שמתם לב

Runaway Train

New member
שמתם לב

יש את השיר הזה של PULP שנקרא "BAD COVER ____" (שחכתי) הקליפ עם כל ה"כפילים" של האמנים המוזיקלים..(פול מקרטני,מיסיי אליוט,קיילי מינוג ושות'..אהה ויש גם את סלאש!) יש שם גם את.....קורט קוביין!! כפיל של קורט קוביין...זה היה דיי מצמרר בהתחשב בעובדה שהוא לא היה דומה לו בכלל חוץ מבשיער ובעניים שבלטו להם ,הפנים בכלל לא אותו הדבר אבל זה לא הנקודה משהו אחד לא הבנתי,למה הוא שם!?!? בסדר זה מחווה לכל האמנים וכל הכבוד אבל אם תשימו לב הוא היחיד ש"נמצא" שם ומת...כולם שם עוד בקריירה מוזיקלית ונושמים! חוץ מהעובדה הזו שלא הבנתי,סבבה היה נחמד שגם לקחו לקורט ""כפיל"" נ.ב הם הלבישו אותו כמו בקליפ "סילבר" (החולצה עם הפסים-אדום שחור) ונתנו לו לשיר איזה קטע ומה שיצא מזה ,חיקוי עלוב לקול של קורט, וגם הוא נופף באצבעותיו, נו "זין" איך אני יסביר את זה... ותמיד שהראו אותו הוא דאג לעשות את התנועות עם הידיים פתוחות לרווחה ,גדולות ונמתחות לכל הצדדים,כמו בסילבר

jamesT

New member
אני לא יודע איך לבסר לך את זה......

קורט לא מושלם הוא לא המלך היה לו מלא פוזות והוא ממש לא המלך(!) ולסלאש אין קריירה מוזיקלית הוא א עושה כלום

Runaway Train

New member
אני היחידה שלא ראתה שכתבתי"מלך" ?

לא הזכרתי מלך ולא דיברתי על הכבוד של קורט כמו שלא אמרתי שהוא פחות טוב מכל אלו שהיו שם מה הקשר לסלאש? אמרתי שהוא גם היה שם! למה לא הזכרת את קיילי מינוג? אני בסך הכל שאלתי למה הוא היחיד שם שמת! למה הפכת אותי לכזו מטומטמת "צר לי לבסר לך.." זה היה מרגיז

the sofa city

New member
נופר לא רק...

יש לו דיסק שלם שהוא ניגן עם דאף ויש כול מיני שירים בודדים שהוא מנגן איתו...

למעלה