שמתם לב?!

שמתם לב?!

בהמון מקומות כותבים על זה שארז אולי לא יעזוב, ובכל המקומות כותבים שהוא לא מסר תגובה. גם מתי שפתחו שירשור נוסף על זה שאולי הוא לא עוזב ניר ביקש את תגובותו של ארז והוא לא הגיב. אז כנראה פשוט הוא עדין "שומר את זה בסוד" ואולי זה באמת אמיתי!!! מה דעתכם?

עמיתוש

New member
המממ לא נראה לי ../images/Emo4.gif.

סם כתב לפני כמה זמן הודעה מאוד טובה על המשכות "רק בישראל", כדאי לחפש ולקרוא. יכול להיות שארז טל יישאר, אבל לא נראה לי שיהיה רב"י, אולי תכנית אחרת עם אורנה בנאי וגם זה טוב
.

Human Nature

New member
ואני מסכים עם סם.

נכון, רב"י מעולה וכל זה- אבל בל נתעלם מהעובדה שהפורמט מתחיל להשחק, ורמת ההומור מתחילה לצנוח.

LoLo16

New member
שום קשר לפורמט.

הפורמט של רב"י הוא כזה שלא יכול להשחק. אני חושבת שהם כבר לא נועזים כמו שהם היו. לא מנסים יותר מדי דברים חדשים, פשוט מנסים להאחז בהצלחה של העונה הקודמת ובמה שגרם לה להצליח.

Human Nature

New member
אני תרגמתי את זה לפורמט.

את אכן תרגמת את זה בצורה מדויקת יותר- הם באמת אבּדו את התעוזה שלהם (והפכו אותה לבדיחות מין זולות).

../images/Emo45.gif הם צריכים לנסות לעזוב את ה../images/Emo16.gif

"לא נגענו". לא מבחינת שלא יהיה יותר, אלה קטעים מצויינים. אבל לפעמים יש יותר מדיי. להוריד קצת במינון, ולפעמים במקום להראות קטע קטע, לעשות קליפ, למשל "קליפ תקלות מערוץ 1" וכדומה. להביא קצת יותר אורחים, ולא זמרים וכאלה. אורחים למשל כמו גידי גוב שלא עושה כלום. מערכונים ופארודיות על תוכניות ופרסומות, וסתם אקטואליה ממש יוסיפו..
ניר

Piglett

New member
הקליפים נוראיים.

אני דווקא בעד קטעי לא נגענו, והרבה יותר קטעי חוץ. יוחזרו לאלתר דוד ותקווה! אה, ובאמת כבר הפורמט (פורמט?) שחוק.. מה לעשות... ראיתם 24?

LoLo16

New member
איך הפורמט יכול להיות שחוק?!

אנא ממך, הסבר, פרט, נמק והבא דוגמאות.

Woogyman

New member
אני אסביר. ../images/Emo110.gif

התוכנית מתחילה. לחיים עם המיץ תפוזים, אומרים ברוכים הבאים לרק בישראל, מתחילים לדבר ביניהם, מראים מלא קטעי לא נגענו, לימור מחקה את האנשים שם, מראים לפעמים קטע עם המסך הכחול, לימור עושה מחרוזת שירים עם הרקדניות (מדי פעם טוביה צפיר נכנס באמצע), "אפשר להתחיל את התוכנית? למה מה זה היה עכשיו _____?", פתיח... זה משהו שחוזר על עצמו בעונה האחרונה במיוחד בלי שום שינויים, וזה הפורמט. בכל תוכנית גם עולים שוב שיבושי הלשון השחוקים (מרקם טלוויזיה, חיה פצויה, ענבל גברי לוי, WWW בוש-מן וכו') וככה זה ממשיך. במקום זה אפשר להוריד המון זמן של קטעי לא נגענו ושל שיחה בין שמעון ולימור שדיי משעממים אחרי כמה זמן, להוסיף צילומי חוץ, אפילו להראות מדי פעם איזה קטע ישן שאף אחד לא זוכר, לעשות יותר פארודיות... כל מה שתיארתי כאן שמשעמם זה הפורמט, הצורה של התוכנית. מצד שני יש לנו את ארז ואורנה, שתי פצצות כישרון שפשוט לא ממצות את עצמן בפורמט הזה. פורמט אחר יביא את הכישרון שלהם יותר לידי ביטוי.

