שמתם לב????

lia4d

New member
שמתם לב????

שמתם לב שכל הרוק הטוב ,המיוחד,הטהור והאגדי (אני יכולה להמשיך ככה שעות!) הוא הרוק הבריטי....אני חושבת שאתם לא צריכים הוכחות לזה (כלומר רוקיסטיים בריטיים), כל האמנים של הרוק הכי משובח יצאו מבריטנייה!!!

John LennonS

New member
אני מסכים לגמרי!!!!

אני יכול לאמר שרוק בריטי טוב יותר לדעתי בהרבה, אבל ללא ספק לארהב יש מוסיקה נהדרת גם כן, בכול אופן לבריטניה יש את הלהקות הטובות ביותר שיש!! בא לך להביא לנו כמה?

GeForce 5

New member
לא

הרוק הבריטי אכן משובח, אך לא כל מה שטוב הוא בריטי... ולראיה, ראי את שני המאמרים האחרונים של הולדן הנוגעים לרוק האמריקאי, לדעתי הם עדיין כאן בתחתית הדף, או בדף שלפני.

John LennonS

New member
אני לא אמרתי שרוק אמריקאי לא טוב...

פשוט אמרתי שלדעתי בריטי טוב יותר. אבל אני יכול לאמר שאני מאוהב ברוק אמריקאי, מה היינו עושים בלי האמהות והאבות?! אבל תבחון את הבריטים מול האמריקאים ותראה, ואני מוכן לעשות איתך תחרות, על כל אמריקאי שאת תביא אני אביא בריטי עד שאחד יפסיק, מה אתה אומר? ואני לא מתכוון סתם לאיזה אחד...

ג'ון (שחר), רד מזה :)

גם אני יכול לשחק את המשחק הזה, ואני מבטיח לך שתשאר בלי שמות בריטיים, הרבה לפני שפנתיאון האמנים האמריקאים יגיע לחציו... איש באמונתו יחיה. ובפראפרזה קלה - על טעם ועל ריח אין טעם להתווכח...:):):) (כמובן שהאמריקאים טובים יותר
)

John LennonS

New member
נגדך אין לי סיכוי, אבל העיקר הכוונה

על טעם וריח אין מה להתווכח, האמת שאני נהנה שקוראים לי שחר פשוט, זה נחמד!!!

lia4d

New member
אין סיכוי.......

בכל מה שקשור לרוק, הבריטים לוקחים ובגדול...אין מה לעשות...צריך להודות באמת.... ושחר צודק........ נכון שהרוק הברטי עשה גם כמה וכמה מהלכים טובים אבל אל נא תשכחו ממי הכול התחיל!!!

lia4d

New member
התבלבלתי

הכוונה הייתה נכון שהרוק האמריקאי עשה כמה וכמה מהלכים טובים אבל אל נא תשכחו מאיפה הכול התחיל!

נקודה מעניינת...

רק חבל שהיא מפריכה את כל הטענות שלך... הרוק (רוק'נרול, whatever) שורשיו באמריקה, בעיקר ממוזיקת הבלוז, מוזיקת העם והנשמה השחורה, מוזיקת ה-folk והקאנטרי. במידה רבה, חלוצי הרוק מבחינה מוזיקלית הם אנשים כמו ביל היילי והקומטס (עם rock around the clock), צ'אק ברי (האיש שהביא את הגיטרה החשמלית, הכלי שבמרכז הרוק, אל קדמת הבמה) וכן אלביס פרסלי, באדי הולי ואחרים...

John LennonS

New member
אלביס איך שכחנו!!!

תגיד הולדן, אז באמת אתה מעדיף את הרוק האמריקאי, לא שיש בו פסול, הוא מעולה לדעתי גם כן?

הולדן יקירי

גם אני יודע לשחק משחק אחד או שניים, אני לא יודע למי יגמרו השמות קודם, אולי זה יעניין את הילדים בפורום, אבל אתה יודע את דעתי על זריקת שמות... חוץ מזה כמו שאמרת על טעם ועל ריח (בלה בלה), במיוחד כשברור שההולנדים הכי טובים

נדמה לי שכבר שיחקנו פעם...

"למי יש הכי גדול בפורום"...
(אייקון של הולדן ממשיך להשתין נגד הרוח יותר רחוק מכולם) :):):) אני מוכן לתחרות זריקת שמות - any time. אבל רק פנים מול פנים (mano a mano), בלי עזרת רשת וחכות google... (תן לילדים להנות קצת:)

ונדמה לי שאז ניצחתי ../images/Emo13.gif

אתה יודע מה?, חכה לראשון ליולי, יש לי רעיון שימצא חן בעינך. דרך אגב אם אתה חושב שהייתי ניהיה מורה היה חשוב לי שילדים יהנו? |איקון של הניבלונגים מגלה שמה שנישא ברוח זו לא התשובה, אלא הולדן משתין רחוק יותר מכולם|

אתה טועה...../images/Emo8.gif

(בתחרות החביבה ההיא, הגבתי רק בהודעה פרטית - מול יקי, אם זכרוני אינו מטעה אותי). מה קורה בראשון ליולי??? (אייקון של הולדן שוטף את הידיים, אחרי שסיים להשתין, ופונה לכסוס ציפורינו בעצבנות עד ה - 1/7/2003)

בראשון ליולי

אני אולי יוצא לחופשה קצרה, בכל מקרה, אדבר איתך אז. |איקון של הניבלונגים מפסיק להמציא איקונים שקשורים בנוזלי הגוף של הולדן|

יהיה showdawn כמובן

אבל כזה שיעניין גם אותי ואני חושב שגם את הולדן. אני מקווה שתיהיה בעד
, ואתה יודע שאני שואל

למעלה