זה, אז שיהיה לו בכיף וחוצמזה עפר ושירי רולזז..
הם מתאימים בטירוף......

REBELDE 16

New member
בטח ...וביום של השנה לתוכנית...

הוא ממש הגזים... איך שהיא קמה מהספה והלכה לצד.. למרות שהיא צחקה...מאי נעימות..זה ממש לא יפה!

למעלה