שמתם לב?

שמתם לב?

שהיום יום שישי? מוזיקה ישראלית ברקע,ריח של עוגת תפוזים מהתנור. ואוירה.... עושה טוב.

כן, שמתי לב

אבל מחכה לי סופשבוע ארוך של לימודים... יש לי לשבוע הבא להכין נאום, להגיש שתי עבודות ושני מבחני Midterms ונוסף על כל זה - הפורום הזה כל כך ממכר...

הזכרתי לי עכשיו

את דן כנר קורא את מילות השירים בתרגום לעברית
תמיד לקח לי שנה להבין על איזה שיר הוא מדבר, ובינתיים השיר התחיל (וכמובן התברר שמדובר בשיר ידוע לכל D-:) וכשעוד הייתי חיילת, והייתי עושה את דרכי חזרה הביתה לשבת, ידעתי שכשאני שומעת את אות הפתיחה של התכנית, זה אומר שתיכף אני מגיעה הביתה...

ומאוחר יותר בערב,

ברשת ב', שר המשפטים הנכנס מגיש מוסיקה קלאסית, בדיוק כשאני עומדת במטבח ומבשלת ארוחת ערב שבת.

ואני בדיוק חזרתי...

מהמכולת, עם בורקסים טריים ופיתות חמות וחומוס של פיקנטי (?! את זה עוד לא ניסיתי), ואפילו כמה ירקות ותותים בגודל שזיפים ואני הולכת לבשל ארוחת ערב ולשיר שיר ערש לחתולים.

שרונה13

New member
עדי אני יכולה להרוג בשביל בורקס

אוףףףף איך עשית לי חשק מזל שאני שומרת על המשקל

לשלוח לך בדואר?

האמת שעד שהכנתי אוכל נגמר לי התיאבון ובסוף לא נגעתי בכלום... משהו בין ההריון לעייפות הכרונית גורם לי ממש לצום, בלי להתכוון. כל מה שאכלתי היום זו סלסלה של תותים... מזל שלפחות היתה לי הערכת משקל היום והצפרדע במשקל תקין.

שרונה13

New member
אפשר אולי להעביר לי ...

את הבורקס דרך מערכת המסרים
עדי תשמרי על עצמך ולכי לנוח
ואל תדאגי ה
ון יהיה בסדר גמור.

roy269

New member
אלכס אנסקי ומיכאל הר-סגור

מרכלים היסטוריה

עכשיו הזכרת לי פתאום

כשהייתי נערה היתה לאלכס אנסקי תכנית בוקר של "חדשות לילדים". הייתי מקשיבה לה כל בוקר בדרכי לבית הספר...

ולמה פתאום אני נורא מתגעגעת

ל"מקהלה עליזה" בשבת בבוקר? ככה זה כשלא היתה טלויזיה...

למעלה