שמתם לב?

שמתם לב?

כל פעם שמדברים בארץ על ספורט רואים אוהדי כדורגל. אלימות בספורט - אוהדי כדורגל תודה לטוטו - אוהדי כדורגל אפילו מדורי הספורט (שקורט מתחמק מהם באלגנטיות) עוסקים כמעט רק בכדורגל. כדורסל זה לא ספורט? טניס זה לא ספורט? שחיה זה לא ספורט? מה קרה?? למה רק כדורגל???? באלימות אני מביו, כדורגל באמת שולט (מישהו פעם נדקר במשחק כדורסל?) האוהדי כדורגל אלימים כמו קלינגונים בתודה לטוטו גם לכדורסל הם תורמים! הם בנו חצי מהבית ספר שלי!!! ומוספי הספורט זה רק בארץ ככה. מה הקטע של להכניס את כדורגל לכל מקום? קורט שונא ספורט ורואה ערוץ 2.

Black Star

New member
במדינה כזאת...

במדינה כמו שלנו, בה כל נותני הטון מנסים להתחנף ל``שכבת האוכלוסיה של אוהדי הכדורגל``, או להיות כמוהם- או שהם כבר כאלה מלכתחילה... לא קשה להבין למה.

סופרמן18

New member
כדורגל ...

זה הספורט הכי פופולרי במדינת ישראל מה שמסביר את מדורי הספורט. הטוטו מרוויח בעיקר ממשחקי כדורגל ורוצה להדגיש את תרומתו לכדורגל(הספורט הפופלרי) מאשר להדגיש את תרומתו לענף הריקודים הסלוניים(אני נשבע לכם שהם תורמים לזה). כדי שאנשים ירגישו שהכסף שהם משקיעים בטוטו הולך למטרה שהם מאמינים בה. הטוטו בונה בתי ספר? לא התבלבלת עם הפיס? ולמישהו יש הסבר למה דווקא בכדורגל יש אלימות?

kirk hammet

New member
יש אינפורמציה לא נכונה

יש מפסיק מקרים שאנשים מתו במשחקי כדרוסל ועוד כל מיני דברים כאלה אבל כדורגל , שהוא ספורט להמונים , סובל מעניין הספורט להמונים ... הרבה פעמים בגלל לחץ על הגדרות אנשים מתו , כך היה באסון אחד במשחק בין יובנטוס לליברפול , שאוהדי ליברפול נמחצו אל הגדרות ולמעלה משמונים אוהדים של יובה מתו ... כדורגל זה הספורט הכי פופלארי שיש , ולא יעזור כלום נגד זה , הספורט היחיד שהוא פופלארי כמעט בכל העולם ...... האמת קשה להסביר , סטטיסטית זה נכון שיש יותר אלימות שם , אולי הם ברבריים אבל זה לא בדיוק ככה ..... לא חשוב ביי גילעד שאנשים לא רוצים שייקרא גילעד

kirk hammet

New member
טוב אז אני ברברי גאה

לא יעזור כלום , אני אוהב כדורגל !!!!!!!!!!!! אוהב !!!!! אומנם עד היום בחיים בחיים בחיים לא הייתי במשחק , אבל אני אוהב כדורגל - ואם בגלל זה אני אלים - SO BE IT לא שאני אלים ....... אגב לא צריך להכליל ההבדל לדעתי הוא שכדורגל באמת מגיע לכל שכונות העוני , לשם , מה לעשות , כדורסל לא יגיע ... בכדורגל צריך בסך הכל שני אבנים לסמן שער ... כדור אפשר לעשות מהכל , תתפלאו ממה עשיתי כדור כבר בחיים שלי ...

למעלה