שמתם לב-

zvozda4ka

New member
שמתם לב-

אולגה רשמה בחתימה- "זה הקיץ האחרון שלי אתכם" ובאמת,היא עזבה, ולא תחזור יותר אלינו, אז, כן, זה היה הקיץ האחרון שלנו איתה... אויש.....אני כל כל יתגעגע אליה...

mE and Me

New member
../images/Emo7.gif למה../images/Emo35.gif למה../images/Emo35.gif

מישהו יודע למה באמת קנדי עזבה?

zvozda4ka

New member
להפסיק להיות מכורה....

להתקדם שלב בחיים ככה היא אמרה...

litte alian

New member
יש בזה הגיון

בשבילי זה כמו עולם שני אם היום הייתי יכולה לשנות את הגלגל לא הייתי נכנסת לשום פורום או איסיקיו זה ממכר!!!! אני כל כך רוצה לעזוב אבל זה חזק ממני נקשרתי להמון אנשים וכמו שאני מבינה מביקורי הראשון בפורום הזה שהילדה שעוזבת שחכתי את שמה, היא היתה הרבה בפורום וכנראה שהסתבך לה קצת עם הנט וכל דבר נגמר מתישהו

icודליה

New member
אבל

בשבילי זה לא רק עולם שני, אלא חברים אמיתיים שלא שופטים אותך על איך התאמת את החולצה לחצאית, ואותכם אני מעדיפה האמת. ברור שיש לי את נעמה, שהיא הילדה הכי מקסימה שפגשתי, אבל לפני שהכרתי אותה והייתי באינטרנט, או כשהיא היתה בפלורידה נגיד, אז היה לי ממש גרוע, ולא היו לי חברות חוץ מנעמה. לכן, אני מעדיפה את העולה הזה. וכל פעם שאומרים לי להתנתק, זה כמו שיגידו לך, מספיק מהעולם האמיתי!

zvozda4ka

New member
די מסכימה איתך...

חוץ מחברה אחת שחברה שלי מגיל חצי שנה<<היא הייתה בת חצי שנה,אני בת שבוע>> היא גרה איתי באותו השכונה, הייתה איתי באותו יסודי ועכשיו גם באותה חטיבה. כל הכיתה יודעים שאנחנו החברות הכי הכי, יש לי תמונה איתה מיומלדת שנתיים שלי... אניי גם חושבת שבפורום יכול להיות ילד שנראה מוטציה אבל כולם אוהבים אותו,ואז במפגש פורום לאפ'חד לא יהיה באמת אכפת איך הוא נראה... אני גם חושבת שיהיה לי קשה להתנתק מהעולם הזה. אני אוהבת את כל האנשים בפורום הזה, והם חברים באמת טובים שלי כי לאף אחד מהם לא אכפת איך נגיד אני נראת, כי הם לא ראו אותי. חולה על כולכם, לא חשוב מהמראה, רוני

icודליה

New member
זהו..

ואנחנו כמו חבורה אחת גדולה, שאם עצוב למישו מנחמים אותו, מנסים לעזור, ונהנים ביחד גם בלי יותר מידי ריבים [במציאות יש יותר תאמינו לי] ובלי לעקם את האף לאף אחד... אני לא רואה כל פגם בנט. אחד הדברים הטובים שיש.

zvozda4ka

New member
אודליוש....

את כל כך אורמת דברים נכונים.... אבל כמעט בלי ריבים? שתי הריבים שהיו כאן<<מי שלא רוצה להיזכר בהם שיסגור תהודעה>> היו די גדולים... אני בחיים לא ינסה להתקדם שלב בחייים<<קנדי....!!!לאב יו סו מאצ'...>> אלא ישאר פה...כי אנחנו הרבה חבים טובים...

icודליה

New member
מתי לאחרונה היה ריב?

חשבתם על זה? ואם היה עדיף לשכוח... על זה חשבת?

zvozda4ka

New member
אה....נראה לי שלא היית פה...שהיית ב

חו"ל... למרות שנראה לי שכן היית פה... אבל היה ריב לפני בערך שלוש שבועות...

icודליה

New member
שלושה שבועות*

שלושה שבועות זה כמעט חודש! והדברים נשכחים מהר, ההודעה יורדת בבזיון רב אל תחתית הפורום!

litte alian

New member
אני חושבת שיש לנו את אותה בעיה

כי גם אני מעדיפה את החברות באינטרנט כי הם לא שופטות אותי ואפשר לדבר על הכל אבל בכל זאת אני מעדיפה שיהיו לי חברות שלידי ושאני נמצאת איתן כל יום כי זאת המציאות ואני לא חושבת שיום אחד הן יעלמו כמו חברות אינטרנטיות וגם ככול שאני מתחברת עם יותר חברות אינטרנטיות אז אני לא מפתחת את הכישורים החברתיים שלי כי אני לא אדישה כלפי הסביבה ומתחיל לא להיות אכפת לי מכלום כי אני יודעת שתמיד יש לי את החברות מהאינטרנט ואני מרגישה שאני בורחת מהמציאות כי בסופו של דבר חברה באינטרנט לא יכולה להחליף חברה בתלת מימד אני בטוחה שבדעה הזאת אנחנו לא שוות אבל בבעיה האמיתית אנחנו כן

zvozda4ka

New member
ברור ש...

אני לא מחליפה תאניטרנט בחברות שלי!!! ברור!!! אבל גם אינטרנט זה דבר טוב!!! כאילו, גם באינטרנט יכולות להיות חברות טובות...

mE and Me

New member
יש שם לתופעה הזאתי - אסקפיזם

אני מסכים איתך שהנט הוא מאין 'עולם שני', אבל כשהוא מתחיל לגבור על העולם האמיתי (קרי: העולם הוירטואלי יותר מציאותי מהעולם המציאותי) זהו דבר מסוכן ביותר. <כאן נכנסת תיאוריה דכאונית על קריסת החברה האנושית, ולכן אחסוך מכם את הקטע הזה> לדעתי, האינטרנט צריך להיות מקום שאפשר לבוא אליו כשעייפים מהעולם האמיתי, אבל מצד שני אם לא נתמודד עם הקשיים בעולם האמיתי התלות שלנו באינטרנט רק תגבר.

למעלה