שמתם לב????

lia4d

New member
טוב כך.....

הבריטיים בהחלט ידעו לעשות רוק......זה נכון שלא כל מה שבריטי טוף.. למשל הפופ הבריטי חרא...כמה שאני לא סובלת את הפופ של היום בריטני שפריצי וחבריה...אני נאלצת להודות שיחסית לפופ הבריטי האמריקאיים לוקחים!! אבל אין מה לעשות כל הרוק הטוב יצא מהאנשים הכי מנומסים בעולם...כמה שזה נשמע אירוני! רוצים דוגמאות??? הדלתות הרולינג סטון (שגרך אגב לא מקבלים פה מספיק חשיפה) ג'ימי לד כמובן הגדולים מכולם:ביטלס,קווין ג'ון לנון בלאק סבאט (ככה אני קוראת להם) סקס פיסטולס (למרות שאני לא סובלת אותם) יש עוד הרבה............... כתבו גם אתם כי אני בטוחה שהחמצתי כמה וכמה......

lia4d

New member
וואלה הם אמריקאים?!?

אתה בטוח שהדלתות וג'ימי אמריקאים???? לא נראה לי

lia4d

New member
יסלחו לי כל מעריצי הדלתות וג'ימי...

לפני שתסקלו אותי...אני מבינה שטעיתי . והדלתות וג'ימי אמריקאים....טעות שלי! ודרך אגב לא אמרתי שיש רע ברוק אמריקאי נהפוך הוא! פשטו אני חושבת שהרוק הישן הבריטי יותר טוב...

Chocoholic

New member
הסיבה שג'ימי נחשב לבריטי בטעות

נעוצה בעובדה שאמרגנו היה בריטי, ואת פריצת הדרך הוא עשה בבריטניה, ולא במולדתו ארה"ב.

ThE RhythM

New member
טוב

לדעתי הויכוח הזה די מטומטם... מה זה משנה מאיזה צד של האוקיינוס זה בא? העיקר שזה טוב. ובמקרה שלנו- לשני הצדדים יש המון המון מה להציע.

country joe

New member
הקביעה היחידה פה

היא קביעת בורות. ההסבר היחיד ליציאה כזאת של "הרוק ה************ הוא הכי טוב", זה פשוט חוסר ידע.

lia4d

New member
חחחחחחחחח....אין ספק..ש...

אתם יודעים מה אני הכי אוהבת בפורום הזה?? שהאנשים פה תמיד מגיבים לא משנה על מה או איך הם תמיד יגיבו ..בדרך כלל תגובות שליליות! ודרך אגב זכותך לא להסכים איתי על טעם ועל ריח...... בקשר לבורות שלי בקשר לג'ימי ולדלתות באמת טעיתי טעות חמורה .... ואמרתי שאני מצטערת... תירה בי וזהו.....

ליעד לא צריך לקחת הכל קשה

קודם כל, זה טוב שמגיבים, אני מעדיף פורומים שמגיבים על הכל מאשר כאלו שקשה לקבל בהם תגובה. חוץ מזה, אין סיבה להצטער, טעית קורה, לא נורא, אם תשימי לב ג'ו לא התיחס לטעות הוא אמר, שאין דבר כזה שסוג מסויים של רוק (או רוק שנוצר במדינה אחת) טוב יותר מסוג אחר (או מרוק שנוצר במדינה אחרת), אישית אני מסכים איתו, ועוד לא אמרנו כלום, אבל ממש כלום על סצנת הרוק הצרפתית והאיטלקית שממש פרחו בשנות השישים והשיבעים ובמידה רבה פורחות עד היום, על הרוק הרוסי המחתרתי של סוף שנות השיבעים ותחילת שנות השמונים, על הרוק הסקנדינבי שהוציא כמה דברים מעולים ועל הרוק היפאני שהוציא כמה וירטואוזים יוצאי דופן. אז לתחום את עולם הרוק רק לשני מדינות זו טעות קשה (למרות שהפורום הזה, מכל מיני סיבות, עוסק בעיקר ברוק בריטי ואמריקאי משנות השישים והשבעים) ולהגיד שרוק אמרקאי טוב יותר מבריטי או ההיפך זה עניין של טעם וטעם זה דבר אישי. לא כל מי שלא מסכים איתך תוקף אותך, ההיפך.

lia4d

New member
שיעור בהיסטוריית הרוק ברחבי העולם.

שלא תבין אולי לא נכון אני לוקחת הכול בסבבה...באמת אין לי בעיה...אני שמחה שמגיבים!!! ואני חושבת שכן..יש קשר בין המקומות שהרוק נוצר...הכול מושפע מכל דבר... ןאפשר לראות את זה...רק תשים לב כמה להקות דומות יצאו בבריטנייה אחרי שהביטלס יצאו!! אני לא חושבת שהרוק האמריקאי דומה לרוק הבריטי.......אבל יש יוצאי דופן!

HelterSkelter1

New member
עם כל הכבוד

לרוק ממדינות שונות (ויש לי כבוד אליהם - בהחלט. בעיקר לשוודי, צרפתי ואיטלקי) הרוק נולד בארה"ב, ובבריטניה הוא השתפר פלאים והתפתח אל כיוונים חדשים. בשאר המדינות מדובר בלהקות מקוריות אך איזוטריות יחסית, שחלקן חיכו את הבריטים והאמריקאים וחלקם היו חדשניים.

למעלה