LoLo16

New member
../images/Emo45.gifבאמת נעלמו הקטעים עם האורחים..

אני בושכרת מהעונה השלישית שלכל אורח (או כמעט כל אורח) היה איזה קטע. הם לא סתם דיברו איתם, אלא עשו איתם מערכון או משהו כזה. ד"א, ניר, לפני כמה תכניות היה קליפ תקלות מערוץ 1.

עמיתוש

New member
לפי מה שאני זוכר ../images/Emo26.gif

בעונה הרביעית, השלישית (אני כבר פחות זוכר את העונה ה2 והראשונה, מה לעשות - זה בא עם הגיל
) הם היו כל כמה תוכניות מציעים חלק חדש בתוכנית, פינה חדשה. העונה הזאת זה לא הופיעה אפילו פעם אחת. חבל, הם היו יכולים לשנות קצת העונה הזאת
.

LoLo16

New member
../images/Emo45.gif לזה, בין היתר, אני מתכוונת.

הם ניסו (איך שאני רואה את זה) להמשיך את העונה הרביעית וקצת גם את העונות שקדמו לה. הם הביאו סיידקיקס, המשכיות למיקי, אסי, גורי ותמר. הם פשוט שכחו כמה דברים- 1. כולם היו דיי אנונימים לפני שהגיעו לרב"י. 2. כולם שיחקו דמות אחת מרכזית ולפעמים עשו כמה דמויות חד פעמיות. העונה הם השתמשו ב"מה קשור?" שהיו מוכרים לפני ואחרי רב"י. התכנית לא עשתה להם הרבה. ןהם גם כל שבוע משהו אחר. אני מניחה שהם היו אמורים להיות שלוש הדמויות שהם שיחקו בתחילת העונה, אבל הבינו שהדמויות לא תפסו כל כך. למה? לא יודעת. בנוסף הם המשיכו את הגנון ואת "מן התשקורת", כי שתי הפינות הללו עשו להם טוב בעונה הקודמת. "מן התשקורת" עדיין ענק, אבל הגנון.. מיצה. הילדים גדלו, כבר לא תמימים כל כך, ורק שליש מהמקור נשאר..
בקיצור, העונה הזאת הייתה מצליחה הרבה יותר אם היא הייתה עונה חדשה בפני עצמה, ולא המשך של עונה מוצלחת.

עמיתוש

New member
../images/Emo45.gif וואוו, ממש סיכמת את מה שאני

חושב
. נ.ב - ראיתם את התמונות מבגדד? גאד, איזה מסכנים העיראקים. איך ריחמתי עליהם בתמונות. עם ש - 23 שנה חי בחרא הזה...

חצי מסכים- ../images/Emo16.gif

אין רע להשאיר דברים טובים מהעבר (ע"ע מן התשקורת, או הגנון- שמוצה, אבל לפעמים מראים קטעים איתם- לדעתי אין רע בזה), ולהוסיף פינות חדשות...
ניר

Rakbeisrael

New member
דעתי בנושא.

הממ
לדעתי בעונה זו יש באמת פחות הרגשה של חידוש. העונות הקודמות (במיוחד העונה השלישית) היו עשירות בקטעי-חוץ, דבר ששבר באופן משמעותי את ה"מסגרת" הקבועה שיש לתוכנית בעונה זו. אני לא יודע בדיוק ממה זה נובע, אבל ברור שזה פוגע באיכותה של התוכנית. אותו האדם שצופה ב"רק בישראל", מחפש, מעבר לקטעים הנחמדים-מצחיקים-קורעים גם חידוש, ייחוד וכו'... לדעתי העונה השלישית עשתה את הקטע הזה בצורה הטובה ביותר. אחד הדברים שהכי אהבתי בכל הזמנים ב"רק בישראל" הוא הקטע של "לימור מגביל", שהיה "מרענן" מאוד יחסית לשאר העונה (שגם, אגב הייתה מעולה) אני לא אומר שהעונה הנוכחית גרועה, או שלא נהניתי ממנה, אלא שהיא שונה.

love amor

New member
הוא בטח התחרט

ועכשיו הוא לא רוצה לעבור בגלל זה הוא לא מגיב!

Bohemian kid

New member
נכון../images/Emo70.gif אבל זה שונה....

זה ייראה כאילו הם עשו את זה מבלית בררה... (אורמים ככה
) אבל זה יהיה מעולה
בואו לחידון הגדול
(ר' תמונה)

למעלה